Optimum Prostownica ceramiczna SW 1113

• 12 sierpnia 2014 o 11:43
    Okropna
    To była moja pierwsza prostownica, skusiła mnie niska cena. Niestety to był błąd. Fakt, prostownica szybko się nagrzewa, ale przepala włosy, przesusza i szybko niszczy końcówki, efekt prostych włosów utrzymywał sie u mnie góra 10 minut.. moje włosy puszą się i kręcą gdy jest wilgotne powietrze i prostownica nie mogła sobie z tym poradzić, prostowanie loków szło jej dość opornie, a czasem w ogóle. Poza tym bardzo wyrywa włosy.. Na pawde nie polecam! Lepiej dołożyć więcej kasy i kupić coś lepszego niż to. Teraz mam prostownice z Remingtona i jestem bardzo zadowolona :) Używam tego produktu od: 5 lat Ilość zużytych opakowań: 1, duże
  • 23 sierpnia 2009 o 17:54
    pierwsza moja prostownica
    to była moja pierwsza prostownica, używałam jej jakieś 3 lata temu.dobrze i szybko prostowala włosy.miło ją wspominam.efekt utrzymywał się długo.dość dobra jak za 60 złotych... Używam tego produktu od:3 lata Ilość zużytych opakowań:1
  • 23 sierpnia 2009 o 13:45
    dziwna
    Prostownica jest siostry ale od czasu do czasu prostuje nią włosy, jest po prostu słaba! mam dosyć długie wlosy, lecz sa troche sianowate.. prostownica strasznie je ciągnie i wyrywa mase wlosow, :( a efekt utrzymuje sie na 2 godziny, nie polecam Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 1
    Fanata
    21 lutego 2009 o 11:17
    Prządna
    Jestem posiadaczką tej prostownicy od około 3 lat. Uważam, że przez tak długi czas, płytki zwyczajnie miały prawo się zużyc, jednak nie nastąpiło to w szybkim czasie od zakupu. Z początku nie używałam żadnych odżywek do włosów, więc efekty były średnie, włosy sianowate, suche. Gdy zaczęłam dbac bardziej o włosy, o wiele lepiej zaczęły się zachowywac przy i po prostowaniu. Mniej czasu zajmuje mi teraz prostowanie ich - około 15 minut (włosy grube, gęste, prawie do pasa) i dłużej są proste, wyglądają podobnie jak wyprostowane u fryzjera. Pozwala mi to stwerdzic, że efekt zależy od kondycji włosów i jeśli z tą jest źle, nawet najlepsza prostownica nie będzie w stanie ułoży fryzury jak trzeba. Ta prostownica w zupełności daje sobie radę z prostowaniem, efekty są bardzo zadowalające. Nie kupię jej ponownie, ponieważ interesują mnie prostownice, które nie mają po środkuśruby, tylko kształtem przypominają literę V. Są lepsze do kręcenia włosów. Używam tego produktu od: 3 lata Ilość zużytych opakowań: 1
  • 6 sierpnia 2008 o 13:02
    ok
    Ogólnie jestem zadowolona z tej prostownicy, tylko nie rozumiem stwierdzenia że posiada ona termoregulacje. Gdzie ona niby jest?! Prostownica ma jeden włącznik, który jest jednocześnie wyłącznikiem. Nie ma żadnego przycisku,czy polrętła do regulacji temperatury... Używam tego produktu od:roku Ilość zużytych opakowań:1