Wspomaganie odchudzania i utrzymanie formy

Noble Health Get Slim Morning & Night

Noble Health Get Slim Morning & Night Tabletki 90 tabletek

Skuteczność:
  • 3 stycznia 2024 o 10:25
    Naprawdę działają!
    Po miesiącu stosowania jestem bardzo zadowolona tabletek Noble Health, Get Slim Morning & Night . Zdecydowanie mniej odczuwam chęć jedzenia, waga spadła oraz nie zauważyłam żadnych efektów ubocznych. Tabletki są małe, dobrze się je połyka nie stają w gardle oraz nie mam po nich zgagi.
    Zalety:
    • skuteczne
    • tanie
    • widoczne efekty
    Wady:
    Kaisja
    15 listopada 2020 o 19:13
    Polecam. Naprawdę działa
    Zużyłam 1 opakowanie wystarczające na miesiąc, i choć jestem już w wieku, w którym podobno metabolizm ma niestety zwalniać, już po 3 tygodniach regularnego zażywania, z miłym zaskoczeniem zauważyłam spory luz w paskach spódnic, a ciało i skóra wyglądały świetnie i były jędrne. Preparat działał, i - co też należy zaznaczyć - ani w tym czasie nie ćwiczyłam, ani nie stosowałam w trybie drakońskim jakiejś specjalnej diety. Oczywiście nie obżerałam się jakimiś nieprawdopodobnymi ilościami kalorycznych paskudztw, ale i nie odmawiałam sobie od czasu do czasu jakiegoś słodkiego duperelka, lub dość sycących obiadów. Jadłam to, co zazwyczaj, i dość szybko zrzuciłam kilka kilogramów, więc zakładam, że to zasługa preparatu. U mnie się sprawdził, choć oczywiście to z pewnością kwestia dość indywidualna, i specyfik tak czy inaczej każdy musi przetestować na sobie. Ja go polecam.
    Zalety:
    • skuteczność - u mnie bardzo duża, zauważalna już po 3 tygodniach stosowania,
    • łatwy sposób zażywania - to zwykłe tabletki, a nie specyfik wymagający szczególnej obróbki gastronomicznej w celu uzyskania np. koktajlu,
    • cena - niezbyt niska, ale raczej przystępna, zwłaszcza biorąc pod uwagę efekt działania
    Wady:
    • brak - pomijając fakt, że jeden rodzaj tabletek, na który składa się preparat, ma smak zła :-) - wyjątkowo gorzki, i pomimo popicia, pozostawiający jeszcze przez kilka minut gorzki posmak w ustach
  • 22 września 2020 o 14:41
    Super
    Tabletki stosowalam miesiąc, jestem zadowolona w połączeniu z dietą i ćwiczeniami waga spada, zmniejszył się też apetyt co sprawia że nie posiadam,nie ciągnie też do słodkiego, ogólnie oceniam na plus,wada jest wysoka cena.
  • 23 marca 2020 o 10:15
    Całkiem fajny efekt
    Tabletki używałam już kilka razy w takiej 26 dniowej kuracji. Spadło kilka kilo bez żadnych wyrzeczeń. Po pierwsze zauważyłam że miałam mniejszą ochotę na słodkie i szybciej czułam sytość. Bardzo fajne ale nie do dłuższego stosowania czy zrzucenie więcej niz max. 5kg. Polecamy jako wspomagacz przy diecie i ćwiczeniach. Efekty są wtedy szybciej zauważalne.
  • 25 lutego 2018 o 21:00
    Noble Health
    Po miesiecznej kuracji jestem bardzo zadowolona z tych tabletek. Waga trochę spadła, tak jak pisał producent zmiejszyło się łaknienie. Produkt u mnie nie spowodował żadnych skutków ubocznych. Tabletki wygodne do połykania.
    • Skuteczność

Zobacz także inne Wspomaganie odchudzania i utrzymanie formy