Topy do paznokci

Niuqi Nail Salon, Top bez przemywania UV/LED

Nasi użytkownicy zostawili 25 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 5 stycznia 2025 o 13:30
    Konkurencyjny dla droższych marek
    Do tego topu byłam nastawiona sceptycznie, szczerze mówiąc myślałam że dobry top musi być drogi. Nic bardziej mylnego. Top zakupiłam w znanej sieci sklepów, dostępny jest on praktycznie w każdym z dyskontów. Cena jest śmiesznie niska, ale to co otrzymujemy w buteleczce, miło nas zaskoczy. Top jest dość gęsty, mimo tego bardzo dobrze rozprowadza się na paznokciu. Dobrze utrwala, współpracuje z pyłkami, pozostaje na płytce do ściągnięcia hybrydy, w moim przypadku jest to całe dwa tygodnie. Nie uczulił mnie, dobrze utwardza się w lampie. Wracam do niego cały czas. Polecam osobom zaczynającym przygodę z manicure hybrydowym.
    • działanie
  • 16 listopada 2023 o 17:20
    Wygrywa z najpopularniejszą marką
    Od lat robię sobie w domu sama manicure hybrydowy i przez wiele lat królowały u mnie tylko producty Semilac. Top NIUQI poleciła mi koleżanka i jestem jej za to wdzięczna. Jedna trzecia ceny i świetne działanie. Top utrwala lakier tak samo jak topowe marki, a na dokładkę nie wymaga przemywania. Paznokcie pięknie się błyszczą! Gorąco polecam. U mnie w niewielkim mieście można go kupić w każdej Biedronce za 9,99. Dostępny także na allegro (również w zestawach startowych). ps polecam także lakiery tej marki, baza się u mnie nie sprawdza.
    Zalety:
    • trwalość
    • brak konieczności przemywania
    • połysk (!)
    Wady:
    • brak wad
  • 18 maja 2023 o 20:22
    Top od marki Niuqi okazał się naprawdę bardzo dobrym lakierem, który świetnie utrwala manicure hybrydowy i nadaje naprawdę przepiękny efekt. Jest trwały i łatwy w aplikacji.
    Z racji tego, iż od kilku miesięcy sama wykonuję sobie manicure hybrydowy, zmuszona byłam do zaopatrzenia się w cały swój asortyment służący właśnie do tworzenia takich cud na paznokciach. Oczywiście w moim przypadku są to dość proste stylizacje, czasami posługuje się pomocą mojej mamy, która jest kosmetyczką i stylistką paznokci, jednak swój cały sprzęt do wykonywania takiego manicure muszę posiadać. Recenzowany top od marki Niuqi był mi wielokrotnie polecany, dlatego też w końcu zdecydowałam się na jego zakup. Jest on oczywiście bardzo łatwo dostępny w sieci sklepów Biedronka, dlatego też z jego zakupem absolutnie nie było większego problemu. Kosmetyk został zamknięty w opakowaniu w formie malutkiej buteleczki o pojemności 5 ml. Jest ona utrzymana w czarnej barwie. Za pomocą czcionki o białej barwie umieszczone zostały tutaj wszelkie, najważniejsze informacje o topie, takie jak logo producenta, nazwa produktu, zalecany sposób jego użytku czy bardziej szczegółowy opis. Cena regularna kosmetyku jest dość niska, bo wynosi około dziesięciu złotych, także jak na kosmetyk do manicure hybrydowego jest to bardzo dobra oferta. Lakier posiada aplikator w formie pędzelka. Jest on żelowy i przeźroczysty, bardzo dobrze ułatwia odpowiednie nakładanie kosmetyku. Sam top również jest transparentny i ma przyjemną, lekko gęstą konsystencję. Nie ma żadnego zapachu. Bardzo łatwo się aplikuje i bez problemu utrwala się w lampie. Nadaje paznokciom przepiękny, błyszczący się, lekko lustrzany efekt. Bardzo dobrze podkreśla kolor lakieru hybrydowego, na który się zdecydowaliśmy. Top jest bardzo trwały, utrzymuje się bez problemu nawet do trzech tygodni. Top od marki Niuqi okazał się naprawdę bardzo dobrym lakierem, który świetnie utrwala manicure hybrydowy i nadaje naprawdę przepiękny efekt. Jest trwały i łatwy w aplikacji, dodatkowo bardzo przystępny cenowo. Zdecydowanie polecam.
    • Aplikator
    • Konsystencja
    • Efekt
    • Łatwość aplikacji
  • 9 kwietnia 2023 o 23:27
    No nie jest to produkt który skradł moje serce, jeżeli chodzi o manicure
    Produkt kupiłam z myślą do utwardzania manicure hybrydowego, do utwardzania bazy kauczukowej i tego typu produktow, jako ostatni etap. Produkt otrzymujemy w czarnym opakowaniu, z minimalistycznym designem, plastikowe zwykle opakowanie. Nie jestem zbytnio z niego zadowolona bo często resztki produktu rozlewają mi się po buteleczce. Natomiast skusiła mnie jego niska cena. Latwo rozprowadzic go na plytce pazbokcia, konsystencja jest lekko lejąca, ale jakoś przesadnie nie spływa z paznokci. Produkt jest bezbarwny, szybko możemy nim wykończyć manicure utwardzając go przez odpowiedni czas w lampie UV Led. Jedyne co mi w nim przeszkadza to, to że w każdym egzemplarzu są zaschnięte drobinki które psują efekt końcowy dając niechlujny manicure.
  • 10 marca 2022 o 15:18
    Jestem zachwycona
    Top do manicure hybrydowego marki Niuqi był moim pierwszym topem, gdy zaczynałam przygodę z paznokciami. Cena za 5ml produktu to 9.99zł. Nigdy wcześniej nie spotkałam się z topem, który nie potrzebuje przemywanie odłuszczaczem i dopiero później mnie oświeciło, że taki typ topów jest już na rynku. Po utwardzeniu nie było sytuacji, aby rzeczywiście trzeba było zastosować cleaner. Paznokcie, które nosze zazwyczaj około 2-3 tygodni zazwyczaj cały czas miały swój blask i nie matowiły się brzydko. Aplikator na duży plus, nie za duży nie za mały, włosie równo ścięte. Produkt nie wylewał się i zawsze na aplikator nakładała się idealna ilość produktu. Duży plus za opisanie po kolei kroków zarówno na topie jak i na bazie oraz kolorach. Jedyny minus to rzadka dostępność.
    Zalety:
    • nie ma potrzeby stosowania cleanera
    • świetny aplikator
    • pojemność
    Wady:
    • rzadka dostępność

Zobacz także inne Topy do paznokci