Maybelline New York XXL Curl Power Mascara (Tusz z bazą 2w1 pogrubiający, wydłużający i podkręcający)

2ewa4
    25 czerwca 2014 o 16:20
    Mega podkręcenie za niską cenę!
    Tusz zgodnie z obietnicą - bardzo podkręca - ja z natury mam dość długie i lekko uniesione rzęsy, ale ten tusz działa na nie lepiej niż zalotka. Ponadto pięknie je pogrubia, ale bez efektu sklejenia. Biała baz bardzo łatwo zostaje pokryta przez tusz, tylko najlepiej w moim przypadku, gdy pomiędzy nakładaniem fazy 1 i 2 nie ma długiego odtępu czasowego - max. minuta. Gdy próbowałam odczekać więcej, występuje efekt posklejanych rzęs :( Jedyny problem jaki zauważyłam to taki, że tusz dość \'szybko\' wysycha (za to -0.5 gwiazdki) - myślę, że maksymalny okres jego zużycia to 3 miesiące, ale jest to opakowanie 2x2.5ml, więc duże nie jest, co pozwala na stosunkowo szybkie zużycie tuszu. Ponadto cena na allegro jest zabójczo niska - czasem można go znaleć za 8-9zł. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 3 pełne
  • 8 września 2011 o 18:25
    Super efekt:-)
    Jeden z tuszy, z którego jestem zadowolona. Pięknie rozdziela rzęsy, nie zostawia grudek, nie osypuje sie, nie mam trudności ze zmyciem go. Mam pewien sposób na używanie go. Najpierw nakładam bazę,następnie czekam aż wyschnie. Krok drugi sięgam po tusz. Efekt sztucznych rzęs - rewelacja! Fajny tusz idą w parze z Masterpiece MAX , False Lash Effect
    SgirlS
    7 sierpnia 2011 o 18:50
    Jestem bardzo zadowolona jak nigdy
    Moim zdaniem jest to naprawdę jedna z niewielu maskar godnych polecenia. Krótko: + wydajna +naprawdę podkręca (i wydłuża i pogrubia:)) +efekt jest powalający +odżywka/biała baza jest pokrywana w zupełności przez tusz +napisy z opakowania się nie zcierają Jeden minus jest taki, że przy braku wprawy z dwufazowymi tuszami trzeba się nauczyć z niego korzystać, co zajmuje około tydzień. Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    Lolka_L
    8 września 2010 o 13:07
    Bardzo dobry
    Naprawdę niczym nie ustępuje tuszom selektywnym. Kupiłam , bo akuart był w promocji i nie żałuje. ładnie wydłuża, pogrubia, ale nie tak nachalnie i delikatnie podkręca. Fajna szczoteczka. Ogólnie daje fajny efekt :) No i cena, nawet bez promocji jak na taką jakość obłednie niska;) Polecam!! Używam tego produktu od:długo Ilość zużytych opakowań:2
  • 22 czerwca 2010 o 12:50
    Bardzo dobry
    Bardzo dobry dwufazowy tusz marki Maybelline.Zawsze w mascarach oczekuje maksymalnego pogrubienia i wydłużenia.Ten tusz spisuje się świetnie w tej roli.Nie skleja rzęs,ładnie rozdziela.Dodatkowym plusem to wydajność.Szczerze polecam Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1