Rimmel Cool Colour Mousse Eyeshadow (Cień w musie)

• 8 lutego 2013 o 23:43
    super trwałość
    Mam w swojej kolekcji 6 kolorów i choć większość jest super, to nie zbyt przepadam za nr 4, za to cień nr 7 w kolorze szampańkim jest fantastyczny! Polecam jeśli szukacie czegoś bardzo trwałego, trzyma się cały dzień nawet bez bazy. Jeśli nie mam czasu lub ochoty na skomplikowany makijaż oka sięgam po te właśnie cienie i wiem że będą dobrze wyglądały przez wiele godzin :) Plusy: -trawałość - wytrzymują cały dzień bez zbierania się w załamaniach -wysoka jakość, pięknie wyglądają na powiece -niska cena, ja kupiłąm testery na allegro za ok. 7 zł :) -wydajność Minusy: -niektóre kolory mają słabszą pigmentację i tzreba nałożyć dwie warstwy -najlepiej wyglądają solo, kiepsko wychodzi ich łączenie z innymi cieniami Ogólnie bardzo polecam, ja odkąd ich używam jestem bardzo zadowolona, szczególnie nr 7 wart jest uwagi :) Używam tego produktu od: ok.2 lat Ilość zużytych opakowań: jedno zużyte, w trakcie 6
  • 2 czerwca 2012 o 20:14
    znalazlam i pozostane mu wierna
    Kupilam odcien 007, jestem bardzo zadowolona, kolor jest piekny bezowy, cien bardzo lekko i szybko sie rozprowadza, najwazniejsze, ze nie zbiera sie w zalamaniach na powiece!!!!!!!!! nie kruszy sie wiadomo bo to mus. Super trwalosc. Zaluje ze nie kupilam wiecej.
    bxas1a
    9 maja 2012 o 20:11
    Alternatywa dla zwykłych cieni
    Kupiłam pod wpływem zachwytów dziewczyn nad tymi cieniami i przeczytaniu opinii na ich temat. Szczególnie zachwalały odcień 007 - taki beżowy, szampański. Aby nie zamawiać tylko jednego cienia, zamówiłam jeszcze 006 i 001(który akurat średnio przypadł mi do gustu) ZALETY -zawierają drobinki, które nie są nachalnie, ani tandetne -ładnie, subtelnie rozświetlają oko -nie zbierają się w załamaniu -długo utrzymują się na powiece -nie obsypują się -mają dobrą pigmentacje -przystępna cena -łatwe do rozprowadzenia WADY -szybko schną -trudno podłączyć kilka kolorów ze sobą -jak nałoży się za dużo to wałkują się -ciężko stopniować, rozcierać je -nie są już dostępne w regularnej sprzedaży Używam tego produktu od: 7 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 3 opakowania
    Violxxx
    5 kwietnia 2012 o 20:52
    CIENIE REWELACYJNE !!
    Prowadzę sklep kosmetyczny. Testuje wszystko co mogę:) Pół roku temu przyszła do mnie dostawa tych cieni, ale w testerach (tubki po 7 ml). Sceptycznie do nich podeszłam, zakładając, że cień w musie będzie miał dziwną konsystencje i będzie taki ni jaki. Dopiero po miesiącu, gdy zauważyłam wysoką sprzedaż postanowiłam spróbować. Zaczełam od 010 (czarny z srebrymi drobinkami) - zawsze używam go jako eyeliner, jest mocno napigmentowany, rozprowadza się jak eyeliner w płynie. Byłam zaskoczona tym jak długo utrzymują się na powiece - cały dzień! Naszła mnie chęć na inne... 001 połączyłam z 010 - typ smoky eyes; 004 - opalenizuje za złoto - pasuje do zielonych oczu 005 - brąz łamany złotym 006 - stonowany róż 007 - jasny beż 008 - perłowy jasny brąz 009 - perłowy szary 012 - perłowy ciemny brąz - mój ulubiony 013 - fiolet 014 - morski niebieski Wszystkie odcienie intensywnie używam. Trzeba troszkę wprawy by je fajnie połączyć ze sobą, ale ten trud widać oj widać! Cienie utrzymuja sie cały dzień, łatwo sie rozprowadzają, szybko schną, nie sklejają oczu jak inne cienie w płynie. Nie uczulają, a mam cere wrażliwą. W załączniku dołączyłam moje zdjęcia testerów, oraz kilka propozycji makijaży z wykorzystaniem tych cieni. Używam tego produktu od: .....dłuższego czasu - 7 ml... bardzo wydajne Ilość zużytych opakowań: w trakcie użytkowania wszystkich dostępnych odcieni. 010 i 012 ubywa najintensywniej!:)
    Amizu
    28 marca 2012 o 14:31
    I Tak I NIE
    Pod wpływem pozytywnych opinii kupiłam sobie 3 kolorki: 1, 7 i 8. Nie jestem do końca przekonana do tego produktu. Kolor nr 1 (perłowo biały) nie nadaje się niestety do niczego bo posiada niebiesko fioletową poświatę która wygląda tandetnie ;/ Reszta kolorów jest ok. Wszystkie kolory mają perłowe wykończenie. Cienie ładnie się rozcierają ale bardzo szybko zasychają więc trzeba się śpieszyć z nakładaniem. Trzeba też uważać aby nie nałożyć za dużo bo wtedy się wałkują. Jeżeli nałożymy je na bazę (w moim przypadku artdeco) to wytrzymują na powiekach około 6 h więc całkiem ok jak na cienie w musie. Nadają się na dni kiedy chcemy szybko machnąć coś na powiekę. Moim zdaniem nie zdadzą egzaminu przy makijażu wieczorowym czy na imprezę. Plusem jest ich wydajność i duże opakowanie za niską cenę. Można kupić testery na allegro za 8 zl za tubkę. Używam tego produktu od: 4 miesęcy Ilość zużytych opakowań: rozpoczęte 3 opakowania