Żele pod prysznic

Babydream Żel do kąpieli i szampon (nowa wersja)

• 14 marca 2025 o 7:40
    fajny produkt!
    Używam do mycia moich pociech - jest na półce w Rossmann za nieduże pieniążki. Opakowanie ładne, konsystencja żelowa - bardzo dobrze rozprowadza się na skórze. Bardzo ładnie delikatnie pachnie, nie szczypie w oczy, nie uczula, nie podrażnia - używane przez dziecko z AZS - więc dla mnie jest ok.
    Zalety:
    • wygodne i ładne opakowanie , żelowa konsystencja, ładny delikatny zapach, nie szczypie w oczy, nie uczula, nie podrażnia
  • 6 lutego 2025 o 20:19
    Dobry żel dla maluszka
    Do tego żelu mam pewien sentyment, ponieważ gdy mój syn przyszedł na świat, zdarzyło się,że kupowałam go do kąpieli mojego maluszka. Pamiętam ten obrazek małej myszki na opakowaniu :)) Odnośnie żelu: Żel mieści się w bardzo komfortowym opakowaniu z pompką. Zapach jest delikatny ale bardzo przyjemny. Żel dokładnie oczyszcza skórę maluszka, pozostawiając skórę miękką i czystą. Nie zauważyłam by żel uczulał moje dziecko czy sprawiał jakikolwiek problem. Wypróbowałam ten żel również na sobie i byłam całkiem zadowolona. Skóra oczyszczona i pachnąca, pomimo tego,że produkt jest raczej delikatny. Produkt dostępny w Rossmanie w niskiej cenie. Uważam,że warto wypróbować.
    Zalety:
    • Oczyszczanie
    • Delikatność
    • Dostępność Rossmann
    • Żelowa przezroczysta konsystencja
  • 11 maja 2024 o 7:00
    Wszystko ok
    Żel kupiłam by był w domu jak przyjeżdżających wnuczki. Żel ma bardzo delikatny zapach. Dobrze się pieni i dobrze myje skórę dziecka. Co do włosów to dwie młodsza z krótkim daje radę ale do długich i gęstych u dziecka nie polecam. Żel nie podrażnia skóry ani nie wysusza. Produkt wydajny.
  • 30 kwietnia 2024 o 9:50
    Żel babydream
    Żel do kąpieli babydream gościł u nas częściej jak moja córka była malutka. Wygodny produkt,który posiada aplikator w postaci pompki przez co bardzo łatwo się go używa. Zapach delikatny,subtelny,skład fajny. Dobrze myje i pieni się. Teraz go nie używamy,bo placze nam długie włosy. Ale ogólnie cena jest naprawdę przystępna a produkt jest delikatny. Ma fajną konsystencję.
    pysiam
    24 marca 2024 o 16:00
    niestety uczula
    Od kilkunastu lat kupuję kolejne wersje tego żelu. Dzieci mam już nastoletnie, ale ciągle co jakiś czas kupuję kolejną butelkę. Niestety, ostatnio zakupiony żel uczulił moje starsze dziecko. Nie wiem czy od poprzedniego zakupu coś drastycznie się zmieniło w składzie, ale córka odczuwa swędzenie skóry po umyciu. Mnie na szczęście żel nie uczula, ale jestem niemile zaskoczona jego gorzkim smakiem. Wiem w jakim celu dodaje się do kosmetyków dla dzieci substancje nadające gorzki smak, ale wcześniejsze wersje jej nie zawierały. Najczęściej myję żelem twarz i niestety ten smak wdziera się do ust, chociaż bardzo staram się tego uniknąć. Szkoda, bo żel dobrze oczyszcza moją cerę, a jednocześnie jest delikatny i nie wysusza jej, ale dopóki w składzie będzie Denatonium Benzoate, nie będę go kupować.