Płyny do kąpieli

notino.pl
Mixa Baby Delikatny Płyn do kąpieli i mycia z olejkiem 400 ml

• 9 kwietnia 2025 o 23:07
    Delikatny
    Dobry produkt myjący nie tylko dla dzieci ale również dorosłych osób szczególnie które mają problemy skórne. Przyjemną konsystencja która dobrze domyka ciało, a przy tym je nawilża. Zapach piękny chodź jakiś czas produkt zmienił składy i jest zapach inny mi osobiście podoba się ale mojej mamie już nie. Opakowanie z pompką jest bardzo wygodne w użytkowaniu. Delikatny produkt który otula ciało, polecam przetestować ale ma intensywny zapach nie dla każdego warto wziąć to pod uwagę.
    • Jakość
    Wady:
    • Zmienił zapach jakiś czas temu
  • 8 listopada 2024 o 11:30
    Delikatność w zasięgu ręki
    Według mnie kosmetyk idealny dla skóry wrażliwej i delikatnej. Koi skórę, a dzięki zawartości olejku nawilża skórę. Jedna pompka dozuje nam odpowiednią ilość kosmetyku. Polecam wszystkim, którzy potrzebują nawilżenia, a boją się podrażnień.
  • 11 października 2024 o 17:45
    Najdelikatniejszy produkt do mycia jakiego kiedykolwiek używałam
    To zdecydowanie najdelikatniejszy produkt do mycia, jaki kiedykolwiek miałam okazję używać! Już od pierwszego kontaktu z nim zauważyłam, jak łagodnie działa na skórę, bez żadnych oznak podrażnienia czy wysuszenia. Płyn ma przyjemną, lekką konsystencję, która łatwo rozprowadza się po skórze, a obecność olejku dodatkowo nawilża i chroni naskórek przed utratą wilgoci. Sprawdził się doskonale nie tylko w przypadku dzieci, ale i przy mojej wrażliwej skórze. Płyn jest niezwykle delikatny, ale mimo to skutecznie oczyszcza, pozostawiając uczucie miękkości i komfortu po każdym użyciu. Idealny produkt do codziennego mycia, zarówno dla najmłodszych, jak i dorosłych, którzy szukają łagodnej pielęgnacji.
    Zalety:
    • delikatny
    • nie podrażnia
    • opakowanie z pompką
    Wady:
    • niska dostępność
    OlaSto
    20 września 2023 o 20:29
    Bardzo dobry dla alergików
    Delikatny płyn do kąpieli Mixa kupiłam po wypróbowaniu kilku innych kosmetyków tej marki, które bardzo przypadły mi do gustu. Kupilam go, bo producent zapewnia, że nadaje się zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych o wrażliwej skórze. Okazało się, że to prawda. Płyn ma bardzo dobry stosunek jakości do ceny i wg mnie jest dobrym, tańszym zamiennikiem kosmetyków aptecznych: nie uczula, nie podrażnia, dobrze oczyszcza i nawilża. Ma subtelny, ładny zapach. Jestem z niego bardzo zadowolona.
    • Działanie
  • 20 maja 2022 o 15:22
    Dziecięca pielęgnacja również dla dorosłych
    Płyn zakupiłam ze względu na dziecko, które ma problemy skórne i okresowo potrzebuje delikatnej pielęgnacji. Ponieważ butelka jest duża i bardzo wydajna , to postanowiłam spróbować również na swojej skórze i tak już zostało. Płyn od razu urzeka pięknym i miłym zapachem. Pomimo, iż zawiera olejki, to idealnie się pieni, co pozwala na dobre umycie ciała i skuteczną pielęgnację jednocześnie. Wygodne opakowanie z pompką pozwala na aplikacje odpowiedniej ilości płynu.
    Zalety:
    • skład
    • pianka

Zobacz także inne Płyny do kąpieli