Preparaty do usuwania skórek

Essence Studio Nails, Nail Cuticle Remover Preparat w pisaku do usuwania skórek

• 19 stycznia 2024 o 12:14
    Sztyft zmiękcza skórki.
    Sztyft zmiękcza skórki, potem mogę je usunąć drewnianym patyczkiem, nic nie trzeba wycinać. Pisak jest bardzo poręczny, ma ścięty po skosie aplikator, preparat nie podrażnia skóry, nie ma żadnego zapachu, w cenie ok 7 zł, wydajny, ekonomiczny.
  • 18 lipca 2019 o 21:22
    Tani i skuteczny
    Swietny sztyft, ktory odsuwa skutecznie skorki! Dobrze lezy w reku, nie jest ani za wilgotny ani za suchy. Starcza na dlugo. Praktyczny i w bardzo przystepnej cenie!
    Zalety:
    • Dobrze odsuwa skorki i ulatwia aplikacje lakieru
    • Wygodny w uzyciu
    • Wydajny
  • 25 lipca 2018 o 18:25
    Robi robotę
    W moim przypadku szukałam czegoś co pomoże mi zwalczyć szybko odrastające skórki. Pisak jest bardzo poręczny. Dzięki ściętemu po skosie aplikatorowi usuwanie skórek jest bardzo proste wręcz, banalne. Preparat zawarty w kosmetyku nie podrażnia skóry i nie sprawia że skórki po odrośnięcieu są wysuszone. Jestem z niego bardzo zadowolona
    peszy
    25 stycznia 2018 o 13:31
    Świetnie się sprwdza
    Bardzo dobry produkt który świetnie się u mnie sprawdził. Ma formę pisaka, z dość precyzyjnie ściętą końcówką, która dobrze radzi sobie z odsuwaniem skórek, ale jednocześnie jest na tyle delikatna że nie sprawia bólu ani nie podrażnia skórek. Pisak jest nasączony jakąś substancją ale i tak od czasu do czasu moczyłam końcówkę w jakiejś oliwce aby dodatkowo wprowadzić produkt odżywczy i nawilżający skórki. Nie ma żadnego zapachu, przynajmniej ja go nie wyczuwam Świetnie zdaje u mnie egzamin, jest poręczna, wygodna w użyciu, służy mi już prawie rok i to są jej ostatnie podrygi, ponieważ końcówki jest już zużyta ale to i tak długi czas użytkowania w cenie ok 7 zł.
    Drogeria Super-Pharm