Adidas for Women, Anti-perspirant Sensitive Roll-on (Dezodorant w kulce)

mewa4
    20 października 2013 o 11:47
    Masakra!
    Dezodorant strasznie podrażnia po depilacji! napisane jest, że jest alcohol free a tymczasem po nałożeniu go na pachy po depilacji musiałam go po godzinie zmyć gdyż miałam czerwone plamy, piekące chrostki i nie dało się dłużej wytrzymać.. plusy: + zapach oraz to, że nawet jak się spocimy nie czujemy zapachu potu tylko ten dezodorant minusy: -podrażnia, -klei się, -nie wysycha pod pachami, -stosunek ceny do jakości, -z pewnością nie jest to produkt dla osób wrażliwych.. ogóle przyznaję pół gwiazdki za zapach. Używam tego produktu od: 3tygodni Ilość zużytych opakowań: niecałe 1
  • 19 lutego 2013 o 14:43
    nie nie nie !
    koszmar . podrażnił mnie okropnie , cała skóra mi schodziła . leczyłam to długo . i zraziłam się do produktów tej firmy . innymi wadami było też to że bardzi dużo się go wylewało podczas używania . miał całkiem przyjemy zapach ale nic więcej . Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe
    aaneliM
    2 maja 2012 o 15:16
    średni
    Od dawna używałam tego produktu, wolałam w sprayu, potem ten bo wydawał mi się skuteczniejszy. Trochę zapobiega poceniu się, ale wiadomo, że żaden antyperspirant tego nie zapewnia, ew. specjalny produkt. Długo schnie, dlatego chwile trzeba było trzymać ręce w górze :D aktualnie stoi mi na półce, ponieważ używam innego. Przez długi czas go używałam. Ładnie pachnie. Używam tego produktu od: 4 lata z przerwami Ilość zużytych opakowań: 3 małe
  • 1 grudnia 2011 o 13:35
    Nie polecam
    Używałam go w tamtym roku od około czerwca do października i nie jestem zbytnio z niego zadowolona. W pochmurne dni jakoś dawał radę przez cały dzień, natomiast w słoneczne totalna klapa :( największym minusem jest to że okropnie podrażnia- po nałożeniu okropnie piekła i jednocześnie swędziała mnie skóra, a nie mam skóry wrażliwej. Długo schnie. Jego plusem jest ładny zapach, utrzymujący się nawet długo-no ale nie tylko tego wymagamy od antyperspirantu. Jest wydajny i to tyle plusów z mojej strony. Używam tego produktu od: używałam rok temu Ilość zużytych opakowań: 1 całe
    foxa88
    24 lipca 2011 o 17:39
    Dla mnie przyzwoity.
    Kupiłam go za sprawą koleżanki, która używała wersji Sensitive w dezodorancie - zauroczył mnie ten delikatny zapach. Ja dla siebie nabyłam kulkę i jestem zadowolona, bo: - kosmetyk ogranicza pocenie (pocę się umiarkowanie) - szybko zasycha - nie brudzi ubrań - nie podrażnił mnie (ale nie mam takich skłonności) - pięknie pachnie ♥ - nie klei się - jest dość wydajny Minusem może być cena, bo jest najczęściej gdzieś o 2 zł droższy niż inne anty wiodących marek. Niemniej, ja jestem zadowolona. Obecnie czekam na promocje, by kupić sobie go, tym razem w dezodorancie. Używam tego produktu od: niecałe 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno całe