Wody kolońskie damskie

Demeter Sawdust EDC

• 31 lipca 2009 o 16:55
    to nie to...
    dziwna rzecz. spodziewałam się zapachu trocin które wylatują spod łańcucha pilarki podczas scinania sosny na zrębie w upalny dzień... ha ha ha zapach nijaki. niepodobny do niczego. na poczatku komletnie odrzuca, po krotkiej chwili wietrzeje tak ze wogole go prawie nie czuc. i wtedy wylania sie cos co mozna nazwac zapachem trocin. ale to jest ten mialki pyl gryzacy w noc, a nie duze, pachnace trociny. trwalosc ponizej dna ;/ Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: odlewka 5ml
  • 27 lipca 2008 o 16:26
    okropny ;)
    To nie jest zapach, który odrzuca. Ale nosić tego to zdecydowanie się nie da. Sawdust przypomina mi... Waffle Cone. Ta sama mdłość i nijakość. Z tym, że w Sawdust czuć odrobinę trocin. Ale nie są to świeze trociny pachnące drewnem. To jest cos syntetycznego, mdlacego, nieciekawego. Zdecydowanie jestem na nie. Niestety trwałe te trociny... Używam tego produktu od: kilku dni Ilość zużytych opakowań: próbka
    Sabbath
    13 marca 2008 o 11:21
    Trocinki, trocineczki...
    Jeśli ktoś szuka zapachu świeżo ciętego drewna: soczystego, aromatycznego, odurzającego - to w Sawdust go nie znajdzie. Sawdust zgodnie z nazwą to trociny. Trocinki. Suchawe, drobniutkie, niemal pyliste, z ostrawą nutą. Trocinki jasnego drewna o niezbyt intensywnym zapachu. Brzozy? Buku? Nie jest to zapach nieładny, ale dla człowieka, który kupując Trociny spodziewa się drewnianych bali ;) - rozczarowujący. Bo demeterowe trociny nie pachną drewnem, tylko rzeczywiście tym buchającym spod ostrza pyłem. Używam określenie trocinki, a nie trociny nie tylko dlatego, że to właśnie ten miałki pył, a nie jędrne wióry, ale też i z powodu słabej mocy zapachu. Kręciłam już nosem na mizerię Fresh Hay i przy Sawdust znów muszę pokręcić. Zapach z korka, czy butelki niemal niewyczuwalny, użyty na skórę zmusza do rozpłaszczania nosa na obficie przecież zlanym nadgarstku. Z dystansu trudny do zauważenia w ogóle... :( Rozczarowanie. A tyle się po nim spodziewałam! Dwie gwiazdki za adekwatność. Trwałość poniżej godziny. Nie wiem, czy nie powinnam jeszcze bardziej obniżyć oceny... Używam tego produktu od: kilku dni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego