WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Sylveco
Sylveco dla Dzieci 3+ Pianka do Rąk Borówka 290ml

• 10 lutego 2024 o 21:51
    ZACHĘCA DZIECI DO MYCIA RĄK
    Zamknięta w plastikowym opakowaniu z pompką o pojemności 290 ml. Ma płynną konsystencję, a pompka zmieniają w lekką, białą piankę o zbitej formule. Pachnie mega owocowo, niesamowicie czuć borówki. Zapach jest świeży i naturalny. Jest przy tym bardzo wydajna. Jedno naciśnięcie pompki wystarcza do umycia dłoni. Radzi sobie z usunięciem zabrudzeń nawet tych mocniejszych, a przy tym nieco nawilża oraz odżywia skórę. Pozostawia ją czystą, a także pięknie pachnącą. Nie podrażnia, Sprawia, że mycie rąk jest dla dzieci przyjemnością. Nada się również do skóry wrażliwej.
    Zalety:
    • praktyczne opakowanie z pompką
    • lekka konsystencja
    • bardzo wydajna
    • orzeźwiający, borówkowy zapach
    • świetnie oczyszcza nawet mocno brudne dłonie
    • nie podrażnia
    • nieco nawilża
    • odżywia
    • sama formuła pianki zachęca dzieci do mycia rąk
    Wady:
    • pod koniec pompka już nieco gorzej działa, po wciśnięciu się nie podnosi i trzeba ją samemu wyciągać
    • mało dostępna
  • 2 listopada 2023 o 0:55
    Zachęciła mojego synka do samodzielnego mycia rąk
    Boksowanie się z moim synkiem o mycie rąk to był dość długi proces. Szukałam do tego odpowiedniego produktu, aby go zachęcić, przyzwyczaić i wyrobić nawyk. Oczywiście na pierwszy rzut poszły mydła dla dzieci z "fajoskimi" opakowaniami, czyli wraz z ewolucją zainteresowań, od Psiego Patrolu po SpiderMana , Avengersów itp. Niestety te wszystkie kolorowe produkty sprawiały, że rączki mojego dziecka były skrajnie, ale to skrajnie, wysuszone i podrażnione. Działo się tak z kilku powodów: 1. źle dobrany skład; 2. pompka, która dozowała zbyt dużą ilość mydła; 3. konsystencja produktu, która za mocno oblepiała ręce i nie dawała się łatwo zmyć (synek krótko leje wodę, bo chce mieć to jak najszybciej z głowy). No i niestety przy wyborze produktu dla dziecka trzeba to wszystko wziąć pod uwagę, jeśli nie chcemy ciągle nad nim wisieć i sprawdzać, jak myje ręce. U nas ta pianka sprawdza się idealnie. O dziwo, bardzo spodobał się obrazek i estetyka opakowania. Pompka bardzo dobrze chodzi, synek od razu podłapał, że wystarczy jedno naciśnięcie i sprawa załatwiona, więc z dozowaniem nie ma problemu. Fajna piankowa konsystencja też ułatwia i zachęca do mycia. Mydło samo w sobie jest bardzo delikatne, a jednocześnie domywa rączki, łatwo się spłukuje. Ma przyjemny zapach (ta wersja różowa - "malinowa" - jest dla mnie za słodka). Nie jest szczególnie wydajny i biorąc to pod uwagę regularna cena jest nieco zawyżona w moim odczuciu, ale w sumie jest to mydło używane wyłącznie przez jedną osobę w naszej rodzinie, więc nie schodzi w jakimś zastraszającym tempie. Podsumowując, wreszcie po długich poszukiwaniach, trafiliśmy na sprawdzony produkt. Polecam!
    Zalety:
    • skład
    • konsystencja (piankowa, łatwo spłukuje się)
    • opakowanie (estetyka i dozownik)
  • 11 kwietnia 2023 o 10:00
    Niewypał
    Piankę zakupiłam na promocji za około 12 zł - cena regularna ponad 20 zł za produkt do mycia rąk to dla mnie przegięcie. Moje dłonie są wymagające, łatwo się wysuszają. Po takim składzie spodziewałam się delikatnego mycia i łagodzenia. Bardzo się zdziwiłam, że produkt wysuszył moje ręce. Owszem, są umyte, ale pojawiło się dużych skórek, szorstkości i drobnych ranek. Z mniej istotnych informacji to zapach nawet ładny, ale jaki sztuczny...Jedna pompka wystarcza na dokładnie umycie dłoni, choć wydajność średnia, bo pianka wystarczyła mi na 2,5-3 tygodnie. Dla mnie to niewypał.
    Zalety:
    • pompka
    • śliczne opakowanie
    • myje
    Wady:
    • wysusza
  • 5 kwietnia 2023 o 23:53
    Zapach żelek :)
    Piankę pierwszy raz otrzymałam w pudełku Pure Beauty. Potem kupiłam następną. Jest to ulubieniec mojego narzeczonego. Dla niego wszystko pachnie jak żelki, ale w tym przypadku rzeczywiście ma rację! Forma kremowej pianki jest bardzo przyjemna w użyciu. Nie wysusza skóry dłoni. Wydajność kosmetyku oceniam na dobrą. Opakowanie jest bardzo ładne. Na pewno kupię ponownie.
    • Forma pianki
    • Nie wysusza skóry
    Wady:
    • Mogłaby być bardziej dostępna
    MagFifi
    4 października 2022 o 12:46
    Cudowny zapach, dobry skład
    Och cóż to za zapach skradł nasze serca. Ach to ta borówkowa pianka do mycia rączek od sylveco. Zawiera w sobie moc dobroczynnych składników z ekstraktu z aloesu i owoców borówki, dodatkowo dodatek gliceryny, mocznika i oleju kokosowego dobrze pielęgnuje dłonie podczas ich oczyszczania. Pianka jest bardzo delikatna i puszysta, sprawia że zwykle codzienne mycie dziecięcych rączek jest bardziej przyjemniejsze. Mój synek chętnie teraz idzie myć rączki I nawet nie trzeba go zbytnio do tego namawiać. Przyznam się szczerze że chyba najczęściej to ja po nią sięgam ale cóż się dziwić jak ona tak cudnie pachnie. Zapach borówki, przyjemnie odświeża I pozostaje na skórze przez długi czas. Pianka dobrze oczyszcza rączki z zanieczyszczeń, odśwież i nawilża. Z nią nie ma obawy o przesuszenie się skóry dłoni, nawet przy bardzo częstym korzystaniu z niej. Dodatkowo ma śliczne i poręczne opakowanie z pompką oraz cudnego słodziaka Jeżyka Zbysia. Patrząc na tą grafikę odrazu chce się ją wrzucić do koszyka. Jest naprawdę świetna dlatego u nas już pozostaje na stałe w łazience.
    Zalety:
    • Dobrze oczyszcza
    • Nie wysusza
    • Cudnie pachnie
    • Nawilża
    • Dobry skład
    • Pielęgnuje
    • Ładny desing
    • Dla dzieci od 3 roku