Kadus Imunal Color Energy, Spray (Odżywka w sprayu do włosów farbowanych)

• 15 listopada 2009 o 11:45
    odżywka jak odżywka
    skusiłam się na kilka kosmetyków Kadusa, gdyż używa ich moja fryzjerka (a po wizycie u niej mam zawsze fantastyczne włosy). jednak ta odżywka nie rzuciła mnie na kolana. nie szkodzi, ale też drastycznie nie pomaga. ot taka zwykła odżywka w sprayu. cena-nie adekwatna do jakości. Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
    Złotko
    9 stycznia 2008 o 13:09
    ułatwia rozczesywanie
    Zacznę od tego, że jestem uzależniona od odżywek do włosów. Po pierwsze dlatego, że mam długie, przesuszone rozjaśnianiem ( pasemka) i, mimo że gęste, to dość cienkie włosy. A po drugie dlatego, że odkąd pamiętam to strasznie mi się plątały a rozczesanie po umyciu to był prawdziwy koszmar i strata całych garści włosów. Od czego są jednak super odżywki, takie jak ta :) Używam ją po każdym myciu(czyli codziennie bądź co 2 dni), po użyciu uprzednio jakiejś odżywki lub maski do spłukiwania. Wystarczy parę razy psiknąć nią po włosach i grzebień gładko ślizga się po mojej czuprynce :) Nie mogę ocenić jej właściwości pielęgnacyjnych dlatego, że każdy z licznych kosmetyków które aplikuję moim włoskom ma za zadanie je odżywić- szampon, odzywka/maska do spłukiwania, odżywka do rozczesywania (czyli ta którą teraz oceniam :)), serum na końcówki które nakładam na już przesuszone włosy, no i doustnie Inneov-gęste włosy :) Wszystko razem daje całkiem niezłe efekty :) Wcześniej jako "ułatwiacz" rozczesywania używałam sprayu proteinowego Keune, który tez się sprawdził. Generalnie to stawiam między nimi znak równości. Pewnie jeszcze do niej wrócę, ale wcześniej kupię coś czego jeszcze nie używałam, tak dla sprawdzenia :) Szampon z tej serii też jest super, ale to już będzie ina recenzja :) Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 23 sierpnia 2007 o 22:49
    Bardzo dobra odżywka
    Odżywka pięknie pachnie, jest bardzo wydajna. Starcza na kilka ładnych miesięcy. Przyjemnie jej używać rozpylając na włosy. Po umyciu i użyciu kosmetyku stają się one gładkie, łatwe do rozczesania. Odżywka przedłuża kolor włosów. Cena jest wysoka, ale jeżeli mam eksperymentować i wydawać te same pieniądze na kilka produktów nie dorównujących jakością odżywce z Kadusa, to wolę jednak zainwestować w tę odżywkę. Odejmuję jedną gwiazdkę, bo znalazłam jeszcze lepszą odżywkę - Matrix Sleek Look. Używam tego produktu od:0,5 roku Ilość zużytych opakowań:0,5 opakowania
  • 18 sierpnia 2007 o 13:34
    Bardzo dobry produkt ;p
    Po tej odżywce włosy są miekkie mają poysk odżywka jest wydajna lecz cena wysoka ale ogulnie opłaca się kupić... Odżywka kadus jest stosowana w dobrych salonach fryzjerskich... Kolor możliwe że dłużej się trzyma ale czeba używać tej odżywki regularnie. włosy nie przetłuuszczają się tak szybko. Używam tego produktu od:2tyg Ilość zużytych opakowań:1 w trakcie ;]