Ralph Lauren Glamourous EDP

• 30 stycznia 2014 o 14:34
    Ulubione
    Zapach, który od czasu poznania zawsze musi gościć w mojej szafce. Mogę nie uzywac go kilka tygodni, ale wiem, że w razie potrzeby jest tam i czeka:) Dla mnie zapach kobiety seksownej, świadomej swojej atrakcyjności. Luksusowy, mocny i zarazem lekki. Na mojej skórze pachnie długo i dobrze współgra. Nie potrafię odróznic poszczególnych nut i ich nazwać, ale to chyba dobrze, bo zapach nie dzieli sie na różne odcienie tylko harmonijnie pachnie. Miałam 25-26 lat, jak pierwszy raz go użyłam, nie czułam że jest dla mnie za dorosły. Pasuje młodszej kobiecie, i takiej bardziej dojrzałej też. Dla mnie rewelacja. Używam tego produktu od: 10 Ilość zużytych opakowań: 50ml, oraz 2 razy po 30 ml
  • 31 sierpnia 2013 o 16:02
    Ach!
    Zacznę od flakonu. -Zwieńczony złotą nakrętką, z malutką cyrkonią na boku, ładnie wyprofilowany, okrągły. Nie wiem dlaczego od razu przywodzi mi na myśl Hollywood. Zapach sam w sobie oceniłabym jako bardzo kwiatowy, także zgadzam się w pełni z opisem. Nie ma ograniczeń wiekowych. I na dzień, i na wieczór. Trwałość ma dobrą, bo 5-6 godzin. Jest jedynie, coraz trudniej dostępny, przez co zwiększa się cena. Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: Dwa, 50ml
  • 10 grudnia 2008 o 10:02
    KwIaTy
    Czytając te Wasze recenzje nie wierzyłam, że znajdują się one akurat pod tym zapachem. Być może brak mu pazurka, jest ciut spokojniejszy niz inne perfumy, ale to inna liga zapachów - on ma być po prostu kwiatowy, delikatny, bardzo przyjemny i jest. W sumie miłe zaskoczenie bo zapachy RL mi nie podchodzą (lubie polo sport i kilka "ralphów"), ale - mimo że całkiem przypadkowo stałam sie posiadaczką flakonika - ten zapach jest naprawde fajny. Sliczne, intensywne slodkie kwiatuszki. Bardzo pozytywny, wesoły zapach. ja jestem na Tak:) Flakon, prosty, a błyskotka na koreczku robi całą robotę, i fajnie, bo diabeł tkwi w szczególach:) Używam tego produktu od: ... Ilość zużytych opakowań: początek 30ml
    khy
    16 maja 2007 o 11:38
    Zapach-zdechlak ;-)
    Zapach wrecz idealnie NIJAKI - tak nijaki, ze niewiele potrafie o nim napisac. Kwiatki, pozornie delikatne, ale tak naprawde lekko podduszajace. Gdzies w tle przewija sie nuta, ktora kojarzy mi sie ze swiezo wyprasowanym praniem. Calosc bez zycia, bez odrobiny energii - ot, taki zapach-zdechlak, ktory pachnie, bo musi, ale tak naprawde najchetniej by w ogole nie opuszczal flakonika, bo i po co, przeciez pachnienie jest nudne jak flaki z olejem ;-))). Używam tego produktu od: jeden dzien Ilość zużytych opakowań: jedna probka
    morelle
    5 listopada 2006 o 23:49
    kwiatowej przemocy mówię nie!
    Glamourous dokonały gwałtu na moim nosie. Z mojego punktu widzenia są zbyt zawiesiste. Bardzo lubię złożone perfumy ale nie w tym stylu. Jest także możliwe, że nie toleruję zbytnio typowo kwiatowych, a w dodatku bogatych zapachów, a ten takim własnie mi się objawił. Początkowa nuta wydała mi się przyjemna ale następne już nie. Używam tego produktu od: nie będe używać Ilość zużytych opakowań: testy i duża próbka