Płyny do kąpieli

MomMe Odżywcza śmietanka do kąpieli

MomMe Odżywcza śmietanka do kąpieli (500ml)

Korah
    9 stycznia 2024 o 8:17
    Nie wiem, skąd te rewelacje
    Dla mnie ta śmietanka to zwyczajne myjadło jakich wiele, nie rozumiem zachwytów, produkt sprawdził się o wiele gorzej od podobnego produktu, mleczka do mycia z oliwą z oliwek z Alphanova, które niestety nie jest dostępne w znanych drogeriach i tu Momme ma jedyną przewagę, bo gdyby produkt Alphanova czy inne tego typu były tak samo dostępne, to nikt by się nie rozpływał nad tym przeciętniakiem, bo taka jest ta śmietanka, nie robi nic szczególnego, i do tego wychodzi drogo, nawet w promocji, gdyż jest bardzo niewydajna. Naprawdę wypadła u nas bardzo przeciętnie, dlatego jak zwykle w takich sytuacjach nasuwa się pytanie, czy te wszystkie pochlebstwa, które wyczytuję, nie są przypadkiem objawem magii reklamy, marketingu szeptanego, sponsoringu czy jakiegokolwiek innego zaklęcia? Produkt spełnia podstawowe zadanie, czyli oczyszcza skórę nie podrażniając jej i nie szczypie dziecka w oczy, a opakowanie ma bardzo ładne obrazki, ale to samo i nic dodatkowo robią i mają produkty 2-3 razy tańsze. Tutaj nie ma dodatkowych korzyści pielęgnacyjnych, ukojenia skóry, ani nawilżenia. Konsystencja faktycznie śmietankowa, prawie się nie pieni, tak delikatnie tylko, to jedyne, co by się zgadzało z opisem i nazwą. Jest to drugi produkt tej marki, który testujemy i drugi raz nie spełnił obietnic producenta, obydwa kosmetyki wypadły znacznie poniżej oczekiwań, jest wiele lepszych produktów naprawdę.
    Zalety:
    • Naturalny skład, łagodny dla skóry i oczu, przyjemna konsystencja, ładne opakowanie.
    Wady:
    • Oczyszcza skórę i nic więcej, trochę za mało za taką cenę
    Dinulka
    22 listopada 2020 o 22:10
    Dobry produkt
    Śmietanka ma dobry skład, nie wysusza skóry, estetyczną tubkę, mimo to średnio przyjemnie mi się jej używało. Nie podobał mi się zapach, konsystencja taka sobie, wydajność kiepska, a cena nienajniższa. Ogólnie kosmetyk jest w porządku, ale znam takie, które chętniej kupię ponownie :)
    Drogeria Super-Pharm
  • 5 sierpnia 2020 o 11:51
    Używałam kilka razy i jest ok.
    Używałam kilka razy i jest ok. Przede wszystkim skusił mnie całkiem dobry skład, na co zwracam uwagę. Dzięki temu, że jest dobry, to śmietanka mnie nie uczulała, skóra nie swędziała i nie była zaczerwieniona po kąpieli. Bardzo fajnie nawilża skórę, nie trzeba korzystać po kąpieli z balsamu :) Zapach też przyjemny.
  • 2 sierpnia 2020 o 7:35
    Kolejny, świetny produkt od Mommee
    Ta śmietanka to samo dobro. Nie jest najtańsza, ale widać za co płacimy, już przy pierwszym użyciu. Wyśmienita pielęgnacja dla mamy i malucha, idealny skład, bogaty, treściwy, ale bezpieczny i skuteczny. Piękny, delikatny i bobaskowy zapach, który uwielbiam. Najchętniej codziennie chlapałabym się w tym cudeńku, ale tylko okazjonalnie podbieram dziecku :) Naprawdę genialny produkt. Polecam w 100%.
    lu in
    17 stycznia 2019 o 9:15
    Wspaniała dla dużych i małych
    Śmietanki używam sama przy AZS. Dzięki niej to pierwsza zima, kiedy nie linieję jak jaszczurka. Nie cierpię używać balsamów do ciała, a po tej śmietance nie są już potrzebne. Nadaje się zarówno do kąpieli jak i pod prysznic, dobrze myje i nawilża, ale bez zostawiania tłustej warstwy. Poleciłam ją koleżankom dla ich maluszków i również są zadowolone. Zapach może się nie podobać, jest mało przyjemny - typowy dla olejowych produktów "bez zapachu" - mnie to nie przeszkadza. Przerzuciłam się z tubki na dużą butlę z pompką, która jest super wygodna.
    Zalety:
    • Chroni i nawilża skórę
    • Zapobiega przesuszeniu
    • Dobrze myje
    • Łagodna
    • Bezzapachowa
    • Wygodna butla z pompką (500 ml)
    • Ładne opakowanie z kolorowanką ;)
    Wady:
    • Cena jest dość wysoka
    • Niezbyt ładny "bezzapachowy zapach" może niektórym przeszkadzać