Gillette Sensor 3, Golarka dla kobiet

• 1 stycznia 2018 o 19:42
    dobra
    Ostrza golarki niestety nadają się tylko do użytku jednorazowego gdyż zauważyłam, że dość szybko rdzewieją. Pasek nawilżający dobrej jakości i jest on w miarę wydajny. Golarka ma dobrze wyprofilowaną rączkę. Golenie nie powoduje zacieć ani żadnych podrażnień
    Zalety:
    • dobrze wyprofilowana rączka i wydajny pasek nawilżający
    Wady:
    • niestety szybko rdzewieje
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
  • 31 października 2014 o 12:51
    niezawodna i niezbdna
    Jak w temacie - mała rzecz, a niezawodna i niezbędna. Jakoś tak się przyzwyczaiłam, że zawsze kupuję te same golarki choć czy są najlepsze - trudno mi powiedzieć... Niemniej jednak nie podrazniają, są wygodne w użyciu, dopasowują się świetnie do ciała i ... sa różowe. Więc czego więcej trzeba od maszynki do golenia? :) Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: sporo
  • 4 sierpnia 2014 o 20:58
    Są świetne, ale odrobinę drogie
    Jak dla mnie były by idealne, gdyby nie tak ich zbyt wysoka cena. Plusy: - nie tępią się szybko - golą dokładnie - zawierają pasek nawilżający - nie podrażnia Minusy: - jedynie cena może być co dla niektórych zbyt wysoka Używam tego produktu od: od 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
  • 4 kwietnia 2013 o 15:22
    Polecam
    Używam tych maszynek od kilku ładnyhc lat. Uzywam raz w tygodniu, w okresie letnim częściej. Jedna wystarcza mi spokojnie na rok. Po tym czasie nadal jest ostra, tylko pasek jest wykruszony. Zmieniam co 7 miesięcy do roku. Bardzo dobry produkt za niewielką cenę. Kupuję zawsze w promocji za ok 15 zł. Używam tego produktu od: 7 lat Ilość zużytych opakowań: 3 całe
  • 27 listopada 2012 o 18:54
    Niezastąpione
    Jako brunetka z ciemnymi i mocnymi włoskami niemal na całym ciele zmagam się z problemem depilacji prawie codziennie. Jednocześnie mam bardzo wrażliwą skórę, która buntuje się przeciwko wszystkim metodom depilacji. Zostaje mi więc maszynka. Gilette jest jedyną firmą, której ufam jeśli chodzi o depilację. Maszynki są niezwykle komfortowe w użyciu. Największą zaletą jest dla mnie to, że posiadają ruchomą główkę. Jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się zaciąc, co przy innych, zwykłych maszynkach miało miejsce prawie za każdym razem. Dopasowuje się do kształtu ciała. Łatwo manewrowac nią w trudno dostępnych miejscach. Ponadto są bardzo wydajne. Jednej maszynki używam naprawdę długi czas i wciąż jeszcze nadaje się do użytku. Nie tępią się, nie zapychają się włoskami (oczywiście pod warunkiem, że są dośc krótkie), nie rwią skóry, nie podrażniają. Ma 3 ostrza więc goli bardzo dokładnie, oczywiście sporadycznie zdarzają się małe niedociągnięcia, np w okolicy bikini, ale jak wspomniałam mam mocne włoski i jeszcze żadna maszynka nie zapewniła mi uczucia idealnej gładkości. Pozostawia skórę gładką i miła w dotyku, bez zbędnych podrażnień, mimo że od pewnego czasu nie używam żadnych żeli do golenia. Plus za kobiecy design i anatomiczny kształt. Maszynka wygodnie leży w dłoni, nie slizga się. Łatwa do utrzymania w czystości, bez problemu mozna usunąc włoski, które nagrmadziły się między ostrzami (co zdarza się niezwykle rzadko) i jest jak nowa. Cena wysoka jak za 4 sztuki, ale jakoś i wydajnośc to rekompensują. Dla mnie to najlepsze maszynki, jakich używałam. Polecam. Używam tego produktu od: prawie rok Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1 opakowania