Bazy pod tusz do rzęs

Clinique Lash Building Primer Baza pod maskarę

Clinique Baza pod tusz do rzęs 4,8g

Nasi użytkownicy zostawili 18 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 grudnia 2015 o 13:29
    Po miesiącu przestało działać
    Po zmasakrowaniu moich rzęs odżywką Long4Lashes (połowa mi wypadła), trafiłam na recenzję tej bazy. Stosowałam jak poleciła to w swojej recenzji pewna wizanka - nakładałam wieczorem jak odżywkę. Fakt, wydłuża rzęsy, podkręca niesamowicie, jednak przeszkadza mi to, że je usztywnia. Rano ciężko było ją zmyć, rzęsy miałam jak z plastiku - bardzo nieprzyjemne uczucie. Po kilku tygodniach regularnego stosowania zauważyłam, że rzęski się trochę zagęściły i urosły. Niestety po ok miesiącu, półtorej przy każdym demakijażu wypadała mi co najmniej jedna rzęsa i tak wróciły one do stanu sprzed używania produktu :/ Nie stosowałam jako bazę, ciężko mi sobie wyobrazić jak na tak sztywne rzęsy można jeszcze nałożyć tusz? Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno w trakcie
  • 24 lipca 2012 o 11:54
    Fajna baza.
    Testowo zakupiłam miniaturę tej bazy, żeby spróbować czy sprawdzi się u mnie tak jak powinna. Na początku popełniałam podstawowy błąd i próbowałam nakładać tusz na bazę kiedy jeszcze była mokra, a to nie kończyło sie żadnym efektem poza starciem jej z rzęs. Ale jeżeli pozwolimy bazie podeschnąć to efekt jest fantastyczny. Tusz doskonale się na nią nakłada, a baza zapewnia piękny efeky. Rzęsy są super pogrubione i zagęszczone, z odpowiednim tuszem na nich otrzymujemy bajeczne firanki. Mimo tego pozostają lekkie, a baza im nie szkodzi, nie powoduje wypadania, nie drażni oczu. Szczoteczka jest bardzo wygodna. Na pewno kupie ponownie. Używam tego produktu od: maja 2012 Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1, miniatura
    magtru
    10 lutego 2012 o 19:12
    Mój KWC!!!
    Używam już kilka lat tej bazy i nie wyobrażam sobie bez niej makijażu oczu. Mam krótkie i rzadkie rzęsy, po nałożeniu TEJ bazy jest lepiej, rzęsy sa dłuższe, ładnie rozdzielone, może troche grubsze. Wiem, że nie jest to bardzo potrzebny kosmetyk, ale czuje się z nim bardziej komfortowo i kupuję go regularnie. Mnie nie uczulił, ale ja nigdy nie miałam uczulenia po jakichkolwiek kosmetykach.....
  • 4 grudnia 2011 o 11:33
    Moje KWC !!!
    Tak to jest właśnie to!!! Zakochałam się w bazie clinique od pierwszego użycia. Nigdy wcześniej nie miałam takich firan jak teraz :-) Rzęski są gęste, bardzo długie, wspaniale uniesione. Wystarczy nałożyć jeden raz dowolną, nawet najtańszą maskarę a rzęski wyglądają powalająco. Jestem zachwycona produktem. Uwielbiam clinique za kosmetykę kolorową a teraz już na pewno dozgonnie :-D Ten produkt na pewno już zagości w mojej kosmetyczce na zawsze :-) Używam tego produktu od: kilku dni Ilość zużytych opakowań: próba 2ml
  • 16 listopada 2011 o 11:08
    Swietna
    Kupiłam ta bazę kilka dni temu robiąc zakupy w Douglasie. Jest w takim zestawie z tuszem za 29 zł. Wystarczy po tej bazie raz pociagnąc tuszem i efekt jest widoczny. Dołączony tusz pasuje do tej bazy ale inny też może byc, no może nie YSL. Kupiłam ją dla wypróbowania ale jestem z niej bardzo zadowolona, pogrubia rzęsy, wydłuża, pewno też odżywia ale po kilku dniach trudno stwierdzic. Ja jestem z niej bardzo zadowolona. Używam tego produktu od: kilku dni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego

Zobacz także inne Bazy pod tusz do rzęs