Joanna Styling Effect, Jedwab do włosów (stara wersja)

• 26 stycznia 2016 o 21:02
    Niezastąpiony dla moich puszystych loków!
    Moje loki po wysuszeniu zawsze strasznie się puszą, a gdy bez suszenia czekam aż wyschną to i tak w końcu muszę je rozczesać i znów mam problem jednak jak użyję tego produktu przed suszeniem to nie mam problemu z rozczesywaniem ani tym, że wyglądam okropnie i włosy przeszkadzają mi we wszystkim. Są odporne nawet na bardzo niekorzystne warunki pogodowe. Mocno polecam! :D Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: W trakcie zużywania 4
    Fonin
    2 stycznia 2014 o 21:23
    Niezbędny po każdym myciu
    Używam do zabezpieczania końcówek po myciu, ale przeważnie robię to wcierając go od połowy włosów. Ładnie wygładza i nabłyszcza, sprawia, że włosy się tak nie puszą. Podejrzewam, że bliżej skóry głowy przyspieszyłby przetłuszczanie, ale nie próbowałam. Jego zapach kojarzy mi się z salonem fryzjerskim. Bardzo, ale to bardzo wydajny, ekonomiczny. Dałam za niego grosze a używałam prawie 2 lata. Na pewno do niego jeszcze wrócę. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 1 (30 ml)
  • 23 lipca 2011 o 17:58
    na piątkę
    Używam coś podobnego (ale raczej to to samo,ponieważ tu jest napisane,,stara wersja,,, a więc załączam nową wersję).. Rok temu miałam straszne włosy od prostowania, suche, porozdwajane końcówki. Produkt podejrzałam u siostry i postanowiłam go kupić i... jestem bardzo zadowolona :). Włosy są bardziej błyszczące, miękkie, i nie puszą się ta. Oczywiste jest, że nie przyniesie efektu po 3,5 myciach. U mnie zaczął działać po jakichś 2-3 mies. (ale warto czekac ;) ) +wygodny w użyciu; +niska cena (coś ok .24zł); +30 ml starcza na baardzo długo (mam go jeszcze, a kupiłam dokładnie rok temu. Myję włosy 2 razy w ty. ponieważ są gęste i nie widać żeby bardzo sie przetłuszczały). Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: nie całe 1
  • 25 maja 2011 o 23:33
    jeden z moich ulubionych produktów do włosów
    Wiem, że już nie produkują tego jedwabiu, ale używałam go długi czas - cały czas jedną buteleczkę. Poleciła mi go moja nauczycielka z liceum i od razu kupiłam go. Trochę szkoda, że nowa wersja tego jedwabiu jest podobna gorsza. To był mój pierwszy jedwab do włosów. ;) Początkowo stosowałam produkt od czasu do czasu, a potem jak zorientowałam się, jak używany daje najlepsze efekty - po każdym umyciu włosów regularnie. Plusy: - cena + duża pojemność = ekonomiczny wydatek - przyjemny zapach - taki jak u większości produktów do stylizacji włosów Joanny - błyszczące włosy - świetny przy prostowaniu włosów - efekt utrzymuje sie dłużej, chyba tak obciąża trochę włosy - świetny pomysł z pompką - dozuje się, ile chce. zazwczyaj wystarczała mi jedna porcja, czasem więcej Minusy: - stosowany zbyt blisko nasady powoduje prztłuszczanie się włosów - trzeba umiejętnie się obchodzić, jednak tak jest z każdym jedwabiem - nie zauważyłam jakiejś poprawy końcówek włosów - może profilaktycznie tylko działa - na pewno nie ma co się łudzić, że naprawi te rozdwojone Lepsze efekty daje stosowany na wilgotne włosy. Używam tego produktu od: marca 2009 Ilość zużytych opakowań: jedno 30ml
    aga543
    27 lipca 2010 o 14:53
    Drażnący zapach
    Jak dla mnie jedwab jest dobrym kosmetykiem, włosy są sypkie, dłużej trzyma się efekt prostych włosów(gdyż prostuje je). Wyglądają na zdrowsze, jednak zapach jest dość męczący gdy używa się go dłużej. Używam tego produktu od:kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań:połowa pierwszego