BaByliss Suszarko - prostownica do włosów Beliss 5710BU

• 20 listopada 2010 o 16:32
    Dobra
    Suszarka jest dobra, włosy są po niej błyszczące, lejące i gładkie, a dodam, że moje włosy z natury są lekko pofalowane. Wszystko byłoby dobrze gdyby nie to, że uchwyt od suszarki stopił się pod wpływem ciepła, ogromnym minusem jest to,że bardzo pali włosy !
  • 10 stycznia 2009 o 8:59
    Doskonała!!!
    Suszarka jest moim zdaniem po prostu genialna !!! Nie mialam nigdy lepszej prostownicy (i suszarki). Moze zaczne od funkcji suszarki. Suszara ta ma duza moc wiec wlosy sa praktycznie suche juz po 5 minutach !!! Nie elektryzuja sie i nie sterczy kazdy w inna strone. Suszarka ma ochrone przed przegrzaniem, wiec nie musze sie o nia martwic :D Jezeli chodzi o prostownice to wiem ze dziala roznie na roznych wlosach ja mam wlosy FALUJACE i dla moich wlosow jest ona idealna! jak rano wyprostuje wlosy po kapieli to sa one proste przez cale 2 dni (lub do nastepnego mycia oczywiscie) nawet prostownica nie otrzymalam takiego efektu! wlosy sa proste ale nie zmniejszaja swej obietosci! SUPER !!!! Używam tego produktu od:listopada Ilość zużytych opakowań:1
  • 30 listopada 2008 o 21:34
    zamiast prostownicy ok:)
    Mam ten produkt od 2 lat, uzywam co jakies 2-3 dni, czesto korzystam z nakładki do prostowania włosów, wiadomo, ze nie wyprostuje tak jak prostownica, z efektem lsniących gładziutkich włosów, ale ja jestem z efektu zadowolona, trwałosc tez ok, mnie moje włosy najbardziej podobają sie następnego dnia po użyciu. Nie kupię, bo takich rzeczy nie kupuje sie "co chwilę", jesli mi sie kiedys popsuje, pewnie skuszę sie na inny produkt, ale tylko dlatego ze nie kupuje dwa razy tego samego;) Ogólnie polecam:) Używam tego produktu od:2 lat Ilość zużytych opakowań:?