Avon Solutions, Total Radiance, Krem na dzień SPF 15 `Źródło energii`

twiggz
    30 listopada 2011 o 11:15
    avon jest przereklamowany
    Kupiłam ten krem w zestawie z kremem na noc i takim malutkim pod oczy. O ile ten na noc jeszcze minimalnie nawilżał, to ten dzienny nie robił nic. Pod makijaż absolutnie się nie nadawał, długo się wchłaniał a potem podkład ze mnie spływał. Ze skórą nie robi nic. Nie matował, nie odżywiał, skóra była bez zmian, oczywiście tylko tłusta i lepiąca. Nie polecam. Używam tego produktu od: parę miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno i do widzenia
    OlKa4d
    30 czerwca 2011 o 21:58
    Nie dla mnie
    malgosia27 zgadzam się z twoją opinią,ponieważ z moją twarzą również nic nie robi,nie nawilża nie rozpromienia po prostu nic,nie polecam,ten krem jest lekki lecz na mnie nic nie zdziałał Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: nie całe jedno
  • 16 czerwca 2011 o 22:56
    Sympatyczny :)
    Używam go od jakiegoś czasu i uważam ,że całkiem fajny. Fajnie rozpromienia skórę, opalizuje. Minusem jest zapach , aż czasami szczypie w oczy ale ogólnie ok. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
  • 17 listopada 2010 o 12:19
    Fajny kremik.
    Bardzo fajny krem na dzień. Stosuję również pod podkład. Krem jest delikatny, nietłusty, dzięki lekkiej konsystencji ładnie się rozprowadza. Zapach średni ale nie jest zły, specyficzny i długo utrzymuje się na buzi. Jestem skłonna go polubić bo nie drażni przy częstym stosowaniu. Myślałam, że będę się po nim świecić ale szybko się wchłonął i buzia wygląda promiennie. Nie podrażnia, nie zapycha. Lubię go mieć na sobie zawsze po domu kiedy nie używam podkładu bo buzia jest taka żywsza. Minusów się nie dopatrzyłam. Naprawdę świetny do cery normalnej ! Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 12 sierpnia 2009 o 12:17
    średniaczek :)
    Krem jak krem. Dzis specjalnego nie robi, ale tez w niczym nie szkodzi. Nie nawilza, nie rozswietla, nie podraznia. Cena znosna szczegolnie podczas promocji;) Zapach taki specyficzny kwaskowaty, szybko sie wchlania, konsystencja kremowa. Znajoma strasznie go chwalila, jednak na mnie sie nie sprawdzil. Używam tego produktu od:dwoch miesiecy Ilość zużytych opakowań:1