Topy do paznokci

Provocater Base & Top Baza i top 2 w 1

Nasi użytkownicy zostawili 24 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 21 września 2020 o 11:48
    W porządku jak na taką cenę
    Provocater to jedna z tańszych marek na rynku jeżeli chodzi o paznokcie hybrydowe, ale mimo to uważam że jedna z lepszych. Ta baza tez jest niczego sobie, chociaż wiadomo że pewnie lepiej kupić oddzielnie. Mi jednak w pełni wystarcza, używam jej od czasu do czasu i jestem zadowolona + mam zamiar przy okazji kolejnego zamówienia kupić. Ma wygodny pędzelek i łatwo się aplikuje, trzeba pamiętać żeby przed nałożeniem jej zmiękczyć i usunąć skórki wokoło paznokcia! Poza tym, co jest bardzo ważne trzeba pamiętać o przemyciu płytki paznokcia cleanerem, o czym ja za pierwszym razem nie wiedziałam i wtedy faktycznie ten manicure mi wyszedł mocno średni... Potem nakładam baze i utwardzam. Nastepne lakier i znowu pod lampę, a na sam koniec ponownie base&top. Plus jest taki, jak już niektórzy zauwazyli, że top nie zmienia koloru lakieru. trochę się tego obawiałam bo poprzedni top to robił, i czasami kolor przez to nie spełniał moich oczekiwań, ale tutaj jest ok. Top utwardzam ponownie i voila!
  • 17 września 2020 o 15:25
    suer jak ktoś ceni wygodę
    jak w tytule, jak ktoś ceni wygodę to ten 2w1 jest fajnym rozwiązaniem. używam na oba sposoby, zarówno jako bazę hybrydową, jak i top który fajnie wykańcza manicure. Produkt nie pozostawia żadnych smug, a co najważniejsze - nie wpływa w żaden sposób na zmianę koloru lakieru pod spodem! Po użyciu przemywam cleanerem. Tak zrobiony manicure trzyma się bardzo długo, jest trwały, ładnie wygląda, nic nie odpryskuje. cena to 10 zł u nich na stronie za 4ml więc nie jest drogo
    Zalety:
    • wielofunkcyjność - używam zarówno jako bazy, jak i jako top
    • nie pozostawia smug
    • nie zmienia koloru lakieru pod spodem
    • starcza na długo
  • 28 sierpnia 2020 o 10:49
    Rewelacja
    Polecam. U mnie sprawdza się super! + przystępna cena + wydajny + gęsty produkt, ale dobrze się nakłada + ładnie nabłyszcza + manicure na tej bazie wytrzymuje 2,5 tyg bez odprysków + oszczędność miejsca i pieniędzy
  • 20 sierpnia 2020 o 12:32
    Must have!
    Świetnie się rozprowadza i błyszczy. Polecam w stu procentach! +cena +oszczędność miejsca i kasy +wydajny, nie trzeba nakładać dużo żeby dał pożądany efekt +nie odchodzi od paznokcia (mam tłustą płytkę) +pędzelek (zbity, ale dobrze rozprowadza lakier, równy i nie niszczy się tak szybko) -nie jest tak łatwo dostępny :(
  • 17 sierpnia 2020 o 12:00
    2w1 i działa
    Baza i Top w jednym - bardzo dobrze się sprawdza. Ma piękny połysk na paznokciach przy końcowym efekcie, poza tym jest wydajny i trwały. Paznokcie trzymają się tak samo długo, jak przy osobnym topie i bazie. Bardzo dużą zaletą jest cena - kosztuje 15 zł, a jest bardzo wydajny :)
    Zalety:
    • Uniwersalność
    • Oszczędność miejsca i pieniędzy
    • Wydajny
    • Skuteczny
    • Trwały
    • Ładnie nabłyszcza paznokcie
    • Wygodne rozwiązanie

Zobacz także inne Topy do paznokci