Pyłki do paznokci

Indigo Nails Lab Pixel Effect, Pyłek do paznokci

PAUNI
    11 sierpnia 2021 o 11:17
    Och❤
    Uwielbiam wykonywać samodzielnie manicure i pedicure. Lubię kiedy paznokcie mają zdobienia i błyszczą. Jestem fanką efektu Syrenki i bardzo zapragnęłam pyłku od Indigo z kolekcji Śnieżka i Kopciuszek. Pyłek znajduje się w przezroczystym, plastikowym słoiczku, z odkręcaną pokrywą. Nie ma zapachu. Jest drobno zmielony ale nie aż tak jak typowa Syrenka. W tym przypadku mamy dużo większe pixele- czyli po prostu większe drobinki. W słoiczku pyłek ma kolor biały, mieni się pod różnym kontem w odcieniach fioletu i srebra. Nakładam go opuszkiem palca na utwardzoną warstwę lakieru hybrydowego, jeszcze przed nałożeniem topa i wcieram aż pokryję cały paznokieć opalizującą warstwą. Na koniec maluję topem i utwardzam. Można również nałożyć pyłek na utwardzony już top i tylko utwardzić w lampie, wówczas uzyskamy efekt szronu. Na paznokciach pixele wyglądają jak malutkie cekinki. Tworzą piękny i wyjątkowy efekt, przypominający lustro. Na każdym kolorze lakieru efekt będzie wyglądał nieco inaczej.
    vronov
    19 czerwca 2020 o 0:28
    Kopciuszek
    Jestem straszną sroką i uwielbiam wszystko co się błyszczy - a ten pyłek błyszczy się niesamowicie. Pyłek zamknięty jest w małym, białym słoiczku, który jest plastikowy. Jego zakrętka jest przeźroczysta i znajduje się na niej nazwa producenta. U dołu opakowania znajdziemy informację o odcieniu jaki posiadamy. Mój efekt to "Kopciuszek". Jest to grubo zmielony brokat w kolorze białym srebrnym i niebieskim. Na każdym kolorze będzie wyglądał inaczej - przez to, że ma białe drobinki, które podbijają dany kolor i przez srebrne drobinki, które kolor odbijają. Ten efekt wygląda po prostu spektakularnie. Możemy nakładać go na dwa sposoby: 1. Wetrzeć w warstwę dyspersyjną lakieru 2. Posypać nim mokry top i tak utwardzić Mi bardziej odpowiada wersja na mokry top (czyli efekt szronu). Wydaje mi się, że wtarty w lakier traci na swoim blasku i błysku ;) Do recenzji dodaję zdjęcie gdzie "Kopciuszek" utwardzony jest na mokrym topie i szarym podbiciu. Myślę, że kiedy mi się skończy - kupię ponownie. Ten pyłek jest naprawdę uniwersalny, wygląda pięknie i zimą i latem.
  • 20 sierpnia 2019 o 9:07
    Świetnie się sprawdzi na lato
    Lubię ten pyłek z tego względu, że można go łączyć z kolorami zarówno jasnymi jak i ciemnymi. Nie ma większych problemów z jego aplikacją a sam efekt utrzymuje się przez cały okres noszenia manicuru i nic się z nim nie dzieje.
    Zalety:
    • WYDAJNOŚĆ
    • CENA
    • JAKOŚĆ
    • ŁATWA APLIKACJA
    • TRWAŁOŚĆ
  • 13 lipca 2019 o 14:59
    Mój ślubny manicure!
    Pixel Effect towarzyszył mi na moim ślubie. Manicure był wykonany z jego udziałem. Prezentował się pięknie. Błyszczał jak diamenty. Wtarłam go we warstwę dyspersyjną białej hybrydy. Dał piękną taflę która mieniła się srebrno niebieskimi kolorami. Daje podobny efekt jak pyłek syrenka lecz ma większe drobinki.
  • 24 marca 2019 o 19:17
    Ekstra
    Osobiście bardzo lubię taki efekt na paznokciach zwłaszcza w połączeniu ze stonowanymi, delikatniejszymi kolorkami. Często gości u mnie w towarzystwie ciemnych odcieni. Pyłek sam w sobie łatwo się aplikuje i długo się utrzymuje więc polecam