Remington Prostownica - karbownica S1110

• 14 czerwca 2008 o 15:59
    jestem bardzo zadowolona
    Uzywam jej juz kilka lat i naprawde super mi sie z niej korzysta - bardzo dobrze prostuje wlosy, sa takie do kolejnego umycia wlosow, wlosy latwo sie przeslizguja pomiedzy teflonowymi plytkami, oprocz tego ze sa proste to jeszcze gladkie i mniej sie pusza :) dolaczone sa rowniez nakladki tworzace fale i karbujace i jako karbownica rowniez swietnie sie sprawdza :) prostownica latwa w uzyciu, poki co nie ma oznak zuzycia, ladna i dosyc lekka :) Używam tego produktu od ok. 4 lat Ilość zużytych opakowań:
  • 18 grudnia 2006 o 0:00
    kompletna tragedia
    efekt na poczatku byl super - bo byla to moja pierwsza prostownica wiec zachwycily mnie proste wlosy. niestety po 3-4 godzinach wracaly do pierwotnego stanu, nawet gdy nie bylo wilgotno. w dodatku strasznie niszczy wlosy. wlasnie przez ta "prostownice" mam do dzis siano na glowie mimo iz dawno juz sie jej pozbylam. co do trwalosci to rowniez kiepsko, zatrzaski od tego pojemniczka na wode szybko sie wylamuja, w dodatku ta teflonowa warstwa sie sciera i zostaje sam metal - o zadnej ceramice nie ma tam mowy! na pewno drugi raz nie kupilabym tego urzadzenia - zdecydowanie nie polecam. no chyba ze ktos chce sobie "od swieta" pokarbowac wlosy :D Używam tego produktu od: 4-5 lat Ilość zużytych opakowań: 1
    nafiyqa
    1 września 2006 o 17:14
    Zadnych efektow
    To byla tak naprawde moja pierwsza prostownica, stad tez wiazalam z nia duze oczekiwania. Niestety, zawiodlam sie. Od zawsze wiedzialam, ze moje wlosy nie sa zbyt podatne na ukladanie sie. Prostowanie ich zajmowalo mi 30 min (obecnie, inna prostownica niecale 10 min), co byc moze wiaze sie z niska temperatura plytek. Remington nie wygladza wlosow, sa niewiele mniej puszyste niz przed prostowaniem. Po wyjsciu na swieze powietrze, pol godziny tortur idzie na marne, gdyz efekt kompletnie rozplywa sie. Wlosy nie byly nigdy idealnie wyprostowane, przez co nie moge jej wysoko ocenic. Trwalosc sprzetu jest dobra (szybko polamal mi sie zbiorniczek na wode, jednak powierzchnia plytek jest bez zarzutu). Jak na taka jakosc, cena jest zbyt wygorowana. Ogolnie nie polecam komus, kto ma problem z ulozeniem wlosow. Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: ----
  • 20 kwietnia 2006 o 7:57
    Jestem zadowolona
    Prostownica posiada trzy wymienne wkładki. Zacznę od tego, że tylko po dwóch z nich na moich włosach widać różnicę. Mam włosy falowane, troszkę przesuszone i wkładka w kształcie fali zostawia na nich niezauważalny efekt. Co do nawilżacza- wydaje mi się, że rzeczywiście, po jego użyciu włosy były mniej suche, ale efekt był krótszy. Płytki prostujące są ceramiczne i pokryte teflonem-podczas prostowania włosy delkatnie prześlizguja się miedzy powierzchniami. No i wreszcie jonowanie. Podczas używanie prostownicy bez tej funkcji zdażało się, że moje włosy się elektryzowały, a gdy stosuję Remingtona nie zauważyłam tego. Ogólnie jestem zadowolona z urządzenia, odejmuję gwiazdkę, za wielkość, ze względu na nią prostownica jest trochę nieporęczna. Używam od 3 miesięcy