Golden Rose Classics, Stick Concealer (Korektor w sztyfcie)

• 18 listopada 2013 o 22:59
    dobre i trwałe krycie
    Używam tego korektora dopiero od 4 dni, ale zdecydowanie widzę efekt odróżniający ten produkt od innych, standardowych korektorów. Jest to jeden z moich ulubionych kosmetyków. Nie jest tandetny i świetnie radzi sobie z nierównomiernym kolorytem skóry. Plusy: + bardzo dobrze i trwale kryje; spełnia swoje główne zdanie, a przy tym nie zapycha, nie podrażnia, ani powoduje uczucia ciężkości na skórze; + powoduje, że skóra wygląda naturalnie; nie jest sztuczna, nie ma efektu maski; + nie uczula mojej skóry, ani nie wpływa na podrażnienia w okolicach oczu/powiek; + jest bardzo wydajny i kosztuje niewiele, mniej niż 10 zł. Podoba mi się również wygodny aplikator; + mam bladą twarz, więc ten korektor świetnie komponuje się z moim odcieniem, naturalnie go podkreślając; duży + za gamę kolorystyczną Mały minusik za to, że troszkę natłuszcza i nabłyszcza, jeśli wieźmie się go nieodpowiednią ilość, ale generalnie polecam! Używam tego produktu od: dwch tygodnii Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 22 kwietnia 2012 o 2:37
    Świetny, ale, ale...
    Mam wersję w białym opakowaniu (w załączniku dodaję zdjęcie z internetu). Jestem z niego bardzo zadowolona. Dobrałam idealny odcień dla mojej skóry (nr 01 - idealny dla takiego bladziocha jak ja :rolleyes: ). Bardzo ładnie kryje wszelkie niedoskonałości - przebarwienia, zaskórniki. Plusy: +niska cena +wydajność +świetne krycie +nie zapycha +estetyczne opakowanie Minusy: -troszkę tłustawa konsystencja Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 27 stycznia 2011 o 9:29
    Dobry
    Miałam ten korektor, tylko w innym, złotym opakowaniu.Jak dotąd jeden z lepszych, jaki miałam szczególnie ze względu na cenę - za 7 zł dostajemy całkiem niezły produkt. Kolory są idealne dla bladolicych - podoba mi się ich kolorystyka - nie za beżowe, nie za żółte, nie za pomarańczowe, tylko naturalne. Dobrze kryje i wytrzymuje cały dzień bez poprawek. Dobrze kryje zaczerwienienia. Użyłam go parę razy pod oczy - dobrze kryje moje cienie i jak na korektor w sztyfcie, efekt jest przyzwoity, ale trzeba użyć pudru i naprawdę dobrze go wklepać. Wydajny 0 używam go czwarty miesiąc i jeszcze trochę zostało. Jak na korektor w sztyfcie całkiem dobrze się wchłania, ale niestety łatwo z nim przesadzić. Wtedy można go sklepywać godzinę, ale nadmiar się nie wchłonie i może się odznaczać na buzi. Najlepiej nakładać go pędzelkiem - wtedy łatwiej się go aplikuje, acz ja po jakimś czasie, obywałam się bez pędzelka. Wadą jest naprawdę delikatne opakowanie. Lepiej z nim uważać, aby nie spadł.
  • 8 listopada 2010 o 17:34
    taki sobie...
    W sumie na początku byłam z niego bardzo zadowolona, ale po pewnym czasie zauważyłam, że nie maskuje niedoskonałości aż tak idealnie. Łatwo się nakłada, jest wydajny. Ciężko mi było dobrać odpowiedni odcień ponieważ mam dość ciemną karnację. Teraz używam go jako bazę pod cienie do powiek bo do tego nadaje się idealnie :) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 23 marca 2010 o 13:14
    jest naprawde godny polecenia!
    Tani, wydajny i wytrzymały. Doskonały pod oczy gdyż ma lekką, jedwabistą konsystencje. Zaznaczyłam ze ponowny zakup - nie wiem- gdyż lubię testować, eksperymentować i pewnie kupię sobie inny ;) Używam tego produktu od: kilku tyg. Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego