WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Maybelline New York Wonder Curl Mascara (tusz podkręcający)

• 26 czerwca 2011 o 23:02
    To były pięknie podkręcone czasy :)
    Ten tusz, to moja historia... Historia młodej, naiwnej, dziewczyny, która wyjechała z prowincji do innego miasta na studia i w pierwszym sklepie kosmetycznym na rogu kupiła swojego pierwszego "culra" ;) Byłam zachwycona efektem, wydłużał i podkręcał. Zdawało mi się, że jestem ósmym cudem świata z tym tuszem :) Wystarczyło kilka ruchów na rzęsach i nieśmiała dziewczyna przeobrażała się w pewną siebie kobietę... Wspominam go z sentymentem i chciałabym go jeszcze kiedyś kupić :)
  • 9 sierpnia 2006 o 23:03
    średniaczek
    Kolejny tusz, ktory mnie rozczarowal. Efekt przyciemnienia rzes jest delikatny. Tusz ani ich nie podkrecil, ani specjalnie nie wydluzyl. Troche je sklejal i pozniej musialam rozczesywac je specjalnym grzebyczkiem. Bardzo szybko wysechl w opakowaniu wiec bez sentymentow wyrzucilam go. Używam tego produktu od: Ilość zużytych opakowań:jedno
    rzastin
    7 maja 2005 o 14:40
    To były czasy...
    :czytaj: Ten kosmetyk był drugim tuszem do rzęs, jakiego używałam. Pamiętam, że dostałam go od Taty na Dzień Dziecka- wtedy Maybelline to było COŚ :D Lubię ten tusz nie tylko ze względu na sentyment. Ładnie podwijał, podkreślał i wydłużał rzęsy, miał bardzo dobrze wyprofilowaną szczoteczkę, łatwo się nim malowało nawet krótkie włoski w kącikach oczu. Był trwały. Szkoda, że go wycofali, bo znów bym kupiła.
  • 7 maja 2005 o 13:37
    pięknie podkręcał
    Tego tuszu już nie ma w sprzedaży, ale gdyby był to na pewno bym go kupiła. Miałam bardzo ładny, ciepły brązowy kolor. Rozprowadzał się bez problemów, nie kruszył. Ten tusz najlepiej podkręcał rzęsy z wszystkich jakie miałam, a przy tym świetnie je wydłużał - rzęsy dosłownie sięgały brwi i były wyraziste :D . Niestety byle deszcz i się rozpływał, i trochę za wcześnie wysechł w opakowaniu, ale dla efektu jaki sprawiał - warto było.
  • 27 lutego 2005 o 19:19
    słaby
    Wszystko byłoby fajnie, tylko ten tusz nie chce trzymać się na rzęsach- po prostu spływa sobie, jakby nigdy nic pod wpływem wilgoci, nie mówiąc już o śniegu czy deszczu. Pokrywa rzęsy, jak wszystkie inne tusze, nie wydłuża, trochę pogrubia, ot co.