Pasty do włosów

Goldwell StyleSign Creative Texture, Matte Cream Paste Roughman Matowa pasta do stylizacji włosów

Goldwell Stylesign Texture

• 16 maja 2023 o 13:00
    Rewelacja
    Pasta jest fantastyczna! Poleciła mi ją fryzjerka i nie zamierzam już jej zmieniać . Pasta Goldwell jest nie tylko wytrzymała i mocna, ale dodatkowo łatwo zmywa się z rąk i ma neutralny zapach. Aplikuje się ją też dość wygodnie, bardzo szybko mogę ułożyć fryzurę.
  • 31 października 2022 o 17:31
    Niezawodna
    Mam krótkie,cienkie i czerwone włosy najczęściej wystrzyżone w jakiś ekstrawagancki sposób. Żeby dodać im pazura potrzebuję kosmetyku niezawodnego,ale też takiego,którego nie trzeba użyć dużo (czytaj,żeby nie było widać jego obecności na głowie). Próbowałam past Taft i kemon, jednak dopiero po spotkaniu z Goldwell wiem,że w końcu trafiłam na kosmetyk,który w 100%spełnia moje oczekiwania. Wystarczy odrobina,lekkie przeczesanie palcami włosów i fryzura jest. Mało tego, jeśli na siłę nie przyklepię jej czapką czy kapeluszem, zostaje nieruszona na wiele godzin. Nie pachnie,nie lepi się,nie obciąża włosów, generalnie jestem bardzo na tak i na pewno nie poprzestanę na jednym opakowaniu:)
    Zalety:
    • Wydajność, skuteczność,wygodna aplikacja
    Wady:
    • Brak możliwości zakupu w sklepie, trzeba szukać na internecie lub w profesjonalnym sklepie.
  • 21 lutego 2022 o 18:40
    Rewelacyjny produkt
    Matowa pasta do stylizacji włosów od marki Goldwell Stylesign z serii Creative Texture zachwyciła mnie od pierwszego użycia. Pasta świetnie stylizuje włosy dając im matowe wykończenie. Fryzura choć jest mocno utrwalona to włosy są elastyczne i prezentują się naturalnie. Pasta do stylizacji bardzo łatwo rozprowadza się na włosach i umożliwia wiele możliwości stylizacji. Przez okres stosowania zdążyłam przetestować produkt w różnych warunkach atmosferycznych a moje włosy za każdym razem prezentowały się nienagannie. Pasta ma wysoki poziom utrwalenia 4 (najwyższy w serii Creative Texture jest poziom 5). Produkt jest niesamowicie wydajny, ponieważ 1 doza produktu wystarczy na wystylizowanie fryzury. Pasta ma pojemność 100 ml. Pasta ma ładne opakowanie wyposażone w dozownik, co ułatwia aplikację odpowiedniej ilości produktu. Cena produktu jest moim zdaniem przystępna.
    Zalety:
    • matowe i trwałe wykończenie
    • naturalne i elastyczne włosy
    • wydajny
    • przystępna cena
    Bartala
    26 kwietnia 2021 o 10:14
    Najlepsza
    Najlepsza pasta do włosów na rynku. Wystarcza mała ilość by utrwalić fryzurę. Posiada bardzo praktyczny aplikator dzięki któremu produkt jest bardzo wydajny. Nie zostawia śladów na włosach. Łatwo się zmywa. POLECAM!!!
    Grajmi
    11 stycznia 2021 o 14:40
    Super
    Pasta jest fantastyczna! Poleciła mi ją fryzjerka i nie zamierzam już jej zmieniać (ani pasty, ani fryzjerki :D). Pasta Goldwell jest nie tylko wytrzymała i mocna, ale dodatkowo łatwo zmywa się z rąk i ma neutralny zapach. Aplikuje się ją też dość wygodnie :) Proszę wziąć pod uwagę, żie nie jestem osobą doświadczoną w temacie układania fryzur, nie znam całego rynku męskich kosmetyków do włosów, ale tę pastę mogę polecić z czystym sumieniem :)