Pasty do włosów

Schwarzkopf Taft Texture Fiber Paste Pasta do stylizacji włosów

Taft Texture
Taft Texture Pasta stylizująca do włosów 100 ml
Schwarzkopf Taft Pasta do włosów Texture 100 ml

Agiis_
    27 czerwca 2023 o 16:09
    Wspaniały produkt, recenzja od męża
    Mój mąż nosi długą grzywkę i zawsze zależy mu, żeby nie wpadała mu do oczu. Jak mówi, ten produkt jest mocny ale zarazem nie skleja włosów i nie powoduje, że wyglądają na mokre lub tłuste. Po wyschnięciu można je nawet przeczesać i wyglądają dobrze. Po nałożeniu produkt trzyma włosy w ryzach cały dzień. Jest to produkt bardzo wydajny, mój mąż przy codziennym stosowaniu ma 3 opakowanie w ciągu 8 lat! Według męża 10/10
    Zalety:
    • Działanie
    Wady:
    Kafe81
    9 kwietnia 2021 o 16:57
    wspomagacz codziennej stylizacji
    Był czas w moim życiu, że przez lata miałam krótkie włosy, wygolone, najeżone, ogólny chaos, wszelkie żele i pasty były wtedy u mnie cały czas w użyciu. Z czasem jednak znudził mi się taki look i postanowiłam włosy zapuścić, lecz przyzwyczajenie i sympatia do tego typu produktów pozostała, zawsze jakaś pasta lub żel w moim domu jest. Pasta znajduje się w plastikowym słoiczku z nakrętką, pojemność to 130 ml. Produkt ma konsystencję gęstego kremu, lekko się ciągnie kiedy próbujemy go wydobyć. Pachnie świeżo, zapach przypomina mi ten jakie mają męskie pianki do golenia, jest przyjemny. Pasta jest bardzo mocna, wystarczy odrobina, żeby uzyskać efekt, dlatego używając jej codziennie, taki słoiczek wystarcza dla mnie ​na minimum rok. Wkładzie sporo chemii, ale coś tu musi działać;) Moje włosy sięgają już ramion i używam nieco innych kosmetyków do stylizacji, niż wtedy kiedy były bardzo krótkie, ale pasta bardzo mi się przydaje, używam jej do przylizania baby hair których mam mnóstwo, a bardzo mnie wkurzają, nakładam ją również na końcówki, żeby je podkreślić czy też ogólnie do przygładzenia fryzury, koka czy kucyka. Używam jej naprawdę niewiele, włosy więc nie wyglądają sztucznie i nie są obciążone. Pasta mimo, że ma biały kolor na włosach jest niewidoczna. Nie zauważyłam, żeby dodatkowo pielęgnowała moje włosy, ale też krzywdy im nie robi, nie niszczy i nie podrażnia skóry głowy, nie wywołuje łupieżu, nie przetłuszcza, ale jest mega wytrzymała i trzyma niesforne włosy w ryzach przez cały dzień, nawet kiedy wieje lub zakładam czapkę czy kaptur. Mi ta pasta bardzo odpowiada i z przyjemnością ją stosuję, polecam, bo to przydatna rzecz i jedna najlepszych dostępna za taką cenę na rynku, a przerobiłam ich naprawdę wiele.
    Zalety:
    • mocne utrwalenie na cały dzień
  • 20 kwietnia 2020 o 20:26
    Za mocna
    Pastę kupiłam pierwszy raz i ostatni w życiu. Miałam nadzieję na "przyklepanie" moich odstających kosmyków. Niestety zrobiła krzywde moim włosom. Bardzo je skleiła i ciężko było się jej pozbyć. Mogłam wziąść ta słabsza wersję. Niestety mój błąd. Zapach bardzo ładny, trochę męski a bynajmniej takie sa moje spostrzeżenia.
    • wygodna aplikacja
    Wady:
    • nie nadaje się dla kobiet z dłuższymi włosami