Donegal Nail Jewels (Naklejki na paznokcie)

• 11 stycznia 2012 o 15:25
    goooood
    Naklejki rewelacja ! Ciekawe wzorki i duży wybór. Klej jest całkiem trwały jak na tą cenę, poza tym utrwalam je lakierem bezbarwnym i trzymają się bez zarzutu. Próbowałam używać na wesele i doszłam do wniosku, że jak na potrzeby imprezowe, tzn. na weekend są naprawdę w porządku. Jeśli ktoś potrzebuje trwalszych naklejek, może musi się liczyć z większym wydatkiem... Nie wymagajmy perfekcyjnej jakości od tanich produktów, bo czy to w ogóle jest możliwe ? Dlatego oceniam produkt bardzo dobrze, bo jak na swoją kategorię cenową jest po prostu rewelacyjny.
  • 1 marca 2009 o 21:25
    Nigdy więcej!
    Naklejki się odklejały, cyrkonie są zbyt wypukłe, szybko się niszczą. Dużo czasu poświęciłam na frencza, którego te ozdoby mi go pięknie zniszczyły po kilku godzinach. Dodam tylko, ze schodziły mimo pomalowania bezbarwnym lakierem. Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: 1
    pyska06
    24 października 2006 o 22:18
    Nic takiego.
    Szybko odpadaja.Gdy je nakleiłam nawet nie zauważyłam i niezorientowalam sie kiedy mi odpadły oczywiscie nie z wszystkich paznokci ale z niektórych :P, niektóre wzorki są grube i odstają od paznokcia po naklejeniu . Nadają się do wyjścia na jeden wieczór bo o chodzeniu w nich przez caly dzien nie ma mowy. Ilość zużytych opakowań: Dwa
  • 9 sierpnia 2006 o 20:45
    słaba trwałość
    Mialam dwa opakowania tych naklejek. Nakladalam je na osuszana i odtluszczona plytke paznokcia, a potem pokrywalam bezbarwnym utwardzaczem. Niestety z trwaloscia bylo bardzo kiepsko. Juz w ciagu dnia naklejki zaczynaly sie odklejac na brzegach. Podobnie bylo jak nakladalam je na pomalowane wczesniej paznokcie + utwardzacz na wierzch. Szkoda, bo efekt byl na prawde bardzo fajny. Używam tego produktu od: Ilość zużytych opakowań:dwa
    Kleo
    24 kwietnia 2006 o 13:19
    fajniusie
    Sa troche mniej wytrzymale od naklejek, bo zaczynaja odstawac po paru dniach. Latwo sie schodza zmywaczem i wygladaja efektownie, szkoda ze tak latwo je zgubic.