Gumki i spinki do włosów

Invisibobble Power, Gumka do włosów

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 11 listopada 2022 o 20:46
    Bardzo dobra
    Uwielbiam tego rodzaju gumki. Mam włosy do ramion i jak jestem w domu to nie lubię chodzić w rozpuszczonych włosach. Jak są rozpuszczone to lądują wszędzie nawet w jedzeniu a na to pozwolić sobie nie mogę. Gumki sprężynki sa dla mnie wybawieniem. Maja unikatowy disagne i fajnie wyglądają na włosach. Gumki świetnie trzymają włosy. Nie odbijają się na włosach. Przy ściąganiu nie wyrywają włosów. Mam patent jeśli się zbytnio rosciagną wkładam je do gorącej wody i znów wyglądają jak nowe.
    Zalety:
    • Fajny wygląd
    • Nie wyrywają i nie uszkadzają włosów
    • Dobrze trzymają włosy
    • Nie odkształcają włosów
  • 20 marca 2020 o 18:56
    Jedyne gumki jakich używam
    Jestem bardzo zadowolona z tego produktu. Po kupieniu pierwszego opakowania, nie używam innych gumek do włosów. Są one bardzo trwałe i dobrze wykonane, póki co nie udało mi się w żaden sposób ich zniszczyć. Dobrze się rozciągają i trzymają fryzurę. Główną ich zaletą jest wygoda w stosowaniu oraz uniwersalność. Czasem zdarza mi się, że w taką gumkę zaplączą mi się włosy, ale bezboleśnie i łatwo można to "naprawić". Podoba mi się również ich design, duża ilość kolorów oraz dobra dostępność. Cena też jest całkiem przystępna. Nawet zaraziłam nimi moją mamę i jest ona równie zadowolona co ja. :)
    Zalety:
    • trwałość
    • dobra jakość
    • dobrze "trzymają" fryzurę
    • dobrze się rozciągają
    • duża gama kolorystyczna
    • dobra cena
    • łatwa dostępność
  • 22 grudnia 2018 o 14:10
    polecam
    Uwielbiam te gumki na noc, Włosy nie gniotą się ani nie plączą . Dawno nie odczuwałam takiego komfortu podczas snu. Gumki trzymają się mocno na włosach ,jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się zgubić jej podczas spania ( a śpię podobno nerwowo :P )
    Zalety:
    • jakość
    • wygoda
    Wady:
    • brak wad
  • 20 grudnia 2018 o 15:26
    Mocniejsza siostra oryginalnej wersji :)
    Składałam zamówienie w jednej z drogerii internetowych i ze względu na dobrą cenę (8zł) postanowiłam wrzucić swoje ukochane gumki do włosów do koszyka. Ukochane, ponieważ przy moich długich i kręconych włosach wszelkie zwykłe gumki strasznie się wplątywały i w efekcie wyrywały moje włosy, a invisibobble tego nie robi. Jakie było moje zdziwienie gdy w paczce znalazłam gumki Power zamiast zwykłych! Pomyłka? Zdarza się najlepszym, ale zamiast reklamować uznałam, że je wypróbuję, choć do momentu ich otrzymania nawet nie wiedziałam, że istnieją ;) Ta wersja w porównaniu do standardowej jest zdecydowanie większa i grubsza, co widać na umieszczonym zdjęciu (power to te większe, o kolorze wyblakłej czerni). Zarówno sama sprężynka jest grubsza i mocniejsza, jak i jej ogólny rozmiar. W dotyku nie jest też taka śliska jak jej siostra. Rozciąga się dobrze, jednak zdecydowanie więcej siły do tego potrzeba, stawia opór, jest silniejsza i mocniejsza. Jednocześnie też mocniej trzyma włosy na swoim miejscu, zdecydowanie jest stworzona dla posiadaczek grubych i gęstych włosów. Tak samo jak oryginalne invisibobble nie ciągnie i nie wyrywa włosów, bez problemów można ją ściągnąć, nawet po jej największym poplątaniu na głowie. Bardzo przyjemna i nie zasługuje na inną ocenę niż 5, mimo wszystko jednak wolę pozostać przy jej mniejszej, standardowej, wersji, któa bardziej przypadła mi do gustu i moim skromnym zdaniem, o wiele korzystniej wygląda na włosach.
    Zalety:
    • mocne i trwałe
    • dobrze trzymają włosy
    • łatwo się wyplątują
    • nie wyrywają włosów i ich nie ciągną
    • łatwe do czyszczenia
    • wydajne
    • kilka kolorów do wyboru