On Line Kids 2 w 1, Szampon i płyn do kąpieli o zapachu czekolady

• 28 sierpnia 2013 o 22:52
    fajny
    Ja akurat używałam go jako żelu pod prysznic. Ma dosyc rzadką konsystencję (dlatego jako płyn nie zbyt mi pasował,bo piana szybko znikała,wolę gęstsze), dobrze się pieni (jednak piana szybko znika z wanny w przypadku kapieli) , ma zapach jakby budyniu czekoladowego. Nie przesusza skóry,ale też jej nie nawilża. Zdarzyło mi się nim umyć włosy,ale poplątał je jak praktycznie każdy szmapon,ale tez wina moich włosów-długie,kręcące się Na pewno dzieciom się spodoba zapach i słodka buteleczka z misiem. Tez plus za to,że producent wspomina o gorzkim zapachu,zeby dziecko przypadkiem,go nie wypiło Używam tego produktu od: kilka lat temu Ilość zużytych opakowań: kilka
    Eenax
    28 sierpnia 2013 o 11:31
    dobre i tanie
    Recenzja jest bardziej recenzją mojego dziecka niż moja gdyż ono jest użytkownikiem tego produktu. Produkty był używany jako płyn do kąpieli. Opakowanie: Estetyczne, ciekawe i podoba się dziecku. Działanie: Płyn ładnie sie pieni, utrzymuje sie w wodzie na tyle długo ze bez zniknięcia piany dziecko możne sie nią trochę pobawić. Nie zauważyłam żadnego negatywnego działania na skórę dziecka. Zapach: Tu jest podział miedzy moja a opinią dziecka. Dziecko bardzo lubi ten zapach, mnie natomiast od drażni (jest dla mnie zbyt mdlący i za to odjęłam 1 gwiazdkę, nie mogę zbyt długo kapać dziecka a ono lubi się pluskać). Na szczęście nie utrzymuje się długo na skórze dziecka (czego nie mogę powiedzieć o łazience bo pachnie w niej dość długo). Podsumowanie: Gdyby nie ten zapach to uznałabym ten płyn za super kosmetyk. No ale moje dziecko go uwielbia wiec produktem dla dzieci jest bardzo dobrym. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: ok. 4-5
  • 21 grudnia 2012 o 18:25
    Tego szukałam
    Przywiozłam sobie kiedyś z Niemiec czekoladowy żel po prysznic Bettina Barty. W momencie, gdy mój nos się od niego uzależnił, kosmetyk zaczął mi się kończyć. Od tej pory maniakalnie przeszukiwałam wszelkie drogerie, czy jest gdzieś może polski ekwiwalent tego boskiego kakaowo-czekoladowego zapachu. W Rossmannie znalazłam jedynie czekoladę z miętą, pomarańczą albo pistacjami. W Schleckerze czekoladę - jednak już po pierwszym użyciu byłam rozczarowania, bo to nijak się miało do czekolady. W Naturze czekoladowy żel pachniał ładnie, ale nie przypominał mi tego, którego szukałam. A tu proszę, całkiem przypadkiem w jednym z marketów na półce z kosmetykami dziecięcymi znalazłam TO. Zapach, którego szukałam, bliźniaczo podobny do czekolady Bettiny Barty. Nie czepiam się konsystencji (rzadka), opakowania (dziecinne), za ten zapach daję 4,5 bez wahania! (Pół gwiazdki odjęłam za to, ze jest nieco mniej intensywny od mojego ideału). Kąpiel z tym płynem to prawdziwa rozkosz w długie zimowe wieczory. Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 1 października 2012 o 14:40
    Ten zapach :)
    Kupiłam, jak pewnie wiele z nas, ze względu na obłędny zapach mlecznej czekolady. Pachnie pięknie nie tylko w butelce, ale także podczas stosowania. Do tego całkiem przyzwoicie się pieni, lepiej niż wiele produktów myjących w podobnej cenie. Jest łagodny dla skóry, nie wysusza ani nie podrażnia najdelikatniejszych miejsc na ciele. Nawilżenia nie zauważyłam, ale żaden żel pod prysznic tego chyba nie potrafi. Do kąpieli nie stosowałam, bo mi go szkoda. Szkoda tylko, że zawiera SLES, mimo przeznaczenia dla dzieci. No ale niska cena rządzi się swoimi prawami. Jest to jednak porządny produkt, do którego planuję od czasu do czasu wracać ku poprawie humoru. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: pierwsze w trakcie
  • 31 października 2011 o 9:36
    Pyszny relaks ;)
    Szczerze przyznam - tak skusiłam się na ten szamponik pod wpływem pysznego zapachu czekolady. Używałam jako uprzyjemniacz kąpieli po męczącym dniu. Średnio sprawdza się jako płyn do kąpieli - piana utrzymuję się chwilę, ale zapach zostaję na dłużej - cała łazienka pachnie czekoladą! Jako szampon- no cóż, dla dzieci na pewno fajny, ale moje włosy na drugi dzień są lekko oklapnięte- bez odżywki nie wyglądają zbyt dobrze. Ale jako żel pod prysznic: jest genialny! Dobrze myję, super się pieni... a zapach :), marzenie. Z całą pewnością do niego wrócę, bardzo uprzyjemnia dzień :) A w dodatku kosztuje grosze. Używam tego produktu od: około miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 całe 250ml