Płyny do kąpieli

Johnson's Baby Cottontouch 2-in-1 Bath & Wash Płyn do kąpieli i mycia ciała 2 w 1

AKA10
    28 listopada 2022 o 16:32
    Polecam wypróbować. Urzeka zapachem i delikatnością
    Wybór na rynku jest ogromny. Za każdym razem kupujemy inny płyn skuszeni nowym wariantem, zapachem, okazją. Mam szereg produktów na wannowej półce ale po ten sięgam znacznie częściej, niż po inne. Żel jest delikatny i bardzo przyjemny w stosowaniu. Ma taki przyjemny zapach - zapach czystości, bezpieczeństwa, ciepła. Skóra jest spokojna, zmysły ukojone. Świetny produkt. + duża pojemność + butelka stabilna, trwała (upadała mi na podłogę, wpadała do wody i nic się nie działo, nie pękła, nie przecieka) + prześwitujące opakowanie (widać zużycie) + opakowanie z pompką (idealnie łatwe, higieniczne dozowanie) + bardzo dobrze się spienia + łatwo spłukuje (nie zostawia śliskiej warstwy) + nie wysusza + delikatny dla skóry, nie podrażnia + bardzo dobra konsystencja + kojący, otulający, trwały zapach
  • 21 lutego 2021 o 17:50
    Bardzo fajny
    Przede wszystkim nie wysusza skóry ani nie podrażnia, daje odpowiednią ilość piany a zapach jest delikatny, przyjemny. Jedyny minus to pompka, która w połowie zużycia zaczynała się przycinać.
  • 4 sierpnia 2020 o 22:54
    Idealny płyn do kąpieli dla dzieci
    Płyn 2w1 do kąpieli i mycia ciała Johnson's CottonTouch jest jednym z naszych ulubionych płynów. Jest bezpieczny, bo można stosować go u dzieci już od 1 dnia życia. Podczas kąpieli w tym płynie wyłania się przyjemny delikatny zapach, który pozostaje na skórze bardzo długo dając uczucie czystości i świeżości. Nie szczypie w nos co świadczy o delikatnej woni. Konsystencja w formie średnio gęstego płynu, który bardzo łatwo się aplikuje, doskonale się pieni w związku z czym do umycia całego ciała dziecka nie wymagana jest zbyt duża ilość. Wydajność naprawdę super. Płyn da kąpieli i mycia ciała zamknięty w płaskiej butelce o perłowym kolorze zakończonej wygodną w użyciu, blokowaną pompką. Buteleczka ta jest dość prześwitująca, więc widzidac ile produktu ubyło. Kolorystyka delikatna, przyciągająca wzrok. Cóż ja mogę napisać o tym płynie? Nic innego jak to, że jest jedyny w swoim rodzaju. Dokładnie myje delikatną skórę moich dziewczynek i chroni ją przed przesuszeniem. Przy regularnym stosowaniu widać, że skóra dzieci jest gładka i miękka w dotyku bez oznak alergii czy podrażnień. Ja jestem zdecydowanie na TAK! takiej pielęgnacji.
    • efekty
    Wady:
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
    Skyrima
    2 lipca 2020 o 20:48
    Dużo piany, to co dzieci lubią najbardziej!
    Płyn marki Johnson's Baby jest bardzo łagodny dla skóry mojego maluszka. Producent zapewnia, że bezpieczny jest dla noworodków, ale z takimi płynami wolałam poczekać, aż będzie starszy. Zapach jest delikatny i przyjemny, kojarzy mi się z kąpielą małego dziecka :) Dozuje się dzięki pompce, która sprawnie pompuje, nie zacina się. Konsystencja jest rzadsza, aby wytworzyć dużo piany używam do kąpieli gąbeczki, a piany można zrobić naprawdę dużo! Zawiera czystą bawełnę i nie zaburza naturalnego mikrobiomu skóry dziecka. Łatwo się spłukuje nie pozostawiając na skórze osadu. Mój synek ma skórę normalną i płyn pozytywnie działa. Dobrze oczyszcza skórę dziecka, nie wysuszając jej. Jest miękka, gładka i pachnąca bobasem!
    Zalety:
    • dobrze oczyszcza
    • obficie się pieni
    • bardzo wydajny
    • delikatny zapach
    • nie wysusza skóry
    • nie powoduje żadnych podrażnień
    • wygodne opakowanie
    • za 20 zł warto kupić
    Wady:
    OlaMK
    28 czerwca 2020 o 19:22
    Uważam, że jest świetny
    Po kolei: 1. Opakowanie super – mocny materiał, stabilna butelka, sprawnie dozująca pompka, zero dodatkowej gimnastyki i problematyki w trakcie kąpieli (prysznica). 2. Konsystencja super – akuratnie w punkt między żelem a olejkiem, dobrze się pieni, płyn bardzo wydajny. 3. Skuteczność bardzo OK – delikatnie oczyszcza, w miarę dobrze się spłukuje, świetnie przygotowuje skórę pod dalsze etapy pielęgnacji. 4. Przyjemność stosowania super – bardzo przyjemny zapach, który jeszcze długo pozostaje na gąbeczce i aromatyzuje łazienkę. Taki właśnie zapach czyściutkiego dziecka. Nigdy nie zawiodłam się na marce Jonson's i ta tendencja została utrzymana. Świetny płyn. Fakt, dalej moim ulubieńcem jest fioletowa seria ale ta też jest bardzo przyjemna a ten delikatniejszy zapach będzie odpowiadał każdemu. Wart zakupu.
    Zalety:
    • przyjemność stosowania
    • delikatny, mydlany, baaaardzo przyjemny zapach
    • świetne, niezawodne opakowanie