Topy do paznokci

NeoNail Top Glow Top do lakierów hybrydowych z błyszczącym pyłkiem

• 13 grudnia 2021 o 11:30
    Lubię
    Top znajduje się w czarnej buteleczce o pojemności 7.2 ml. Jest to bardzo dobry produkt do wykończenia mani, jeżeli ktoś lubi drobinki. Ja mam złote i bardzo ładnie sie Błyszczą na paznokciach. Drobinki są małe, ale jest ich dużo. Na bazie fiber wychodzi przecudowny efekt. Sama baza nie jest czysto przezroczysta, jest przejzysta, ale taka trochę mętna. Top bardzo dobrze zabezpiecza lakier, ladnie się prezentuje na różnych stylizacjach. Jest do użytku codziennego jak i z efektywnego. Jest to bardzo uniwersalny produkt. Trwały, nie matownieje jakoś szybko. Daje efekt delikatnego i eleganckiego połysku. Dla mnie bomba.
  • 10 sierpnia 2020 o 20:47
    Lubię czasem zaszaleć i zrobić sobie błyszczące paznokcie :D
    Lubię czasem zaszaleć i zrobić sobie błyszczące paznokcie :D Właśnie dlatego sprawiłam sobie ten top, jest idealny! Drobinek jest bardzo dużo ale są subtelne, raczej nieduże, świetnie się prezentują i przyciągają oko. Niby nic wielkiego, a od razu paznokcie prezentują się trochę inaczej, odmienią każdy kolor lakieru. Nosiłam ok. 2 tygodni i nie starł się, nie obdrapał, dobrze zabezpieczał kolorowy lakier. + cena + pięknie błyszczy + wydajny
  • 9 czerwca 2020 o 22:37
    OK
    Zakupiłam ten top w wersji srebrnej, by pasował do moich ulubionych odcieni błękitów i zieleni. Jak zwykle, nie zawiodłam się. Lakier świetnie się rozprowadza, pięknie mieni, ma odpowiednią gęstość i gładką strukturę, nie faluje ani nie spływa z płytki paznokcia. Po odpowiednim utwardzeniu w lampie jest nie do zdarcia. Ilość drobinek brokatu odpowiednia, nie jest ich za dużo, dzięki czemu nie przytłaczają, ale stanowią idealne dopełnienie manicure. Świetnie sprawdza się w stylizacji kontrastowej, użyty tylko na jednym palcu, np. wskazującym. Daje to bardzo elegancki efekt.
    vronov
    9 czerwca 2020 o 12:27
    Wspaniały!
    Ten top potrafi odmienić wygląd każdego lakieru jaki tylko posiadamy. Jest po prostu genialny. Produkt zamknięty jest w czarnej, szklanej buteleczce - tak jak każdy produkt tego typu z NeoNail. Jego pojemność to 7,2ml. Posiadam wersję Silver - jest to przeźroczysty, dość gęsty top z zatopionymi w nim srebrnymi drobinkami. Jego zapach jest jak typowy zapach topu. Produkt nałożony na lakier potrafi całkiem odmienić naszą stylizację. Jest to świetna alternatywa dla osób lubiących mieć brokatowe paznokcie raz na jakiś czas - bez konieczności kupowania kilku odcieni brokatowych lakierów. Ponadto top nie ściera się szybko i pięknie błyszczy się przez cały czas podczas jego noszenia. U mnie zazwyczaj 3 tygodnie - po tym czasie wciąż wygląda pięknie. Ponadto produkt nie posiada warstwy dyspersyjnej, więc nie trzeba przemywać go cleanerem. Podsumowując - genialny produkt, na pewno kupię też ten w odcieniu Gold.
  • 3 czerwca 2020 o 19:05
    Mam wersję srebrną od 2 miesięcy jakoś i jest OK
    Mam wersję srebrną od 2 miesięcy jakoś i jest OK. Drobinki pięknie ozdabiają paznokcie, są idealne dla kobiet, które chcą zaszaleć i zrobić coś innego na paznokciach :) Top się nie zdziera i nie odpryskuje, jest bardzo trwały i w zasadzie zmywam go tylko jeśli chcę coś zmienić na paznokciach. Pasuje do większości lakierów. Zapłaciłam za niego ok 30 zł, używam intensywnie, mam jeszcze sporo więc jest bardzo wydajny i starczy na dłuższy czas.

Zobacz także inne Topy do paznokci