Pisaki do brwi

Maybelline New York Brow Tattoo, Microblading Pen Tusz do brwi

Maybelline Tattoo Brow Micro Pen Długotrwały Pisak Do Brwi 120 Medium Brown
Maybelline Tattoo Brow Micro Pen Długotrwały Pisak Do Brwi 110 Soft Brown
Bodyland.pl
Maybelline Tatoo Studio, ołówek do brwi 120 Medium Brown, 1 szt.

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 16 grudnia 2023 o 14:19
    ja jestem BARDZO zadowolona :-)
    jak dla mnie świetny produkt do podkreślenia brwi. mam hennowane włoski, nieco ubytków po nieudanej, domowej laminacji i kupiłam ten produkt głównie do uzupełnienia tych nieszczęsnych luk. i jak dla mnie jest to kosmetyk idealny. kolory są ładne, choć ten ciemniejszy (zdaje się, że odcień „deep brown”) wchodzi nieco we fioletowe tony, ale nie przeszkadza mi to. mam też nieco jaśniejszy kolor, też jest okej, nie są one intensywne mocno. o dedykowanej funkcji, czyli "dorabiania" włosków się nie wypowiem, bo w ten sposób go nie używam. produkt ten funkcjonuje u mnie bardziej jako "cień" do brwi — po prostu domalowuję kolor tam, gdzie są ubytki i do tego sprawdza się idealnie. odcień nie jest bardzo mocny, toteż skóra wygląda na delikatnie zabarwioną, jak po hennie, ale i brew zyskuje od razu na objętości, zagęszczeniu. trzyma się to świetnie, nie znika w ciągu dnia, spokojnie maluje się po podkładzie, nie muszę zaczynać make up’u od brwi, a i jak coś pójdzie nie tak to można szybko się pozbyć koloru choćby i palcem. makijaż zmywam olejkiem do demakijażu i tu również nie ma problemu z domyciem. nie zapchał mi również skóry w okolicy brwi. jedyne na co narzekam, to fakt, iż końcówki tego pisaka nieco szwankują i nie mam pojęcia teraz, czy to ze względu na fakt, iż kupiłam stacjonarnie ten pisak i być może był otwierany w drogerii, czy po prostu ten produkt tak ma, ale wystarczy go delikatnie mocniej przycisnąć lub rozpisać na dłoni i wszystko elegancko chodzi. ogólnie polecam, jestem bardzo zadowolona :-) choć cena stacjonarnie jest dość wysoka, lepiej zaopatrzyć się na internecie, bo większa szansa, że faktycznie kupi się nieotwierany produkt.
    Zalety:
    • ładne odcienie,
    • marker zastyga, ale jest chwila na poprawki zanim wszystko już się zasetuje,
    • brwi wyglądają naturalnie,
    • kolory nie są intensywne, w miejscach moich ubytków wygląda to jakby była nałożona na skórę henna, co mi bardzo odpowiada
    Wady:
    • dostępność — stacjonarnie ciężko jest je dostać, a jeśli już są, to ciężko stwierdzić, czy nie były otwierane i testowane przez kogoś,
    • cena,
    • końcówki pisaka potrafią szwankować, ale wystarczy mocniej docisnąć do skóry lub rozpisać na dłoni i wszystko jest okej
  • 16 kwietnia 2023 o 16:55
    Całkiem przyjemny produkt
    Całkiem przyjemny produkt. Maybelline New York, Brow Tattoo, Microblading Pen kupiłam z czystej ciekawości w Rossmanie. Lubię mocniejsze podkreślenie swoich brwi dlatego też używam kosmetyków typu pomada do brwi czy też różnego rodzaju kredki. Z tego typu kosmetykiem w postaci "dlugopisu" spotkałam się po raz pierwszy, ale uważam że to ciekawy i godny uwagi produkt. Posiada nazwijmy to grzebień za pomocą którego można w równy sposób podkreślić swoje brwi czy też uzupełnić w nich ubytki, aby nadać im jednolity podkreślony kształt. Nie nadaje przerysowanego efektu za co duzy plus, kwestia dobrego doboru odcienia. Co do wydajności to zabieram jedną gwiazdkę. Podsumowując jest to ciekawy produkt do którego wrócę.
  • 19 stycznia 2023 o 8:18
    Skąd te negatywne opinie?
    Kupiłam ten produkt przy okazji wizyty w Londynie, jak jeszcze nie był dostępny w Polsce. Z natury mam kształtne, ciemne i gęste brwi, jednak czasami pojawiają się jakieś małe ubytki albo mam po prostu ochotę na ich podkreślenie i wtedy sięgam po produkty do makijażu brwi. Do kupna zachęciła mnie właśnie opcja pisaka, gdyż z kredkami nie było mi po drodze, dopóki nie odkryłam jednej z Eveline. Ale do sedna.. Maybelline New York, Brow Tattoo, Microblading Pen wybrałam w kolorze Dark Brown, bałam się na początku, że może być za ciemny, a jak się okazuje, mógłby być nawet ciemniejszy, mimo, że nie zamierzałam uzyskać efektu kruczoczarnych brwi. Końcówka pisaka przypomina trochę grzebyk, rozumiem zamysł producenta, że miał rysować linie cienkie jak włoski zrobione przy użyciu microbladingu, jednak takiego efektu uzyskać się tym produktem nie da, głównie dlatego, że za dużo tuszu spływa na kocówkę i linie w rzeczywistości wychodzą o wiele grubsze. Mimo tego, uważam, że naprawdę dobrze można wypełnić brwi tym produktem, efekt jest bardzo naturalny, łatwo go zmyć czy poprawić w przypadku wyjechania poza obszar brwi. Nie można nim sobie zrobić krzywdy. Nie zmienia koloru w trakcie dnia i jest raczej trwały o ile nie trze się brwi. Raczej nie uzyskamy nim efektu przerysowania. Żeby ktoś sobie nie myślał, tusz też nie leje się jakoś mocno i nie zalewa wszystkiego dookoła, tylko po prostu jak przyciśnie się mocniej końcówkę produkt po prostu się pojawia i tyle. Mam go parę ładnych lat, bo nie używam go często, jak wspomniałam wyżej - nie mam takiej potrzeby. Moim zdaniem to dobry i pomysłowy produkt, szczególnie dla osób, które nie czują się biegłe w makijażu brwi, nie lubią kredek czy pomad, a także dla osób poszukujących naturalnego efektu.
  • 1 lutego 2022 o 15:15
    Eh! Eh! I jeszcze raz Eh!
    Eh! Eh! I jeszcze raz Eh! Spuśćmy zasłonę milczenia na ten produkt. Nie wart żadnych pieniędzy, baaa nawet za darmo nie wzięłabym. Sam zamysł stworzenia produktu z końcówka w kształcie czegoś jakby grzebyka jest naprawdę spoko tylko jakość tego kosmetyku pozostawia wiele do życzenia. U mnie absolutnie się nie sprawdził. Ciemny brąz po chwili wpada w rudawe tony, nie jest to trwały produkt, a wydajność ? Nie zauważyłam nic takiego ???? po 2 użyciach produkt skończył się albo zasechł sama nie wiem a oczywiście był zapakowany, i zafoliowany. No po prostu miłości nie będzie.
    Zalety:
    • opakowanie , ładne,
    • końcówka, coś na kształt grzebyka, który daje precyzyjne i cienkie kreski
    • i tyle ????
    Wady:
    • cena regularna , około 45 zł, to jest żart, zwłaszcza, że pojemność to tylko 1g , a po 2 użyciach nie ma produktu,
    • wydajność, nie zauważyłam nic takiego,
    • podczas używania trzeba ci chwile machać aby coś zaczęło lecieć,
    • kolor, miał być ciemny brąz a jest rudy, na początku po nałożeniu oczywiście jest ciemny ale po chwili jak zaczyna się utleniać robi się rudawy oścień,
    • jakość, a raczej brak, po dwóch użyciach przestał
    • działać " , nie wiem czy to za sprawą kontaktu z pudrem i podkładem czy po prostu taka jakość,
    • w kontakcie z czymś wodnistym znika,
    • zdecydowanie nie kupię ponownie! Szkoda kasy i nerwów,
  • 4 września 2021 o 0:02
    Słaby...
    Bardzo zawiódł mnie ten flamaster do brwi. Wydałam na niego 30 złotych i były to pieniądze wywalone w błoto. Tuszu w produkcie i pigmentu jets bardzo mało, a co najgorsze udało mi się go użyć 2 razy i później już nie rysował już wcale. Ogólnie ciężko nim wyrysować brew, bo i tak efekt nie zadowalał mnie i wyglądało to tandetnie. Nie wiem co z tymi flamastrami jest nie tak, że są tak beznadziejne. Jeszcze nie udało mi się trafić na taki który by mnie nie zawiódł. Trwałość też jest tragiczna, bo po godzinie już nie miałam go na brwiach. Bubel okropny, fujka!

Zobacz także inne Pisaki do brwi