Nivea Hair Care, Intense Repair, Odżywka na noc `Intensywna regeneracja`

• 18 września 2011 o 14:09
    Niezła ; D
    gdy prostowałam często włosy to miałam je strasznie zniszczone. Zaczełam używać tej odżywki i wła la już po jednym razie w dotyku były boskie i zapach boski. Polecam. Używam tego produktu od: od dawna Ilość zużytych opakowań: 1 mała gdyż już włosów nie prostuje
    Selini
    30 sierpnia 2011 o 18:57
    nie najgorsza, ale szału nie ma :)
    PLUSY: - jak dla mnie bardzo przyjemny zapach, które jest długo wyczuwalny - włoski faktycznie były mięciutkie - wydajny - łatwa aplikacja MINUSY: - nie zauważyłam znacznej poprawy kondycji moich włosów - nałożyłam w nocy, a rano miałam znacznie przetłuszczone włosy - szkoda, że to odżywka tylko na noc, bo zapach jest cudny :) - troszkę swędziała mnie skóra głowy jak za dużo nałożyłam Ogólnie fajne pachnidełko :). Nie polecam wymagającym, o znacznie słabej kondycji, bo będzie czynił cudów.
  • 27 stycznia 2011 o 11:36
    nie nie nie
    Kupilam zachecona dosc pozytywnymi opiniami na wizazu.Po pierwsze zapach jest tak intensywny,ze spokojnie moglby konkurowac z zapachem naszych perfum :/ po 2 odzywka nie robic nic kompletnie nic z moimi wlosami ,oprocz przeciazania ich. Na nieszczescie do tego jest straszliwie wydajna, juz pol roku nie moge tego zuzyc :/ stosuje na noc, nie raz mialam problemy z zasypianiem przez twen zapach masakra:/ Za to odzywka Pantene Restoratives jest o niebo lepsza, doprowadzila moje rozjasnione wlosy do porzadku, kiedy ta nie robic nic .
  • 15 stycznia 2011 o 22:15
    Dobra odżywka.
    Gdyby nie promocja to pewnie nie skusiłabym się na tę odżywkę, a tak jakoś sama wylądowała w moim koszyku. :) Miałam wcześniej podobną odżywkę z Pantene. Tamta była o tyle lepsza, że nie trzeba było jej spłukiwać. Po spryskaniu włosów wieczorem tym specyfikiem koniecznie musimy je umyć rano. Ja mam w nawyku mycie głowy wieczorem, dlatego taki układ nie jest dla mnie specjalnie wygodny. Tamtą odżywką Pantene spryskiwałam włosy niedługo po umyciu, gdy były jeszcze wilgotne. Z tą się tak nie da. Ale okazuje się, że warto się poświęcić i zmienić plan dnia dla tego wynalazku! :) Odżywka Nivea wydaje się być lepsza od tej Pantene. Wspaniale nawilża, dyscyplinuje i odżywia włosy. Efekt jest widoczny już po kilku użyciach. Nie jestem w stanie powiedzieć, czy na dłuższą metę przyczynia się do przetłuszczania, bo myję je codziennie, więc nie mogę tego zaobserwować. Podsumowując, skuteczna odżywka, wygodna w aplikacji, o ładnym zapachu. Zamiast pięciu gwiazdek stawiam jednak cztery bo wydajność pozostawia wiele do życzenia. Wolałabym też żeby odżywka była nieco lżejsza, ale jeśli ma to się odbić na jej skuteczności, to jakoś to przeżyję. :) Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    Anaid29
    2 sierpnia 2010 o 16:18
    świetna
    Już dawno miałam ochotę na tę odżywkę, miałam już ją nawet dwa razy w koszyku, ale zawsze odkładałam ją ponownie na półkę, tłumacząc sobie, że mam zbyt wiele kosmetyków do pielęgnacji włosów ;););) (co zresztą widac po moich recenzjach). Jednak i tak się na nią skusiłam... Odżywkę stosowałam na dwa sposoby: kilka psiknięc po umyciu włosów lub właśnie na noc i rano myłam włosy. W każdym z tych przypadków sprawdza się idealnie. Odżywka ma bardzo intetnsywny zapach, całkiem ładny, ale naprawdę zbyt intensywny jak dla mnie :( Włosy po zastosowaniu nie są obciążone, lecz puszyste bardziej błyszczące. Jeden z nielicznych kosmetyków, który pomaga regenerowac rozdwojone końcówki... Odżywka nie przyspiesza przetłuszczania włosów. Niestety 100 ml wystarczyło mi tylko na 3 tygodnie:( W Polsce na pewno jej nie kupię ponownie, bo jest po prostu za droga, jak na tak małą wydajnośc ( w Niemczech w Euroshopie kupiłam ją za 1 euro :ehem: więc jeśli ponownie odwiedzę Euroshop(a) to z pewnością się na nią skuszę) Używam tego produktu od: 3 tygodni Ilość zużytych opakowań:1