Philips Prostownica ceramiczna SalonStraight Pro HP 4669

• 6 maja 2015 o 17:06
    Czy może ma ktoś ją do sprzedaży?
    Prostownica bardzo dobra służyła mi całe 8 lat ;) fakt faktem już nie ma takich efektów jak przy zakupie ale polecam. noo i mam pytanie czy ktoś może z Was ją posada? potrzebuję albo całej prostownicy w miarę tanio, lub samego kabla jeśli prostownica jest uszkodzona Używam tego produktu od: 8 lat Ilość zużytych opakowań: całe 1
    magru
    19 lutego 2013 o 12:33
    taka sobie
    Prostownicy tej używam od 5 lat. Po tym okresie kolor płytek zmienił się delikatnie, a powłoka z płytek zaczęła się ścierać przez co prostownica zaczyna szarpać włosy. Prostowanie nią włosów jest do przeżycia, ale przy kręceniu trzeba się już namęczyć. Ma ona wiele fajnych rozwiązań takich jak wyłączanie się po godzinie, blokada płytek itp. Ogólnie byłam z niej bardzo zadowolona, ale przez to, że powłoka płytek zaczyna schodzić zdecydowałam się na nową prostownicę. Teraz wiem jedno za cenę takich firm jak Philips itp lepiej jest dołożyć i kupić prostownicę firmy która robi tylko i wyłącznie produkty do stylizacji włosów( a nie miksery i telewizory) ponieważ różnica jednak jest zauważalna.
    Renske
    9 stycznia 2011 o 14:00
    taka sobie
    przez pierwsze pół roku prostownica była świetna, szybko się nagrzewała, idealnie prostowała nawet niesforne włosy. Pozostawiając je gładkie :) Niestety po tym czasie płytki zmieniły kolor, czas nagrzewania jest o wiele dłuższy niż powinien, a sama czynność prostowania trwa naprawdę długo. Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: jedna
    phdwao
    30 października 2009 o 17:57
    świetna prostownica!
    Mam tą prostownicę od roku, używam z wielkim zadowoleniem, ponieważ włosy mam bardzo niesworne. Dość ze są grube to jeszcze podatne na wykręcanie w jakieś świderki:)Prostownica radzi sobie nieźle, jeden ruch z góry na dół wystarcza by włosy były prościutkie:)Nieniszczy włosów, ale zaznaczam, że często nie używam. Używam tego produktu od:rok Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1
    kika17
    18 grudnia 2008 o 17:07
    Super produkt
    Bardzo ładna w wyglądzie, super wyświetlacz, bardzo szybko sie nagrzewa, lekka, posiada fajny pokrowiec, lekka, dobrze postuje włosy, nawet te mocno kręcone, ogólnie super produkt, z którego jestem bardzo zadowolona, zdecydowanie wart swojej ceny. Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1