Kąpiele do stóp

Avon Foot Works, Beautiful, Blooming Leg 3-in-1 Oil with Lavender Nawilżający olejek lawendowy do stóp 3 w 1

KIN0183
    16 lipca 2021 o 23:33
    Użyty do masażu daje radę :)
    Olejek zakupiłam w celu masażu stóp, jest ze mną już 2 miesiące i wiem, że zakupię go ponownie ( mimo minusika). Olejek ma plusy ale i ma też minus. Zacznę od plusów: * opakownie - małe ,poręczne , nic się nie wylewa na zewnątrz * wydajność- super, niewielka ilość wystarczy do masażu więc starczy go na dość długo * cena - niewielka i czesto jest na promocjach * konsystencja- niby olejkowa ale po pewnym czasie się wchłania w całości , nie pozostawia tłustej warstwy na stopach * zapach- moim zdaniem bardzo fajny, podczas pocierania cały czas idzie wyczuć lekki aromat lawendy. A teraz minusik : * u mnie olejek nie nawilża skóry stóp, być może jest to spowodowane tym ,że nie używam go codziennie, albo to specyfika kosmetyków Avon do stóp serii Foot Works ,bo kremy ze tej samej serii też średnio dają radę a Planet Spa już działa poprawnie. Jedno jest pewne do masażu jeszcze go zakupię :)
  • 24 czerwca 2021 o 22:10
    regenerujacy olejek lawendowy do stop
    Olejek lawendowy Foot Works 3w1Avon do stóp. Jest przeznaczony do pielegnagji stóp, o pojemności 50 ml. Olejek przyjemnie i lagodnie pachnie lawenda nie jest to zbyt mocny zapach. Co do konsystencji olejku jest dość rzadka i tłusta ale szybko się wchłania i nawilża i daje uczucie lekkości po całym dniu chodzenia w szpilkach i po zdartych piętach. Przynosi ulge natychmiastową. Jest naprawdę wydajny przy dłuższym stosowaniu można odczuc że stopy są gladkie i miękkie. Polecam osoba, które chcą szybko odczuc ulge i w ekspresowym tempie nawilżyc stopy.
    Zalety:
    • zapach delikatny lawendowy
    • nawilża
    • regeneruje
    • dostepność
    • wydajnosc
  • 19 lutego 2021 o 12:07
    Nieoczekiwany faworyt
    Nie spodziewałam się wiele po produkcie, Avon nigdy nie kojarzył mi się z super jakością. A tutaj niespodzianka :) Produkt stosowałam po kąpieli - wcierałam kilka kropel w stopy. Jakie było moje zdziwienie, kiedy po tygodniu skóra faktycznie była miękka i gładka! Dodam, że nie używam go codziennie, 2-3 razy w tygodniu, a efekt jest widoczny gołym okiem. Raz mój narzeczony zrobił sobie kąpiel dla stóp i dodał kilka kropel olejku. Skóra nawet po tym jednym razie była bardziej miękka, nawilżona. Zapach ledwo wyczuwalny, ale to na plus dla mnie. Konsystencja jest lejąca - jak to olejek. Zamknięcie na klips, bardzo wygodne. W miarę stosowania nakrętka stała się bardzo lepiąca, ale nie dziwi mnie to. Używam około miesiąca, zostało mi jeszcze 4/5 buteleczki, więc wydajność jest w porządku. Nie trzeba lać pół opakowania, wystarczy 5 kropel na raz. Produkt polecam, alternatywa dla kremów do stóp - które swoją drogą nie dają takiego efektu.
    agi1234
    2 czerwca 2020 o 19:47
    Lawendowe stopy
    Olejek kupimy za niewielkie pieniądze. Opakowanie jest małe i poręczne, przezroczyste, zamykane na klik. Zapach delikatny- lawendowy, nie jest bardzo inwazyjny. Najbardziej lubię stosować go po kąpieli do masażu lub szybkiego nawilżenia. Obawiałam się, że stopy będą zbyt tłuste aby normalnie funkcjonować, ale okazało się że olejek szybko się wchłania. Wystarczy odrobina aby nawilżyć stopy, a przy okazji dłonie. Bardzo wydajny. Mała pojemność umożliwia zabranie go na wyjazd.
    Zalety:
    • wchłanianie
    • nawilżenie
    • pojemność
  • 7 kwietnia 2020 o 9:07
    Idealny w domowym spa
    Uwielbiam całą serię do stóp z lawendą od Avon. Moje stopy mają tendencję do przesuszania, z tym olejkiem to dla mnie już nie problem. Lubię czasami zrobić sobie kąpiel stóp w domu i odżywić skórę. Sam olejek jest cudowny. Wystarczy odrobinkę wlać do wody, aby cieszyć się nawilżeniem i odżywieniem stópek. Zamiast kąpieli lubię też zrobić masaż. Robię to po kąpieli na czyste i osuszone stopy. Przy okazji super działa na dłonie. Te produkty lawendowe od Avon są świetne. Olejek od jakiegoś czasu to mój ulubieniec. Kupiłam za około 10 zł, pojemność to 50 ml. Uważam, że jest bardzo wydajny, starcza mi na bardzo długo. Polecam używać z kremem i peelingiem - jeszcze lepszy efekt.
    Zalety:
    • zapach!
    • nawilża
    • odżywia
    • fajna konsystencja
    Wady:
    U konsultantki

Zobacz także inne Kąpiele do stóp