Zepter Suszarka jonizująca do włosów Vital System

• 1 stycznia 2015 o 23:22
    suszarka (prawie) nie do zajechania
    Suszarkę dostałam w spadku od mamy. Przez te ładne parę lat użytkowania przeszła chyba wszystko co mogłaby przejść suszarka: upadki, wyginanie kabla (ma bardzo długi i zrobiłam z niego pętelkę na której wisi), podróże w walizkach, plecakach torebkach, upadki i nawet zamoczenie (nie wspominając o próbach rozłożenia jej na części przez mojego ojca kiedy chciał ją wyczyścić a mu nie wyszło...)! Wszystko przeżyła, ale się zużyła... Dla mnie - przy codziennym niemalże używaniu, a nawet momentami wielokrotnym, mogę polecić ją bez dwóch zdań. Wcale nie jest duża, składa się, a jedyne zewnętrzne ślady zużycia po tylu latach to pęknięty koncentrator i tylne sitko po upadku przyklejone na stałe - co wcale a wcale nie przeszkadza, lekko wygięta guma u wyjścia kabla od wieszania na za dużym wieszaku i starta miękka powłoka na końcu koncentratora od szorowania jej szczotką do modelowania. Niestety przyszedł jej czas, zaczęła głośno wyć i bardzo mocno się nagrzewać, mimo niewidocznych śladów kurzu w środku. Dlatego żeby nie ogłuchnąć wolę zakupić nową. Co godne pochwały - nadal widać wygładzenie włosów. Jedyne minusy, które mi się nasuwają to: - cena, w Zepter store do tej pory trzeba wyłożyć dwie stówki, ale patrząc na jakość wykonania, trwałość i to jak działa jest to jak najbardziej dobra inwestycja - drugi minus to ... hmm... ewentualnie brak stopniowania chłodnego nawiewu, chociaż jest on dość mocny i też ewentualnie brak bajerów typu dyfuzor, ale przy niewymagającym użytkowaniu jest to niezauważalne. Polecam całą sobą. Używam tego produktu od: 6-7 lat Ilość zużytych opakowań: 1
  • 9 listopada 2010 o 14:39
    Superowo !
    Ta suszarka to najlepszy sprzęt jaki widziałam ;) super podkreślajasność włosa ładnie i szybko stylizuje i suszy włosy sie nie puszą są bardzo delikatne i wygładzone , miekkie i zdrowe jestem absolutnie zadowolona z tej suszarki jaki i z reszty rzeczy zeptera bardzo polecam ;) Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: kupiłam dwie normalne suszarki ;)
    eeedith
    27 czerwca 2010 o 11:57
    super
    wypróbowałam wiele róznego typu suszarek a ta jest najlepsza. szybko suszy, dobrze sie modeluje wlosy. nie niszczy wlosow, nie elektryzuja sie i nie pusza - mam naturalnie krecone i zazwyczaj po wysuszeniu suszarka wygladałam jak pudel. teraz mam piekne loki, podkreslony kolor, wlosy sie blyszcza, tak jak po uzyciu kosmetyku nablyszczajacego Używam tego produktu od:roku Ilość zużytych opakowań:1
  • 16 listopada 2009 o 12:58
    Najlepsza jakiej uzywalam
    Jest to moja druga suszarka tej firmy(pierwsza mi ukradziono). Bylam zmuszona wiec uzywac zwyklej suszarki. Minusem jest to, ze gdy sie ogrzewa "odpada" koncowka zwezajaca. Bardzo duzym plusem jest to, ze szybko suszy wlosy i je utrwala(chlodnym powietrzem po ulozeniu). Wlosy rzeczywiscie sie nie elektryzuja. Polecam! Niestety, podobnie jak w pierwszej suszarce pekl haczyk trzymajacy tylne sitko. Zamocowane jest na spinaczu do papieru wiec sie trzyma ale widze, ze to jest stala usterka tej suszarki. Plastik jest tak dziwny, ze nie da sie go skleic "kropelka". Bylo 5 ale odejmuje 1 gwiazdke. Używam tego produktu od:3-4 lata Ilość zużytych opakowań: 2
    sweeney
    5 stycznia 2009 o 11:56
    Nie zamienię na inna :)
    Świetna suszarka. Suszy włosy błyskawiczne, mimo iz strumień powietrza nie jest bardzo gorący. Zauważyłam tez ze jak susze włosy suszarka to sie nie elektryzują, a jak schną same to im sie to zdarza... Zdecydowanie polecam :) Używam tego produktu od: 2 lat, a moze dłuzej Ilość zużytych opakowań: