Żele do mycia twarzy i brody

By My Beard Beard Shampoo Szampon pielęgnujący do brody

• 12 kwietnia 2025 o 18:03
    szampon
    By My Beard Beard Shampoo to produkt, który używa mój chłopak i muszę przyznać, że robi świetną robotę! Od kiedy zaczął go stosować, jego broda wygląda znacznie lepiej – jest czysta, bardziej miękka i zdecydowanie mniej szorstka w dotyku. Szampon dobrze się pieni, łatwo spłukuje i ma bardzo przyjemny, męski zapach, który utrzymuje się jeszcze długo po myciu. Co ważne, nie podrażnia skóry pod brodą, a wręcz ją łagodzi i nawilża, co wcześniej bywało problemem przy innych produktach. Widzę też, że stała się bardziej zadbana i mniej „pusząca się”. Mój chłopak jest bardzo zadowolony i regularnie po niego sięga – ja zresztą też, bo efekt naprawdę widać i czuć!
    Zalety:
    • dzialanie
    Wady:
  • 9 sierpnia 2022 o 17:00
    Z opinii mojego chłopaka szampon do pielęgnacji brody spełnił wszystkie oczekiwania, które wymagał.
    Szampon zamknięty w plastikowym opakowaniu z pompką, która ułatwia aplikacje jak najbardziej na plus. Jego konsystencja jest płynna i dobrze się pieni. Zapach z całą pewnością nie powinien nikomu przeszkadzać, jest przyjemny i nie drażni nosa. Dobrze oczyszcza i powoduje, że broda jest miękka i przyjemna w dotyku. Dodatkowo po każdym myciu brody stosowany jest olejek do brody. Szampon ma za zadanie oczyścić i sprawić, żeby włoski nie były tak bardzo sztywne i swoje zadanie wykonuje.
    • dobrze oczyszcza
    • bardzo wydajny
    • dobrze się pieni
    • nie podrażnia, nie uczula
    • pielęgnuje
    • przyczynia się do miękkości włosów
    • opakowanie z pompką
    • cena i jakość
  • 7 czerwca 2020 o 19:52
    nie-mąż bardzo zadowolony :)
    kupiłam w zestawie z odżywką, w promocji w internetowej drogerii przy okazji innych zakupów. za - w sumie - 20 zł nie spodziewałam się cudów ani ja ani użytkownik. bardzo miło się zaskoczyliśmy (oboje!). z plusów dla mnie: bardzo ładny, bardzo trwały zapach utrzymujący się na brodzie długo po użyciu. z plusów dla brodacza: wygodne opakowanie z pompką, zadowalająca estetyka etykiety, łatwość wydobywania kosmetyki z butelki; dobrze się pieni, dokładnie oczyszcza. zapach tez się podoba. w duecie z odżywką zmiękcza zarost i widocznie go pielęgnuje.
    Zalety:
    • zapach - bardzo ładny i trwały
    • konsystencja kompatybilna z wygodnym opakowaniem
    • dobre oczyszczenie
  • 9 maja 2020 o 19:18
    Szampon do mycia brody
    Kupiłam ten produkt w zestawie dla mojego męża. Zestaw zawiera trzy produkty: szampon, który oczyszcza brodę i działa antybakteryjnie, odżywkę, której składniki mają za zadanie zmiękczyć i nawilżyć skórę oraz olejek do brody, który pozostawia zarost miękki (a to, dla nas kobiet jest bardzo ważne).
    K8kate
    12 września 2019 o 13:51
    Świetny
    Szampon to obowiązkowy asortyment każdego brodacza. Ten świetnie się sprawdza, dokładnie oczyszcza brodę ułatwiając jej późniejsze modelowanie, rozczesanie itd. Ma bardzo przyjemny zapach i wygodne opakowanie z pompką.
    Zalety:
    • Dokładnie oczyszcza

Zobacz także inne Żele do mycia twarzy i brody