Clean & Clear Bibułki matujące

• 3 kwietnia 2015 o 13:23
    Niezbędne
    Bardzo nie lubię dokładania pudru w ciągu dnia bo mam wrażenie, że tylko pogarsza to wygląd mojej raczej świecącej się buzi. Dlatego zdecydowałam się na zakup bibułek. Teraz mam już trzecie opakowanie i zaraz zamawiam kolejne. Są świetne: jak tylko poczuję, że nos zaczyna się świecić, wystarczy przyłożyć bibułkę na chwilkę i problem z głowy :-) Odejmuję pół gwiazdki za dostępność - tylko allegro Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 2,5
  • 15 maja 2014 o 18:53
    Zawsze pod ręką
    Stosuję bibułki od roku i od tamtej pory kupuję je regularnie na allegro. Mam mieszanę cerę i po 2-3 godzinach od wykonania makijażu zaczynam się świecić. Dla mnie ten produkt jest poprostu niezastąpiony. Używam tego produktu od: ok. roku Ilość zużytych opakowań: kilkanaście
  • 17 października 2013 o 9:04
    dobre
    Używałam je jakiś czas temu, dobrze się sprawdzały. Dosyć poręczne opakowanie, bibułki łatwo się wyjmuje. Dobrze zbierają sebum, nie naruszając jakoś mocno makijażu. Są jakby "gumowe", przyjemnie się ich używa. Dla mnie minusem jest wielkość pojedynczej bibułki - są małe, przez co trudniej się nimi operuje. Aby zmatowić całą twarz potrzebowałam przeważnie 2 bibułek, czasami więcej. Podobne są do bibułek Inglot, inglot chyba troszkę lepsze za to droższe. Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: kilka, dokładnie nie pamiętam
    o_t
    30 sierpnia 2013 o 13:56
    Bardzo dobry zakup
    Kupiłam zachęcona komentarzami na wizażu. To zdecydowanie najlepsze bibułki jakie miałam do tej pory (no może Inglot im dorównuje, ale w Inglocie pudełko się bardziej niszczy). Kolor trochę odstrasza, ale poza tym nie rwą się, dobrze matują mimo iż są małego formatu. Opakowanie wytrwało do końca w niezłym stanie. Szkoda, że nie ma ich w sklepach, ale na pewno warto zamówić je w internecie. Używam tego produktu od: używałam kilka lat temu, ale ze względu na dostępność przeszłam na Inglot Ilość zużytych opakowań: chyba ze 2
    Brise
    19 sierpnia 2013 o 13:06
    Jakoś mnie nie zachwyciły
    U mnie nie sprawdziły się jakoś specjalnie ale może to kwestia rodzaju skóry.. Używam ich, bo nie lubię wyrzucać kosmetyków do kosza. Nie mniej jednak warto je wypróbować może akurat na waszej skórze będą spisywały się znacznie lepiej. PLUSY + faktycznie bibułki są w małym i poręcznym opakowaniu, które z łatwością wszędzie się zmieści + miłe w dotyku + nie rwą się + bardzo wydajne + nie psują makijażu + cena + zbierają sebum ze skóry MINUSY - niestety nie radzą sobie zbyt dobrze ze świeceniem cery - matują na bardzo krótko - dostępność (ja je znalazłam tylko na allegro) Używam tego produktu od: używam bibułek tylko w okresie wakacyjnym od jakiegoś roku. Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego