Avon Heart Shaped Bubble Bath Miłosny płyn do kąpieli

emma-e4
    19 stycznia 2009 o 16:18
    ach gdyby jeszcze
    gdybym go jeszcze widziała w katalogu nie wachałabym sie z kupnem głównie chodzi o wspomnienia z nim związane ale nie tylko zapach nie truskawki, tylko landrynek, gumy do żucia pyszny, zabawny, w stylu baby doll wydajność średnia, pienił sie dobrze śmieszne opakowanie Używam tego produktu od: parę lat temu Ilość zużytych opakowań: tylko jedno niestety
    *lotte*
    28 września 2006 o 13:35
    jak inne płyny Avonu
    Dostałam go w prezencie. Ladny mocny, słodki zapach, ale raczej nie truskawka, tylko ladrynka labo coś. Jak dla mnie, konsystencja jest zbyt wodnista, a płyn słabo sie pieni. Jakby rozwodniony. Mała, ładna, poręczna buteleczka.
    Alivea
    19 lutego 2005 o 21:49
    Cudeńko ;)
    Cudeńko,świetne na prezent.Ślicznie pachnie,pieni się no i opakowanko ma cudny wygląd.Jedynym minusem jest malutkie opakowanko i to,że szybko się kończy:( Generalnie jest fajniusie;) i polecam.
    emisia
    22 sierpnia 2004 o 21:18
    Średni.
    Jedynymi plusami są ładne opakowani i zapach. reszta to same negatywy, mało wydajny,skonczy mi się w ekspresowym tępie,a to dlatego,ze by wytworzyć jakąkolwiek pianę,tzreba go było wlać na prawdę dużo. więc podstawowe zadanie płynu do kąpieli spełniał słabo.
    e-mila
    14 kwietnia 2004 o 15:41
    Słodki, ale nie tego...
    Ma śliczne opakowanie i zapach (ale on nie jest truskawkowy! tylko jak guma do żucia). Bardzo słabo się pieni. I jest mało wydajny. Jest płynem do kąpieli, ale ja uzywam go jak żelu pod prysznic, z powyższych powodów. polecam na prezent dla ukochanej osoby. Ja też dostałam go w prezencie i jestem z niego zadowolona. Mimo wszytsko...