Wibo Your Fantasy (Lakier do paznokci)

• 20 listopada 2014 o 12:55
    Całkiem całkiem
    Plusy: Kolory- spory wybór W miarę długo się utrzymuje na paznokciu cena Minusy Potrzeba minimum 2 warstw Szybko robi się gęsty Jasne odcienie są trochę trupie Używam tego produktu od: Dłużej niż 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: Więcej niż 2
  • 24 lipca 2014 o 17:22
    OK
    Mam go kilka lat i nie mogę skończyć, bo jest go dość dużo. PLUSY: - konsystencja, - trwałość, - kolor (ja mam taki fioletowy z drobinkami), - cena. MINUSY: - zdecydowanie zakrętka.
  • 18 lipca 2014 o 17:17
    Cena adekwatna do jakości.
    Nie kupuję drogich lakierów, bo zwyczajnie szkoda mi na nie pieniędzy. Czasem wśród tanich lakierów zdarza mi się znaleźć prawdziwe perełki! Ten niestety nie spełnił moich oczekiwań. Miałam kolor kremowy - taki lekko mleczny, delikatny, dość uniwersalny. Zauważyłam tu dużo pozywytnych recenzji - może kolory różnią się między sobą działaniem? Pierwszym, co zaczęło mi przeszkadzać podczas aplikacji, było opakowanie - buteleczka pojemna, ale pędzelek źle się trzyma. Jest też cienki, co nie ułatwia aplikacji. Ze względu na kształt, lakier jest trudniejszy do przechowywania - wystawał mi z pudełeczka i nie mogłam zamknąć szuflady. Musiałam schować go w inne miejsce, bo lakiery przecież powinno się chronić przed słońcem. Lakier robił okropne smugi i baardzo słabo krył. Potrzebowałam 3-4 warstw, żeby paznokcie jakoś wyglądały. Nie przeszkadzałoby mi to aż tak bardzo, gdyby chociaż normalnie wysychał... Nawet, gdy robiłam duże odstępy czasu między warstwami, wystarczyłoby, żebym po jakimś czasie się czegoś dotknęła i po malowaniu. Plusem jest duży wybór kolorów, niska cena, pojemność. Zauważyłam też, że coraz ciężej je dostać. Ja płakać z tego powodu nie będę. W skrócie: +cena +pojemność +wybór kolorów +/-dostępność -słabe krycie -robi smugi -wolno schnie -niewygodny pędzelek -nieporęczne opakowanie Ja się już nie skuszę, nie będę ryzykować. Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: Jedno (z trudem)
  • 27 maja 2014 o 13:36
    Polecam.
    Robię tę recenzję z ciężkim sercem, ponieważ muszę rozstać się z moim pięknym odcieniem bieli z różem :(. Niestety na każdego przyjdzie kolej i lakier zwyczajnie zgęstniał. Oceniam nr.335. Kiedyś miałam czarny i również byłam zadowolona. Konsystencja: idealna, podczas malowania łatwo się aplikuje, nie kapie, nie ścieka. Długo pozostaje odpowiednia (u mnie ponad rok od planowanej daty do zużycia!) Pędzelek: do moich szerokich paznokci sprawdzał się dobrze, choć dla dziewczyn z wąskimi sprawdzi się jeszcze lepiej. Długi, wygodny, równomiernie rozprowadza lakier. Trwałość: jak inne lakiery- utrzymuje się tak do 3 dni, nie schodzi płatami. Za taką cenę nie będę niczego więcej wymagać a i tak dostaję dużo. Opakowanie: bardzo mi się podoba. Długa i smukła nakrętka- super sprawa, bardzo fajnie wygląca na półce :) Słoiczek mieści 11ml. czyli sporo. Dostępność: drogerie Rossmann, choć nie wiem czy nadal są w sprzedaży (oby były :)) Plusy: - długo nadaje się do użytku - łatwo się aplikuje - ładne kolory -cena - duża pojemność - wydajny - oryginalne opakowanie - pędzelek ułatwia malowanie Minusy: nie zauważyłam Używam tego produktu od: Ponad 3 lat Ilość zużytych opakowań: 2 buteleczki 11ml.
  • 26 maja 2014 o 10:37
    Za tę cenę? - biorę wszystkie
    Muszę przyznać, że używam lakierów do paznokci w cenie do 10 zł, Nie wyobrażam sobie, żebym miała wydać już 16 albo co gorsza 20 zł. Dlatego też najczęściej kupuję lakiery do paznokci z Rossmanna. Ten jest jednym z bardziej lubianych przeze mnie. W dodatku jego cena jest rewelacyjna. + cena, + konsystencja - jest dość gęsty, nie spływa z paznokcia, + krycie - dwie warstwy wystarczą z pewnością, żeby kolor ładnie się prezentował na paznokciach, + trwałość - kilka dni do tygodnia - dla mnie wystarczająca i tak nie wyobrażam sobie mieć ten sam lakier dłużej niż te 6-7 dni; trwałość można zwiększyć nakładając top coat, + kolory - gama kolorystyczna nie powala na kolana, kolory ponadto są dość oczywiste, ale mimo to nie mogę narzekać. Minusów nie dostrzegam, może jednak właśnie ta dość uboga gama kolorystyczna byłaby minusem? Z pewnością daleko mu do drogich lakierów, które intrygują nietypowymi odcieniami, ale mimo wszystko jest to dobry lakier na co dzień. Używam tego produktu od: 4 lata Ilość zużytych opakowań: 4-5 buteleczek