John Frieda Brilliant Brunette, Shine Shock High Shine Perfecting Glosser Nabłyszczacz

• 3 marca 2012 o 13:37
    Bez szału
    Krem ma przyjemny zapach kakao, który nie jest zbyt intensywny. Jest nieklejący, dobrze rozprowadza się na włosach. Włosy są miękkie, ładnie nabłyszczone dzięki czemu nieźle odbijają światło i kolor włosów wydaje się głębszy, są refleksy w różnych odcieniach brązu. Do tego stają się milsze w dotyku. Jest to jednak działanie doraźne, mija wraz z zaprzestaniem stosowania kremu. Krem sprawdza się, gdy codziennie myjemy włosy, ponieważ ma tendencję do obciążania, włosy szybko tracą świeży wygląd i nie wygląda to zbyt ciekawie. Włosy tracą objętość, puszystość. Tubka wygodna, praktyczna. Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 1 lutego 2012 o 9:05
    Masakra
    Z całą pewnością nie jest to nabłyszczacz. Dałam mu szansę 2 razy i kompletnie się nie sprawdził. Nakładałam go przed wyjściem na imprezę, po umyciu. I jak wyszło?? Nabłyszczenia zero, drobinek brak, za to włosy wyglądały, jakbym ich w ogóle wcześniej nie umyła i kończyło się na ponownym myciu. Nigdy więcej. Używam tego produktu od: używałam 2 razy w ciągu ostatnich 2 lat Ilość zużytych opakowań: zużyte trochę pierwszego, i nie będzie następnych
  • 23 grudnia 2011 o 22:56
    Ratownik
    Dziwią mnie niepochlebne recenzje. Przede wszystkim stwierdzenie, że preparat nie nadaje się do włosów osłabionych i zniszczonych. Moim zdaniem najlepiej wtedy widać efekty jego działania. Po zabiegu dekoloryzacji na moje włosy nic nie działało, były suche, szorstkie, każdy sterczał w inną stronę. Wszelkie odżywki, kremy, sera bez spłukiwania tylko pogarszały sytuacje, oblepiały i obciążały. Glosser Johna Freidy nadawał POŁYSK, gładkość, znacząco ułatwiał rozczesywanie, co wiecej, mam wrażenie, że musiałabym się bardzo postarać, żeby obciążył włosy. Kosmetyk daje efekt bardzo podobny do serum Frizz-Ease, ale wydaje się trochę lżejszy (objętość włosów jest większa) i nie ma tak silnego działania prostującego. Na pewno wkrótce do niego wrócę. Używam tego produktu od: przez 1 rok Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
  • 31 sierpnia 2011 o 14:46
    nic specjalnego
    hmmm przede wszystkim nie spelnia swojej roli- nie nablyszcza, moje wlosy jedynie usztywnia, oblepia, rozdziela na pasma, jest mi zupelnie obojetny, stosuje czasami, z nudow, jedynie po to zeby skonczyc opakowanie. nie to czego sie spodziewalam po opiniach... Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 3 sierpnia 2011 o 8:57
    właściwie zbędny
    Włosy mam w dobrej kondycji i po farbowaniu nie widzę praktycznie żadnej różnicy "przed i po" nałożeniu tego nabłyszczacza. Pomocny jest natomiast kilka tygodni po farbowaniu kiedy farba zaczyna sie wypłukiwać. Wówczas rzeczywiscie poprawia ich wygląd. Jednak tym sposobem posiadam ten produkt już od wielu, wielu miesięcy i zdaje sie, że prędzej sie przeterminuje niż go skończę. Na plus zaliczam wydajność (mimo sporadycznego stosowania) i przyjemny zapach. Używam tego produktu od: wielu miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno