Mydła, pasty i żele do mycia twarzy

Ziaja Med, Kuracja oczyszczająca, Żel myjący

Ziaja med Kuracja Oczyszczająca
e-ZikoApteka.pl
Ziaja Med Kuracja antybakteryjna Żel oczyszczający do mycia ciała deo formuła, 400 ml
E-Glamour.pl
Ziaja Med Antibacterial Treatment Cleansing Gel żel oczyszczający 400 ml unisex
notino.pl
Ziaja ZIAJA MED ANTYBAKTERYJNA Żel oczyszczający do ciała 400 ml

• 16 lutego 2025 o 12:27
    Supr żel
    Jako nastolatek, moja skóra jest obecnie problematyczna – wypryski, zaskórniki, i tłusta strefa T to moja codzienność. Próbowałem już sporo różnych żeli do mycia twarzy, ale żaden nie działał na tyle dobrze, żeby całkowicie rozwiązać moje problemy. Aż do teraz! Żel Ziaja, który wypróbowałem, okazał się prawdziwym hitem. Po kilku tygodniach stosowania zauważyłem, że moje wypryski praktycznie zniknęły, a skóra wygląda o wiele lepiej. Żel skutecznie oczyszcza, nie podrażnia, a po jego użyciu nie czuję tej okropnej ściągniętej skóry, co było moim problemem przy wielu innych produktach. Dodatkowo, skóra po użyciu nie jest wysuszona, co jest mega ważne, bo mam tendencję do suchej skóry w miejscach, gdzie nie mam wyprysków. Używam go zarówno rano, jak i wieczorem, i to naprawdę działa! Idealnie się pieni, ma super konsystencję, a zapach jest praktycznie niewyczuwalny, co dla mnie jest na plus, bo nie lubię, gdy kosmetyk pachnie zbyt intensywnie. Jest też bardzo wydajny i ma przystępną cenę, co sprawia, że czuję, że naprawdę warto zainwestować w ten produkt. Zdecydowanie go polecam. Po miesiącu stosowania mam już czystą twarz, a to, co dla mnie jest najważniejsze – żaden inny żel nie dał mi tak dobrych rezultatów.
  • 11 września 2024 o 12:14
    To mój najlepszy żel oczyszczający dla skóry tradzikowej
    Idealny żel dla skóry problematycznej. Super radzi sobie z wypryskami i zaskurniakami - lepszego nie miałam a próbowałam już różnych żeli do mycia twarzy. Nie podrażnia, oczyszcza, skóra nie jest ściągnięta po użyciu. Nadaje się do pielęgnacji wieczornej i porannej. W sumie jest to żel którego bez problemu używam i rano i wieczorem do mycia twarzy. Dla mnie ? Jest idealny. Ma żelową konsystencję, wygodne opakowanie, przystępną cenę. Wydajny i warty każdej złotówki. Zapach jest praktycznie nie wyczuwalny, nie drażni i raczej nie zwraca się na niego uwagi. Spokojnie się pieni, najlepsze efekty przy letniej wodzie. Najpierw rozpieniam po palcami i dopiero nakładam na zwilżoną twarz. Zdecydowanie kupię ponownie. Po jego użyciu zauważyłam że moje wypryski praktycznie się już nie pojawiają. Od miesiąca mam czystą skórę - a robię dokładnie te same etapy co przy innych żelach do mycia ( i miałam już różne ). Zakupiłam już co prawda inny produkt myjący do twarzy skupiający się teraz na nawilżeniu (z racji że nie mam już wyprysków) ale zdecydowanie kupie ten żel gdy tylko mi się skończy i raz w tygodniu będę mylą nim twarz w trosce o nawrót wyprysków i zaskórników. Love ????
    Zalety:
    • Efekty na skórze (brak trądziku po miesięcznym stosowaniu)
    • Dobra marka
  • 6 września 2024 o 10:43
    Jestem mocno na tak
    Ta linia Ziaja bardzo mnie ciekawiła, więc jako pierwszą postanowiłam wypróbować kurację oczyszczającą. Po wakacjach za granicą moja twarz była mocno wysypana, co było chyba związane ze zmianą klimatu i chlorowaną wodą. Ten produkt szybko pomógł mi się z tym uporać. Po jego użyciu twarz jest dokładnie oczyszczona i delikatna. Jestem posiadaczką cery mieszanej ze skłonnością do trądziku i nadprodukcji sebum, więc dla mnie jest to hit. Tym bardziej, że regularna cena to tylko 15zł, co jest niewielką kwotą. Konsystencja jest gęsta, bezzapachowa.
  • 1 kwietnia 2024 o 21:28
    Dobry w fajnej cenie
    Używam go od dłuższego czasu do cery trądzikowej. Domywa dobrze, nie podrażnia, w miarę wydajny. Zapach typowy "ziajkowy". Jak za tę cenę to bardzo dobry żel.
    Zalety:
    • Dobrze domywa
    • Ładny zapach
  • 28 marca 2024 o 21:04
    Bardzo dobry
    Żel Ziaja med kuracja oczyszczająca jest porządnym żelem oczyszczającym skórę. Dobrze zmywa makijaż i zanieczyszczenia. Fajnie się pieni. Posiada bardzo naturalny zapach, jest właściwie bezzapachowy. Nie podrażnił mojej skóry. Jest wydajny. Ma eleganckie opakowanie. Nie kupię jednak ponownie, ponieważ nie mam cery trądzikowej, a żel do takiej jest przeznaczony. Długi termin ważności na wielki plus. Kupiłam go, ponieważ w efekcie złej pielęgnacji skóry dostałam wyprysków.
    Zalety:
    • łagodny, nie podrażnia
    • dobrze oczyszcza
    • bezzapachowy
    • wydajny
    • dobrze się pieni
    • eleganckie opakowanie
    • długi termin ważności