Ziaja Med, Kuracja Antybakteryjna, Żel myjący

e-ZikoApteka.pl
Ziaja Med Kuracja antybakteryjna Żel myjący do twarzy, 200 ml

• 18 lutego 2021 o 14:52
    Ziaja, Med, Kuracja Antybakteryjna, Żel myjący
    Żel myjący bardzo fajny pod względem składników. Próżno szukać innych, które w tak atrakcyjnej cenie zawierałyby tyle składników aktywnych, a przy tym tak mało sztucznych dodatków. Stosowany dwa razy dziennie wystarcza mi na prawie dwa miesiące. Utrzymuje skórę czystą i miłą w dotyku. Raz na jakiś czas fajnie użyć dodatkowo jakiegoś peelingu. Dobrze i szybko się zmywa, nie zostawia tłuszczu na twarzy, ale też nie "skrzypi". Zalety
    Zalety:
    • dużo składników aktywnych
  • 7 lutego 2021 o 13:00
    Super!
    Kupiłam zachęcona opiniami. Żel bardzo fajny, ma delikatny zapach, łatwo się zmywa i nie zatyka porów. Dobrze oczyszcza twarz i nie powoduje podrażnień.
    • Konsystencja
    • Nie uczula
    • Nie zatyka porów
    • Dobrze oczyszcza
    Wady:
    • Dostępność
  • 2 lutego 2021 o 22:29
    Polecam
    Po użytkowaniu żelu, moja cera się poprawiła i widzę znaczne efekty. Nadaje się do pielęgnacji porannej, jak i wieczornej. Cena niska, a jakość bardzo dobra, więc uważam, że naprawdę warto. Zdecydowanie kupię ten produkt ponownie. Polecam!
    Zalety:
    • Działanie, cena
  • 15 stycznia 2021 o 11:44
    Całkiem fajny
    Lubię używać tego żelu, ponieważ dobrze myje, nie wysusza skóry, jest wydajny, jest tani i łatwo dostępny. Nie zauważyłam aby powodował większy wysyp niż normalnie, co jest dużym plusem. Fajne jest to, że ma butelkę z pompką co bardzo ułatwia mi użytkowanie. Nie powoduje uczucia ściągnięcia skóry co często ma miejsce przy tego typu kosmetykach i ma delikatny, prawie nie wyczuwalny zapach
    • nie wysusza
    • nie podrażnia
    • łatwo dostępny
    • wydajny
    • dobrze myje
  • 15 grudnia 2020 o 14:51
    Przyjemny żel do mycia twarzy
    Bardzo lubię ten żel, nie wysusza mojej skóry, jest delikatny, skóra nie jest po nim ściągnięta, dobrze oczyszcza, nie powoduje wysypu. Polecam dla cery trądzikowej, tłustej i mieszanej, ale także sprawdzi się w przypadku cery wrażliwej (takiej jak moja).
    Zalety:
    • nie wysusza
    • delikatny
    • nie ma w składzie alkoholu
    • dobrze oczyszcza, usuwa resztki makijażu
    • dobra dostępność
    • rewelacyjna cena
    Wady:
    • Brak wad