Chusteczki do demakijażu

Seacret Spa Minerals from The Dead Sea, Makeup Remover Wipes Chusteczki do demakijażu z minerałami z Morza Martwego

• 14 września 2021 o 20:17
    Fatalne...
    Chusteczki do demakijażu z minerałami z morza martwego. W opakowaniu mamy 25 chusteczek, które są nasączone preparatem do zmywania makijażu. Cena? 100 zł. A warte są nawet mniej niż 10 zł. Chusteczki źle zmywają makijaż, mam wrażenie, że są za twarde do wrażliwej skóry oczu. Żeby domyć buzię trzeba mocno pocierać co efektem finalnym jest zaczerwieniona skóra.. Mimo użycia chusteczek i tak używałam płynu do demakijażu.
    Wady:
    • Te chusteczki są jedną wielką wadą...
    saajko
    20 lutego 2021 o 14:56
    do niczego
    Co?! To naprawdę tyle kosztuje?! Dostałam ten produkt w prezencie, zużyłam, chociaż łatwo nie było i przyszłam tutaj napisać, że do niczego się nie nadaje, ale jak zobaczyłam tę cenę to zamarłam. Nie spodziewałam się, że to może kosztować więcej niż jakieś 10 złotych i zdecydowanie nie jest więcej warte .. 100 złotych za kilka chusteczek, które nie robią nic? To chyba najdroższy bubel świata. Ja osobiście tymi chusteczkami próbowałam zmywać podkład i pomadki, ale z żadnym z wymienionych produktów nie dały one sobie rady. I to niezależnie czy były to ciężkie i trwałe produkty czy jakieś leciutkie. Chusteczki jedynie rozcierały makijaż na całą twarz i bardzo mocno ją podrażniały, a ja i tak musiałam używać produktu do demakijażu, którego zwykle używam. Poza tym chusteczki wydawały mi się być bardzo tłuste, nieprzyjemnie pachniały i były niemiłe w dotyku. Za jedyną zaletę uznałabym to, że nie wysychały w opakowaniu mimo długiego przechowywania. Jednak nie kupiłabym ich ponownie ani za 10 zł ani tym bardziej za 100 zł.
  • 3 czerwca 2020 o 17:03
    Chusteczki do demakijażu
    Chusteczki wykonane są z mocnego i wytrzymałego materiału dzięki czemu nie rwą się przy demakijażu. Są one delikatne, miękkie, odpowiednio nawilżone. Zamykanie jest bardzo szczelne i nie powoduje wysychania chusteczek. Zapach taki sobie, ani ładny ani brzydki. Chusteczki dobrze i skutecznie radzą sobie z makijażem, również z tuszami do rzęs czy trwałymi pomadkami. Jeśli chodzi o tusze wodoodporne to troszkę trudniej im idzie, ale jak dłużej się przytrzyma chusteczkę dają radę. Chusteczki nie uczulają, nie wywołują podrażnień czy uczucia ściągnięcia. Są delikatne również dla oczu. Skóra po demakijażu jest gładka, nawilżona.
    Keisha
    11 kwietnia 2019 o 17:36
    Kosmicznie drogie
    Nie zapłaciłabym za nie tyle, dostałam je w boxie, więc mogłam przetestować. Na rynku można dostać podobne i to dużo dużo tańsze. Makijaż zmywają, ale nie wodoodporny, a przy dłuższym pocieraniu mogą podrażniać.
    Zalety:
    • dobrze nawilżone
    • wygodne zamknięcie
    • delikatny zapach
    • nie wysuszają
    Wady:
    • słabo radzą z wodoodpornym tuszem
    • mogą podrażniać
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 21 lutego 2019 o 21:58
    Do bani
    Cena za te chusteczki jest wzięta z kosmosu. W życiu za takie pieniądze bym nie kupiła, dostałam je w jednym z boxow kosmetycznych, więc użyłam... Roznosi zanieczyszczenia po całe twarzy, ma nie przyjemny zapach i w moim odczuciu była szorstka. Najtańszy płyn micelarny jest lepszy od tego ustrojstwa.
    Zalety:
    • Trwalosc-nie rwa sie
    Wady:
    • Niedokładnie usuwa makijaż
    • Szorstka
    • Śmierdzi
    • Cena z kosmosu

Zobacz także inne Chusteczki do demakijażu