WIZAŻ logo
Pasty do włosów

Goldwell StyleSign Creative Texture, Matte Cream Paste Roughman Matowa pasta do stylizacji włosów

4,9 (13)
1 hit!

allegro

• 2 czerwca 2026 o 9:01
    Najlepsze
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Mój mąż używa tej pasty od lat. Jest mega wydajna, taka tubka wystarcza na ok rok codziennego używania. Moze nie caly rok ale to i tak mega dlugo. Ma fajna kremowa teksturę ktora nie jest widoczna na włosach po wyschnięciu. Fryzura sie fajnie utrzymuje caly dzien ale jest miękka podatna na modyfikacje. Ogolnie bardzo polecam
    Zalety:
    • Wydajna
    • Dobrze utrwala
    • Matowa
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    16 kwietnia 2026 o 19:47
    Matowa pasta do stylizacji włosów
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Nie spodziewałem się, że ta pasta aż tak dobrze ogarnie krótkie włosy, a jednak Goldwell Roughman szybko stał się jednym z tych produktów, po które sięgam najczęściej przy stylizacji. Konsystencja jest gęsta, ale po rozgrzaniu w dłoniach łatwo się rozprowadza i pozwala szybko nadać fryzurze kształt. Najbardziej podoba mi się to, że daje mocny mat i wyraźną teksturę, a jednocześnie włosy nie wyglądają na posklejane czy przetłuszczone. Efekt jest naturalny, ale dobrze zdefiniowany, co przy krótszych fryzurach robi dużą różnicę. Trzeba tylko uważać z ilością, bo naprawdę niewielka porcja wystarczy, żeby osiągnąć dobry efekt, a przy nadmiarze może być trudniej ją równomiernie rozprowadzić. Sprawdza się zarówno na suchych, jak i lekko wilgotnych włosach, więc daje sporo swobody przy układaniu. Fryzura trzyma się stabilnie przez większość dnia i nie wymaga poprawek, co dla mnie jest dużym plusem. Produkt nie obciąża włosów i nie daje efektu sztucznej skorupy, co często zdarza się przy mocniejszych pastach.To solidna pasta do codziennej stylizacji.
  • 31 października 2025 o 11:33
    Ideał wśród past
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Chyba najlepsza pasta, jaką znam! Pracowałam z nią długo i od razu mnie zachwyciła – dlatego później kupiłam ją też mojemu chłopakowi. Sama mam długie włosy, więc nie używam jej na co dzień, ale widząc, jak działa na innych, mogę śmiało powiedzieć, że to naprawdę świetny produkt. Włosy są po niej idealnie ułożone, nie sklejają się i nie mają białej poświaty, co często się zdarza przy tego typu pastach. Dodatkowo jest bardzo wydajna i ma przyjemny, delikatny zapach. To zdecydowanie produkt, do którego zaufanie mają zarówno fryzjerzy, jak i klienci.
    Zalety:
    • świetnie utrwala i modeluje
    • brak białych śladów
    • wydajna i łatwa w użyciu
    • dobra zarówno do użytku profesjonalnego, jak i domowego
    Wady:
    • Trudno dostępny w drogeriach stacjonarnych
  • 16 maja 2023 o 13:00
    Rewelacja
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktInna drogeria
    Pasta jest fantastyczna! Poleciła mi ją fryzjerka i nie zamierzam już jej zmieniać . Pasta Goldwell jest nie tylko wytrzymała i mocna, ale dodatkowo łatwo zmywa się z rąk i ma neutralny zapach. Aplikuje się ją też dość wygodnie, bardzo szybko mogę ułożyć fryzurę.
  • 31 października 2022 o 17:31
    Niezawodna
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktInna drogeria
    Mam krótkie,cienkie i czerwone włosy najczęściej wystrzyżone w jakiś ekstrawagancki sposób. Żeby dodać im pazura potrzebuję kosmetyku niezawodnego,ale też takiego,którego nie trzeba użyć dużo (czytaj,żeby nie było widać jego obecności na głowie). Próbowałam past Taft i kemon, jednak dopiero po spotkaniu z Goldwell wiem,że w końcu trafiłam na kosmetyk,który w 100%spełnia moje oczekiwania. Wystarczy odrobina,lekkie przeczesanie palcami włosów i fryzura jest. Mało tego, jeśli na siłę nie przyklepię jej czapką czy kapeluszem, zostaje nieruszona na wiele godzin. Nie pachnie,nie lepi się,nie obciąża włosów, generalnie jestem bardzo na tak i na pewno nie poprzestanę na jednym opakowaniu:)
    Zalety:
    • Wydajność, skuteczność,wygodna aplikacja
    Wady:
    • Brak możliwości zakupu w sklepie, trzeba szukać na internecie lub w profesjonalnym sklepie.

szukaj