Pyłki do paznokci

Indigo Nails Lab Pyłek Holo Efekt

Wika_a
    12 maja 2024 o 17:35
    Super
    Świetny produkt. Bardzo łatwy w użyciu. Wystarczy kilka sekund żeby mieć piękne mieniące się holograficzne paznokcie. Pyłku jest sporo i wystarczy mała ilość na jednego paznokcia więc wystarczy na długo.
    vronov
    19 czerwca 2020 o 0:13
    Cudowny efekt
    Lubię wszelkiego rodzaju pyłki i klasyczny Holo z Indigo wydał mi się bardzo ciekawy, ze względu na swoje grafitowe podbicie. Mój odcień to: Efekt Holo (kod kreskowy: 5902188525069) Produkt zamknięty jest w białym, plastikowym słoiczku z przeźroczystą zakrętką i nazwą producenta na nim. Poszczególny odcień produktu jest oznaczony etykietą pod dolną częścią słoiczka. Zdecydowałam się na najbardziej klasyczną wersję tego efektu, ponieważ ma grafitowe podbicie. Większość produktów tego typu wpada w srebro, ten jednak był zupełnie inny. Tak jak inne znane mi efekty holo pięknie mieni się na milion kolorów, ale nie daje efektu tafli - drobno zmielone drobinki są jednak widoczne mino wszystko po wtarciu go w warstwę dyspersyjną lakieru hybrydowego. Pyłek wygląda wciąż pięknie, mimo noszenia go np. dwóch tygodni. Kiedy dobrze zabezpieczymy wolny brzeg paznokcia topem - nie musimy się martwić o to, że się nam zetrze. Do recenzji dodaję zdjęcie z moim odcieniem efektu holo (na czarnym podbiciu). Uwielbiam ten efekt.
  • 20 sierpnia 2019 o 13:54
    Dla wszystkich sroczek
    Bardzo lubię! Kiedy chce postawić na nieco żywszy manicur to wybieram pyłek holo. Pięknie wygląda, sprawdzi sięidealnie na lato, aplikacja jest bardzo prosta-spokojnie poradzą sobie z nią wszystkie początkujące stylistki. Dodatkowo produkt jest bardzo wydajny a cena niska.
    ilino
    19 sierpnia 2019 o 11:09
    Pyłek Holo
    Bardzo fajny i przykuwający wzrok efekt. Super się mieni - widać to szczególnie na słońcu. Ma też wiele odcieni, dlatego można z niego zrobić różnorodne, ciekawe stylizacje. Jest wydajny, starcza na wiele użyć i jest trwały (nie ściera się). Używałam go już niejednokrotnie i na pewno jeszcze kiedyś użyje.
    Zalety:
    • efekt
    • odcienie
  • 30 lipca 2019 o 13:05
    Pyłek
    Jest tani, dobrze się wciera i ładnie nadaje unikalnego wyglądu każdej klasycznej kreacji. Używam go od czasu do czasu w stylizacjach i za każdym razem jestem o niego pytana, więc definitywnie zwraca uwagę :)
    Zalety:
    • Wydajność za cenę
    • Unikalny wygląd