Schauma Q10, Szampon odbudowywujący

SCHWARzKOPF Schauma - szampon do włosów Koenzym Q10 250ml

• 20 maja 2021 o 18:29
    Dobry na co dzień
    Szampon dobry do codziennego stosowania. Pozostawia włosy zdrowe i miękkie. Ma do tego bardzo ładny, ale delikatny zapach kokosa, który długo pozostaje na włosach. Produkt jest wydajny i dobrze się pieni. Lubię do niego wracać.
    Zalety:
    • kokosowy zapach
    • pozostawia włosy miękkie i zdrowe
    • wydajny
    • dobrze się pieni
  • 10 stycznia 2021 o 22:36
    Szampon Schwarzkopf q10
    Ponieważ mam włosy suche i zniszczone zdecydowałam się na ten szampon.Juz po kilku użyciach zauważyłam że włosy są mocniejsze,błyszczące i jest ich więcej.Po umyciu bardzo ładnie się układają.Skora włosów jest czysta,szampon nie uczulił mnie.Polecam
    Zalety:
    • Ładnie pachnie
    • Odżywia włosy
    • błyszczące i nie puszą się
    • Jest ich wiecej
    Wady:
    • Jest ok
  • 10 stycznia 2021 o 22:26
    Nie dla mnie
    Niestety ale nie jest to produkt, który dobrze by sprawdzał się na moich dość cienkich i łamliwych włosach. Mocno je obciążał, przy czym już pod koniec pierwszego dnia po użyciu wygladały one nieświeżo. Dodatkowo zauważyłam, że przy stosowaniu go pojawił się u mnie łupież, z którym wcześniej nie miałam problemów.
    Sara_31
    1 grudnia 2020 o 0:49
    Nie daje od razu efektów, a dopiero przy regularnym stosowaniu przez dłuższy czas.
    Szampon, na który bym raczej nie zwróciła uwagi bo mam bardzo delikatną skórę głowy i branie pierwszego lepszego szamponu kończy się uczuciem świądu, ale został mi naprawdę gorąco polecony, wiec postanowiłam zaryzykować. Jeśli chodzi o butelkę to otwór jest trochę za duży i praktycznie za każdym razem wyciskam zbyt duża ilość produktu. Konsystencja szamponu jest dość leista. Produkt ma przyjemny, delikatny zapach. Bardzo dobrze się pieni, wiec potrzebna jest niewielka ilość, aby umyć całą głowę. Mam cienkie, mocno zniszczone włosy. Szampon stosowałam około 2 razy w tygodniu na zmianę z szamponami, które używam od dawna. Po około 6 miesiącach użytkowania zauważyłam, że moje włosy stały się bardziej sprężyste i błyszczące. Czy odbudowane? Myślę, że to zbyt wielkie słowa i sam szampon raczej czegoś takiego nie dokona. Jednak efekt pomimo tego jest zadowalający. Na pewno chętnie będę do niego wracać.
  • 28 listopada 2020 o 17:18
    Pozytywne zaskoczenie
    Akurat skończył mi się szampon, a drogeria była zamknięta, więc poszłam do marketu po "cokolwiek". Jak to w markecie zbytniego wyboru nie było. No i padło na ten szampon. Zbyt wiele się nie spodziewałam byle tylko mył... A okazało się że to jeden z najlepszych jaki używałam! Mam włosy cienkie, delikatne, zniszczone i przetłuszczające się, więc dosyć problematyczne. Po umyciu są wygładzone, nie puszą się, dobrze oczyszczone, a jednocześnie nawilżone i błyszczące. Szampon nie obciąża nadmiernie nadal są uniesione. Spokojnie wytrzymują 2 dni bez mycia. Jak dla mnie rewelacja, na pewno do niego wrócę????
    Zalety:
    • Nawilżenie, oczyszczenie
    Wady:
    • Mało się pieni