Paski i proszki wybielające zęby

Eucryl Toothpowder Freshmint Proszek wybielający do zębów

EUCRYL FRESHMINT PROSZEK WYBIELAJĄCY DO ZĘBÓW EUCRYL FRESHMINT 50g

• 19 lutego 2025 o 20:35
    Ciekawy
    Zamówiłam z ciekawości oraz skuszona niską ceną. Produkt według mnie nie wybiela zębów tylko je rozjaśnia. Proszek jest łagodny dla zębów i dziąseł, ma łagodny smak, bardzo dobrze sie pieni, dzięki czemu jest wydajny. Stosujemy jak pastę do zębów- płuczemy szczoteczkę wodą, moczymy w proszku i szorujemy zęby. Małym minusikiem może być opakowanie- trzeba uważać aby nie wysypać zawartości. Tak jak pisałam wyżej-proszek rozjaśnia uśmiech, aczkolwiek ja zużyłam tylko jedno opakowanie i pod koniec stosowałam nieregularnie. W każdym bądź razie myślę że za tę cenę warto wypróbować: )
  • 16 kwietnia 2022 o 15:48
    Tani i lekko wybiela
    Mam problemy z zębami , niestety jako palacz i kochająca herbatę moje zęby są jakie są. I często tersuje coś nowego do wybielania zębów ale też żeby były to produkty które będą też na moje dziąsła bo mam problem z tym . Proszek kupiłam w jakiś internetowej drogerii za jakieś 8 zł . Proszek jest dziwny w smaku . Taki niby miętowy ale nie do końca . Proszek jest wydajny ,ale czy wybiela ? Lekko wybiela . Jakiegoś szału nie ma. Cieszę się że proszek nie uczula,nie podrażnia mi dziąseł . Taki średniak . Chyba go nie kupię
    Zalety:
    • Wydajny
    • Nie podrażnia
    • Nie uczula
    Wady:
    • Lekk wybiela
  • 9 kwietnia 2022 o 20:05
    Tani , wydajny i nie działa
    Kupiłam przez Internet ten proszek. Jest to produkt który ma wybielić zęby niestety tego nie robi . Produkt jest tani , wydajny ale na tym koniec jego plusów. Ogólnie nic złego mi nie zrobił ale też dobrego nie . Nie polecam
    Zalety:
    Wady:
    • nie działa
  • 15 marca 2022 o 8:03
    Delikatne wybielenie
    Proszek do wybielania zębów kupiłam z ciekawości po jednym z wpisów na internecie. Jego cena jest naprawdę niska więc pomyślałam sobie że zaryzykuję . Opakowanie, użytkowanie i zapach - proszek zamknięty w okrągłym opakowaniu. Pojemność to 50 g. Przy otwarciu trzeba uważać by się nie rozsypał. Nakładam na wilgotną szczoteczkę. W kontakcie z wodą ładnie się pieni. Jest delikatny dla szkliwa zębów, ma przyjemny, delikatny, miętowy zapach. Działanie - jeśli chodzi o wybielenie zębów to jest ale bardzo delikatne. Nie ma co się spodziewać cudów. Odświeża. Czy wrócę ?- raczej nie - wolę pasty wybielające ponieważ są bardziej wygodne w użyciu i dają lepsze efekty.
    Zalety:
    • odświeża
    • wybiela bardzo delikatnie
    • tani
    • bezpieczny dla naszego szkliwa
    • przyjemny zapach
    Wady:
    • proszek mało wygodny w użyciu
    • efekty są widoczne ale bardzo mało.
    OLA2101
    3 czerwca 2021 o 20:46
    Czyści, ale nie wybiela
    Proszek otrzymałam jako prezent do zamówienia w drogerii internetowej. Jest koloru różowego i bardzo ładnie pachnie, niestety jego zamkniecie jest bardzo nieprzemyślane. Przy tego typu produktach pudełko powinno być zakręcane, a nie otwierany z góry, dodatkowo zamknięcie bardzo mocno trzyma, zawsze pomaga mi się z nim rozprawić mąż, bo jeden fałszywy ruch i proszek może wylądować na ziemi. Proszę czyści zęby i odświeża oddech, co do wybielania to żadnych efektów nie zauważyłam. Gdybym za niego zapłaciła pewnie bym się tym faktem zdenerwowała, ale jako, ze otrzymałam go w prezencie traktuje go bardziej jako zamiennik pasty do zębów.
    Zalety:
    • Zapach, kolor
    Wady:
    • Zamkniecie-porażka, nie wybiela zębów

Zobacz także inne Paski i proszki wybielające zęby