BaByliss Termoloki ceramiczne PRO BAB3021E

BaByliss PRO Hot Curler 20szt. BAB3021E

• 10 stycznia 2014 o 13:55
    Do objętości jak najbardziej; do LOKÓW- nie wiem
    Na wstępie zaznaczę, że ja nie używam ich do loków tylko do nadania objętości lub delikatnych fal. Od lat używałam grubych termoloków REVLON ale jakoś te zawsze widniały na mojej liscie, aż wreszcie je mam. Wypadają lepiej od Revlona gdyż włosy po tych termolokach bardzo ładnie błyszczą, a przy tamtych termolokach musiałam wybierać;objętosć z matowymi włosami, czy błyszczące cieniutkie włosy. Mają szpilki które świetnie trzymają włosy, Revlon tego nie miał i na moich cienkich włosach klamerki są zbędne. Dzieki tej opcji nie mam nieestetycznych odciśniętych pasm u nasady, a z tamtymi tak było. Błyskawicznie się nagrzewają, nawet gdy długo się grzeją nie topią się od spodu jak wspomniane Revlona. Dają mi objętość która trwa do wieczora, a mam naprawdę słabe włosy, które po suszarko lokówce po godzinie tracą objetosc. Termoloki Revlona lubiłam ale te mają zdecydowanie więcej zalet i kusi mnie żeby kupić model identyczny jak Revlon Jumbo który ma szpilki. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: Jedno
  • 23 marca 2012 o 17:57
    mieszane uczucia
    No więc tak : spodziewałam się o wiele więcej i niestety trochę się rozczarowałam. Loki wychodzą świetne. Są delikatne, miękkie i bardzo kobiece ale.... Ale ten efekt nie utrzymuje się za długo mam średnio podatne włosy i jest to ok. 3-4 godzin. Myślę, że na włosach które są cienkie i podatne trwało by to dłużej. Na pewno nie polecam osobą o włosach grubych a tym bardziej naturalnie prostych! Bo to pieniądze wyrzucone w błoto. Na pewno też nie są poręczne, więc w podróży się nie przydadzą. Nagrzewają się krótko ok. 3 min. Ogólnie jest to zbędny gadżet dla kobiet które mają już wszystko :D Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 4 stycznia 2012 o 20:44
    Nie wiem
    Zakupilam termoloki z nadzieja dlugotrwalego efektu pieknych lokow i coz efekt nie ma milego zaskoczenia, loki wyprostowaly sie juz po 3 godzinach pomimo duzej ilosci lakieru.Tak jak wspomniala jedna z poprzedniczek lepszy efekt pieknych lokow uzyskuje poprzez walki na rzepke.
  • 27 lipca 2011 o 20:50
    Bardzo dobre:)
    Oczywiście, że wałki są wspaniałe: 1) ekspresowo zakręcają włosy - po ok 5 minutach mamy ładny skręt 2) krótki czas nagrzewania: ok 5-7 minut 3) nie niszczą włosów - używałam ponad rok i nic się nie działo 4) łatwo się czyszczą 5) poręczne "żabki" do zapinania wałków 6) moim zdaniem są niezniszczalne Minęły te czasy, kiedy spało się z papilotami na głowie... Co prawda swoje termoloki sprzedałam, bo obcięłam włosy na krótko. Niemniej, jeśli kiedyś wpadnę na pomysł by je nów zapuścić, to na pewno rozejrzę się za tymi wałkami:) Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jedno
    kroks
    2 czerwca 2011 o 23:06
    na bardzo wysokim poziomie
    Bardzo porzadny zestaw termolokow, dla wybrednych. Plusy: +szybko sie nagrzewaja, wystarczy 5-7 min, by byly gotowe do uzytku, +daja mozliwosc stworzenia roznych rozmiarow fal - od loczkow az po hollywoodzkie fale, +wlosy bardzo szybko sie kreca - po 5 min skret jest juz dla mnie wystarczajacy, oczywiscie mozna przedluzyc ten proces, dla uzyskania intensywniejszego, +wyposazone sa w wygodne w zakladaniu klipsy, + nie psuja sie, uzywam ich od 2 lat i nie sprawialy zadnych problemow, a wiadomo, jest to jest z tego typu elektronika, + ich welurowe plytki chronia wlosy przed nadmiarem ciepla, ogolnie nie zauwazylam zadnych oznak zniszczenia wlosow po termolokach. ale w kwestii wlosow, jestem naprawde bardzo wymagajaca. na produkty do nich przeznaczone wydaje wiecej niz na benzyne, wiec zauwazylam pare minusow: -niestety takie naprawde typowe hollywoodzkie fale, baaardzo duze nie sa mozliwe do ulozenia, walki sa zbyt male, ale nigdzie nie natrafilam na wieksze, -bywa, ze zle zapiete lub ulozone wlosy po zdjeciu walka sa nieco \'kanciasto\' pofalowane Używam tego produktu od: prawie 2 lat Ilość zużytych opakowań: no jedno \'opakowanie\'