Olejki do kąpieli i pod prysznic

Mixa Baby, Atopiance, Łagodzący olejek do mycia ciała i włosów

• 19 listopada 2021 o 11:57
    Najlepszy do wrażliwej skóry.
    Wiele produktów powodowało u mnie uczucie napięcia i swędzenia na skórze. Nawet sama kąpiel skutkowała tymi samymi problemami. Wtedy usłyszałam o produktach Mixa baby. Od razu kupiłam ten olejek i zaczęłam stosować. Wszystkie problemy zniknęły "jak ręka odjął". Jest idealny. Myje nim całe ciało, twarz, a nawet czasem włosy. Nie pozostawia tłustego filmu, szybko i dokładnie się zmywa, jest bezzapachowy i bardzo wydajny. Najlepszy produkt!
    Zalety:
    • nie powoduje podrażnień
    • nawilża i usuwa uczucie swędzenia
    • szybkie efekty
    • bezzapachowy
    • lekki
    • łatwo zmywalny
    • bardzo wydajny
  • 19 marca 2021 o 10:43
    Nie tylko Baby!
    Olejek zakupiłam z myślą o mojej bardzo wrażliwej cerze. Już po 1 użyciu moja skóra go pokochała. Wiele innych produktów tylko pogorszalo jej stan, wynikiem czego były zaczerwienienia i niedoskonałości. Olejek idealnie łagodzi uczucie swędzenia już po kilku pierwszych użyciach. Jest idealny dla skóry wrażliwej i wymagającej. Pomimo nie aż tak wielkiej pojemności, starcza na bardzo długo. Jak dla mnie idealny produkt, którego nidgy bym nie zamieniła na inny.
    Zalety:
    • duża wydajność
    • delikatny zapach,
    • wygodne opakowanie,
    • super nawilżenie,
    • idealny dla skóry wrażliwej,
    • znacznie zmniejsza uczucie suchości i swędzenia już po kilku regularnych użyciach,
    • idealny dla każdego rodzaju skóry,
    • niska cena, wspaniałe działanie.
    Wady:
    • Brak!
  • 7 maja 2020 o 11:03
    Wspaniały produkt!!
    Ten olejek jest cudowny! Stosuje go do codziennej pielęgnacji skóry synka i ani razu nie spowodował podrażnień, tak jak produkty nivea czy bambino. Produkt jest bez zapachu, do skóry atopowej, skład jest fajny. Olejek jest bardzo wydajny, baaaaardzo się pieni i jest przyjemny w stosowaniu. Można nim myć ciało jak i włosy. Testowałam na swoich włosach, lecz nie przypadł mi do gustu, były po nim wysuszone, plus na włosach mało się pieni. W Rossmannie dostałam to na promocji za 7,99, więc cena powalająca :)
    • Nie podrażnia skóry dziecka
    • Dozownik z pompką
    • Produkt bez zapachu
  • 8 listopada 2019 o 17:15
    Dobry produkt
    Lubie takie produkty które są 2 w 1. Szczególnie na wakacjach bo nie muszę brać wielu kosmetyków tylko jeden który zadowoli moja skórę i włosy. Jest delikatny. Ładnie pachnie. Dobrze się pieni.Nie jest drogi. I jest dla całej rodziny
    • 2w1
    Wady:
    Drogeria Natura
  • 19 czerwca 2019 o 7:12
    Używamy i lubimy
    Bardzo dobrej jakości olejek. Wspaniale radzi sobie przy AZS w porównaniu do innych kosmetyków które można kupić w aptece. Fajnie że można go używać od pierwszego dnia życia zarówno do ciała jak i włosów. Produkt dla całej rodziny:-) Stworzony pod okiem ekspertów.
    Zalety:
    • Dobrze nawilża skórę
    • Koi i przynosi ulgę
    • Nie podrażnia
    • Nie zawiera parabenów i substancji zapachowych
    • Ma neutralne pH