Avon Advance Techniques, Leave-In Treatment (Odżywka do włosów bez spłukiwania)

• 6 lipca 2006 o 0:51
    szkoda gadac
    Jak w tytule. Efektu żadnego. Smetne przyklapniecie włosów nad wyraz. Żadnego nawilżenia nie zauważyłam, przetłuszczenie owszem.Zużylam tylko ze skąpstwa (zapłacone, trzeba zużyć jak skóra nie schodzi). Używam tego produktu od:dawno temu to bylo Ilość zużytych opakowań:1
    bluna
    27 lutego 2004 o 18:11
    taka sobie
    Na początku byłam tą odżywką zachwycona. Dobrze nawilżała włosy. Potem jednak zaczęła mnie męczyć, bo efekt jej użycia był widoczny najwyżej z pół godziny a potem włosy wydawały mi się być jeszcze większym 'sianem' niż poprzednio. Na pewno w moim przypadku nie mogła być stosowana zamiast zwykłej tradycyjnej odżywki w kremie, najwyżej jako dodatek do codziennej pielęgnacji.
    Hana
    6 lutego 2004 o 9:54
    do układania ok
    Kiedy użyłam jej pierwszy raz, zgodnie z instrukcją, efekt był żałosny. Moje (półdługie włosy) były matowe, splątane, "skrzypiące" i niewypielęgnowane. Właściwie miałam ochotę ją wyrzucić, ale zajrzałam do recenzji i znalazłam ocenę Magi. Zasugerowana jej metodą użycia odżywki, odkryłam sposób odpowiedni dla siebie. Odżywkę aplikuję na dłoń (jakieś 3-4 psiknięcia - nie można przesadzić), a następnie rozprowadzam na całej długości włosów. Na koniec koniecznie dokładnie rozczesuję (bardzo ważne !) i układam fryzurę do wyschnięcia. Efekt jest bardzo dobry - przede wszystkim fryzura "leży" dobrze. Włoski lekko błyszczą i ładnie wyglądają. Dla mnie to przede wszystkim produkt do układania moich puszących się, lekko kręconych włosów. Odżywka należy do gatunku tzw. niekończących się.
    aguś83
    29 stycznia 2004 o 19:12
    nie pielegnuje
    Odzywka nie pielegnuje wlosow. Sluzy chyba jedynie temu aby bylo latwiej je rozczesac, choc to tez nie zawsze sie jej udaje. Ladnie pachnie i chocby dla tego zapachu lubilam ja popryskac wlosy, ale wiecej nie kupie, bo nie dziala.
    filein
    3 stycznia 2004 o 10:28
    Dobra na splątane włosy
    Odżywkę tą kupiłam tylko ze względu na to, że była ona w sprayu i bez spłukiwania, wszystkie spłukiwane odżywki zawodziły. Potrzebowałam jej do rozczesania moich splątanych włosów przez trwałą ondulacyjną. Odżywka Avonu nadaje się do tego świetnie, pielęgnacyjnych i odżywczych jej właściwości nie zauważyłam, ale w końcu nie tego od niej oczekiwałam :) Dość wydajna.